Niewielki ogródek wielu barw
Re: Niewielki ogródek wielu barw
MID2006: tak, mam jeszcze sporo nasion pomidorków koktajlowych, tym razem w kolorze żółtym. Planuję również zasiać Astra Chińskiego i Astra Piwoniowego. Z ubiegłego roku mam jeszcze kilka nasionek lawendy . Ah i kilka dni temu przeglądając pnącą róże, zauważyłam owoc z nasionkami Zatem sobie poeksperymentuję .
Muszę coś pokombinować, bo miejsce na parapecie już się kończy
Muszę coś pokombinować, bo miejsce na parapecie już się kończy
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga ,widzę ,że do Twoich ogrodowych piękności dołączyły następne .Piękne zakupy sobie zrobiłaś .
Aga,świetnie się mają twoje młode roślinki,a o pomidorkach koktajlowych żółtych jeszcze nie słyszałam.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
oo to plany masz spore:) Fajnie tak swoje potem pomidorki jeść No ja też nie słyszałam o takich jeszcze
dziewczyny, ja również wcześniej nie słyszałam o takiej odmianie pomidorków Zobaczymy co z tego będzie na opakowaniu jest napisane, że jeden krzak wydaje ok 450 owoców
Agnieszko, witam na forum i cieszę się, że założyłaś swój wątek
Podziwiam piękną linię rabat, a na nich fantastyczne kępy kwitnących dalii, soczysty trawnik i ogólny wzorowy porządek... Twój ogródek jest młody, ale jestem przekonana, że z sezonu na sezon, także dzięki Twojej bytności na FO, zyska niesamowicie i co roku będzie przechodził kolejne metamorfozy.
Trzymam kciuki za wszystkie Twoje ogrodowe plany
Podziwiam piękną linię rabat, a na nich fantastyczne kępy kwitnących dalii, soczysty trawnik i ogólny wzorowy porządek... Twój ogródek jest młody, ale jestem przekonana, że z sezonu na sezon, także dzięki Twojej bytności na FO, zyska niesamowicie i co roku będzie przechodził kolejne metamorfozy.
Trzymam kciuki za wszystkie Twoje ogrodowe plany
- ewa_rozalka
- 1000p
Aga ,ja już się gubię w Twoich wątkach .Ledwo zdążę Cię odwiedzić ,a już jesteś w nowym .Pozdrawiam Cię zatem w nowym wąteczku.
- ewa_rozalka
- 1000p
oczywiście pomyliły mi się wątki ,ale coś mnie ciągnie do twojego.
Czyżby chodziło Ci o mnie, Ewuś?
- ewa_rozalka
- 1000p
Skąd wiedziałaś ? Sama widzisz ,że jeszcze zdrowa nie jestem ,ale to już będzie na zaś.
Aguniada: dziękuję i obawiam się, że możesz mieć rację . To forum niesamowicie zaraża i im więcej oglądam, tym więcej sieję i dokupuję Stąd między innymi ostatni wybór padł na lilie Jesienią natomiast muszę pamiętać o tulipanach, bo prezentują się cudownie u wielu z Was.
Ewciu, mam nadzieję, że w przyszłości będę również zakładała nowe wątki i śmiało będziesz mogła się w nich gubić ;)
Tymczasem dziękuję Tobie i Aguni za miłe słowa
Ewciu, mam nadzieję, że w przyszłości będę również zakładała nowe wątki i śmiało będziesz mogła się w nich gubić ;)
Tymczasem dziękuję Tobie i Aguni za miłe słowa
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś jestem i podziwiam...oczom nie wierzę że twój ogród ma tylko rok.
Cudne zielone miejsce na ziemi stworzyłaś
Cudne zielone miejsce na ziemi stworzyłaś
Dziękuję Agnieszko im dłużej jestem na forum, tym więcej nowych roślin bym chciała Marzy mi się hortensja drzewiasta