Kolekcja Arlety cz.3
- dzika
- 500p
- Od: 17 lut 2012, o 21:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolekcja Arlety cz.3
To przybyło Ci kwiecia. Bardzo ciekawy ten wielobarwny mini peloric. Ta druga miniaturka rownież. Panowie jak zawsze spisali sie na medal Gdzie oni takie cuda znaleźli? Ja jakoś nie mogę na nic sensownego trafić, a ostatnio zaczęło mi z miniaturkami wychodzić.
Życzenia spóźnione, lecz szczere - spełnienia najskrytszych marzeń (storczykowych).
Upominki prześliczne.
Ten pierwszy z prezentowanych powinien nosić nazwę Pippi Langstrumpf - nie dość, że rudy to jeszcze z piegami. A ja kocham wszystko co rude i piegowate!
Upominki prześliczne.
Ten pierwszy z prezentowanych powinien nosić nazwę Pippi Langstrumpf - nie dość, że rudy to jeszcze z piegami. A ja kocham wszystko co rude i piegowate!
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
..i ja się do życzeń dołączam i życzę stu kolejnych lat i stu storczyków co roku
Arletko SOGO VIVIEN ,,GOLD VIVIEN,,od Ciebie wypuszcza drugi pęd kwiatowy Nie mogę sie naparzeć na te jego pomazane cudne liście.Twoja kolekcja przepiękna.Gdybym miała coś wybrać,to byłby nie lada problem
Arletko SOGO VIVIEN ,,GOLD VIVIEN,,od Ciebie wypuszcza drugi pęd kwiatowy Nie mogę sie naparzeć na te jego pomazane cudne liście.Twoja kolekcja przepiękna.Gdybym miała coś wybrać,to byłby nie lada problem
I ja przyłączam się do życzeń : Arletko - dużo zdrowia , szczęścia, mnóstwa sukcesów osobistych i zawodowych i miliona pięknych, satysfakcjonujących kwitnień .
Wszystko tradycyjnie piękne a już po prostu wspaniały jest SOGO VIVIEN . serdeczne gratulacje .
Wszystko tradycyjnie piękne a już po prostu wspaniały jest SOGO VIVIEN . serdeczne gratulacje .
Skisłam. Z zazdrości. Uwiodła mnie ta miniaturka od Twoich chłopaków . Skąd oni ja wytrzasnęli?
Pozdrawiam Agnieszka
- polikola
- 500p
- Od: 16 maja 2012, o 15:31
same cudeńka!
Pozdrawiam - Paulina
Moje parapetowce (także storczyki) Mój ogród
Moje oferty kupna / sprzedaży /wymiany
Moje parapetowce (także storczyki) Mój ogród
Moje oferty kupna / sprzedaży /wymiany
-
- 200p
- Od: 11 maja 2008, o 15:31
No to jeszcze przy okazji wpadłam do storczyków. Ale kolekcja!!!! Fantastyczna!!!
Ja mam jednego, bo one mnie chyba nie lubią, ale zawsze mogę wpaść do Ciebie popatrzeć na cudeńka
Ja mam jednego, bo one mnie chyba nie lubią, ale zawsze mogę wpaść do Ciebie popatrzeć na cudeńka
Pozdrawiam, baiana
balkony baiany
balkony baiany
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Witaj
Imponująca kolekcja Mogę zapytać gdzie kupiłaś siewki storczyków? Niestety tylko raz widziałam je w OG i na allegro, ale teraz nigdzie nie są osiągalne
Zdjęcie grupowe ze str.3 to jakaś magia Tyle kwitnień w jednym czasie? Jak Ty to robisz?! Pięknie
Imponująca kolekcja Mogę zapytać gdzie kupiłaś siewki storczyków? Niestety tylko raz widziałam je w OG i na allegro, ale teraz nigdzie nie są osiągalne
Zdjęcie grupowe ze str.3 to jakaś magia Tyle kwitnień w jednym czasie? Jak Ty to robisz?! Pięknie
- furious
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
witam ponownie
ta fotka na luksferach wygląda jak ścianka z kwiaciarni tylko, że w kwiaciarniach w moim mieście zazwyczaj nuda, a u Ciebie
PS. Dufin ale temat odkopaliśmy
ta fotka na luksferach wygląda jak ścianka z kwiaciarni tylko, że w kwiaciarniach w moim mieście zazwyczaj nuda, a u Ciebie
PS. Dufin ale temat odkopaliśmy
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Ależ wstyd, że tak dawno tu nie zaglądałam.
Skoro już zostałam wywołana do tablicy dziękuję wszystkim za wizytę i miłe słowa.
Dufin siewki kupowałam właśnie w OG i na wystawie w Dreźnie. Już niedługo znów jadę to być może przywiozę, a wtedy zapraszam do mojego wątku sprzedażowego. Co do kwitnień aż musiałam się wrócić do 3 strony. Na tyle storczyków co miałam w poprzednim mieszkaniu zawsze coś kwitło. Teraz mam mniej miejsca więc i kwitnień jest mniej, choć na 12 storczyków w oknie kuchennym (wschodnim) postawionych końcem sierpnia 9 wypuściło nowe pędy, jeden był kwitnący a tylko dwa uparciuchy może teraz wypuszczą pędy. Zimowe kwitnienia nie były tak obfite, ale były.
furious dziękuję za wizytę w moim zakurzonym wątku. Luksfery już niestety zostały miłym wspomnieniem.
To teraz moje okno storczykowo- hojowe.
Moje storczyki w trakcie moczenia.
I kilka zaległych kwitnień...
Takie cudo upolowałam dla koleżanki. Trochę mi było szkoda go oddawać, ale ona bardzo mocno go chciała.
Może jeszcze natrafię na takie cudo i na pewno wtedy zostanie u mnie.
Skoro już zostałam wywołana do tablicy dziękuję wszystkim za wizytę i miłe słowa.
Dufin siewki kupowałam właśnie w OG i na wystawie w Dreźnie. Już niedługo znów jadę to być może przywiozę, a wtedy zapraszam do mojego wątku sprzedażowego. Co do kwitnień aż musiałam się wrócić do 3 strony. Na tyle storczyków co miałam w poprzednim mieszkaniu zawsze coś kwitło. Teraz mam mniej miejsca więc i kwitnień jest mniej, choć na 12 storczyków w oknie kuchennym (wschodnim) postawionych końcem sierpnia 9 wypuściło nowe pędy, jeden był kwitnący a tylko dwa uparciuchy może teraz wypuszczą pędy. Zimowe kwitnienia nie były tak obfite, ale były.
furious dziękuję za wizytę w moim zakurzonym wątku. Luksfery już niestety zostały miłym wspomnieniem.
To teraz moje okno storczykowo- hojowe.
Moje storczyki w trakcie moczenia.
I kilka zaległych kwitnień...
Takie cudo upolowałam dla koleżanki. Trochę mi było szkoda go oddawać, ale ona bardzo mocno go chciała.
Może jeszcze natrafię na takie cudo i na pewno wtedy zostanie u mnie.
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Super Czy tam na oknie w foliowych woreczkach wiszą sobie jakieś storczyki młode? MM i Philadelphia Masz bardzo ładne nietypowe storczyki i kolorki Wiesz, w tym tygodniu ma być w Krk jakaś wystawa storczyków i zastanawiam się czy tam bym nie kupiła siewek. Tylko nie wiem czy będzie można tam coś zakupić czy to taka wystawa ekspozycyjna..
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
W woreczkach niestety wiszą młode fiołeczki. Tak teraz ma być w Krakowie, ale nie wiem czy można będzie kupić, bo to taka nietypowa ta wystawa.
Taka prawdziwa połączona z kiermaszem roślin ogrodowych, sukulentów i storczyków będzie w ostatni tydzień kwietnia na ul. Klimeckiego.(Chemobudowa)
Taka prawdziwa połączona z kiermaszem roślin ogrodowych, sukulentów i storczyków będzie w ostatni tydzień kwietnia na ul. Klimeckiego.(Chemobudowa)