Ogródek AGNESS
- Dorota71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek AGNESS
zdjęć nie widzę.
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś cudowne i bardzo pomysłowe
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Aguś ale z Ciebie zdolniacha, gratulacje
Wszystkie wianuszki śliczne, a ten pierwszy, to dla mnie POEZJA !!!
Wszystkie wianuszki śliczne, a ten pierwszy, to dla mnie POEZJA !!!
Agusiu twoje wianuszki robią ogromne wrażenie, są przepiękne i pomysłowe, masz talent i duszę artysty, widać to nie tylko na wspaniałych dekoracjach ale również pięknie urządzonym ogródku. Podzielam zachwyt Halinki, mnie również podoba się ten wianuszek.
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A możesz pokazać krok po kroku jak je wijesz.
Ten ostatni wianek to mistrzostwo świata
Ten ostatni wianek to mistrzostwo świata
Wpisuję się żeby Cię nie zgubić - takie piękności pokazujesz !!!
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Podziwiam Ciebie Agnieszko za Twoją cierpliwość ale skoro to ulubione zajęcie to rozumiem i pochwalam ! Mnie podobają się szczególnie te w żółtozielonych wiosennych barwach ten pierwszy jak dla mnie zbyt "krwisty "
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Witaj Aguś . Wprawdzie spóźniona , ale już teraz będę na bieżąco .
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Te kropkowane przepiorcze jajeczka sa normalnie czad. Niby sa takie bardziej rustikalne ale do piorek wygladaja pierwsza klasa.
U mnie sniegu jak na lekarstwo ale duzych mrozow na razie tez jeszcze nie bylo, to moze jakos to bedzie. Mam nadzieje, ze przejdzie bokiem ten mroz
U mnie sniegu jak na lekarstwo ale duzych mrozow na razie tez jeszcze nie bylo, to moze jakos to bedzie. Mam nadzieje, ze przejdzie bokiem ten mroz
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Zostawiam trochę wiosny, bo u mnie sypie śnieg. Zrobiłam wiosenne zakupy w brico, nowa dostawa i magnolia żółta moja
Pozdrawiam - Justyna
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu dziękuję, cieszę się, że podobają Ci się
Eluś dziękuję Masz rację, że czas robienia wianuszka zależy od materiału.... jakoś nigdy się nie zastanawiałam ile trwa ich robienie.... ale pewnie tak ze 3 godziny...
Dorotko a czemu ??? Mam nadzieję, że teraz już widać???
Grażynko, bardzo się cieszę i zapraszam do oglądania
Romciu cieszę się bardzo, ze podobają Ci się
Halinko dziękuję Ten różowiutki jest taki delikatniutki i milusi
Irenko bardzo miła jesteś, dziękuję Ci Cieszę że wianuszki przypadły Ci do gustu
Dorotko dziękuję Zdjęć niestety nie mam..... ale spróbuję opisać...część wianuszków robię na spodach wiklinowych. Wtedy elementy dekoracyjne układam w różne kompozycje i przyklejam je klejem na gorąco. Część wianuszków robię na spodach słomianych.... wtedy przeważnie owijam je sizalem i wtedy na niego naklejam dekoracje. Czasami robię w ten sposób, że zostawiam część wianuszka słomianego widoczną.
Wianuszki z wełny drzewnej - robię obręcz z miękkich gałązek, lub drutu i owijam ją wełną drzewną, którą przytrzymuję nitką w tym samym kolorze. Powstaje gruby puchaty wianuszek, który oklejam dekoracjami
Aniu witaj. Miło, że do mnie zajrzałaś i serdecznie zapraszam. Cieszę się, ze wianuszki podobają Ci się
Maryniu ciesze się, ze wianuszki podobają Ci się, te z żonkilami są takie bardzo wiosenne
Aguś witaj , cieszę się, że jesteś
Jula ja tak mam, że lubię przekornie łączyć elementy, które wydawałoby się, że do siebie nie pasują Robię to bardzo często i w różnych dziedzinach Coś w stylu ,,kwiatek do kożucha,, .... uwielbiam
U mnie mrozy na razie też niewielkie..... oby wszędzie tak pozostało ..... już podobno w przyszłym tygodniu ma być ciepło.... doczekać się nie mogę.... bardzo bym chciała przed świętami ogródek doprowadzić do jakiegoś znośnego wyglądu ...
Justynko dziękuję za piękną kolorową wiosnę Zaraz biegnę do Ciebie obejrzeć zakupy...
Eluś dziękuję Masz rację, że czas robienia wianuszka zależy od materiału.... jakoś nigdy się nie zastanawiałam ile trwa ich robienie.... ale pewnie tak ze 3 godziny...
Dorotko a czemu ??? Mam nadzieję, że teraz już widać???
Grażynko, bardzo się cieszę i zapraszam do oglądania
Romciu cieszę się bardzo, ze podobają Ci się
Halinko dziękuję Ten różowiutki jest taki delikatniutki i milusi
Irenko bardzo miła jesteś, dziękuję Ci Cieszę że wianuszki przypadły Ci do gustu
Dorotko dziękuję Zdjęć niestety nie mam..... ale spróbuję opisać...część wianuszków robię na spodach wiklinowych. Wtedy elementy dekoracyjne układam w różne kompozycje i przyklejam je klejem na gorąco. Część wianuszków robię na spodach słomianych.... wtedy przeważnie owijam je sizalem i wtedy na niego naklejam dekoracje. Czasami robię w ten sposób, że zostawiam część wianuszka słomianego widoczną.
Wianuszki z wełny drzewnej - robię obręcz z miękkich gałązek, lub drutu i owijam ją wełną drzewną, którą przytrzymuję nitką w tym samym kolorze. Powstaje gruby puchaty wianuszek, który oklejam dekoracjami
Aniu witaj. Miło, że do mnie zajrzałaś i serdecznie zapraszam. Cieszę się, ze wianuszki podobają Ci się
Maryniu ciesze się, ze wianuszki podobają Ci się, te z żonkilami są takie bardzo wiosenne
Aguś witaj , cieszę się, że jesteś
Jula ja tak mam, że lubię przekornie łączyć elementy, które wydawałoby się, że do siebie nie pasują Robię to bardzo często i w różnych dziedzinach Coś w stylu ,,kwiatek do kożucha,, .... uwielbiam
U mnie mrozy na razie też niewielkie..... oby wszędzie tak pozostało ..... już podobno w przyszłym tygodniu ma być ciepło.... doczekać się nie mogę.... bardzo bym chciała przed świętami ogródek doprowadzić do jakiegoś znośnego wyglądu ...
Justynko dziękuję za piękną kolorową wiosnę Zaraz biegnę do Ciebie obejrzeć zakupy...
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Piękny stroik na stole w końcu widzę.