Hosta foto rok 2008
śnieżka pisze:Basiu, ale możesz w doniczkach też je uprawiać i sobie po ogrodzie z nimi wędrować.
Właśnie rozpoczęłam taką działalność ... przyozdabiam psią budęWysłany: Wto 24 Cze 2008 20:12 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Tomasz II pisze:
Chyba fortunei ALBOPICTA, ale niech mnie Andrzej poprawi, jeśli się mylę. Bobi, pamiętaj, że ona już w czerwcu całkiem zielona.bobi pisze:Tomaszu, dziękuję
Zzieleniała fortunei ALBOPICTA nie powinna źle wyglądać w połączeniu z Cherry Berry i STRIPTEASE. Ona w górze na wysokim pieńku, a te dwie u jej stóp
Pieśko się nie skarży ... tylko mężuć trochę jęczy , że mu podjazd zagracam ... cooooo tam - ja robię swoje, za jakieś dwa lata, jak się rozrosną, będzie zadowolony
Pozdrawiam, Baśka
- qrystyna216
- 50p
- Od: 18 sty 2007, o 21:58
- qrystyna216
- 50p
- Od: 18 sty 2007, o 21:58
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jeszcze raz miiaturka, a konkretnie liść H. Pandora”s Box na lisciu H. Sum and Substance.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- HannaCS
- 500p
- Od: 18 cze 2008, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ktoś może się podzieli... czymś ładnym
Dobrzy ludzie mający piękne ogrody z cudownymi Hostami
;:12
Ja dopiero w tym roku założyłam moje "Hostarium" i mam nadzieję mieć za czas jakiś na czym oko zawiesić i popatrzeć....
kupiłam kilka różnych odmian ale jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności nie mam nic żółtego...
może ktoś ma do oddania jakieś małe biedne odnóżki odmian Golden.....
będę wdzięczna.....
Pozdrawiam
Hania
;:12
Ja dopiero w tym roku założyłam moje "Hostarium" i mam nadzieję mieć za czas jakiś na czym oko zawiesić i popatrzeć....
kupiłam kilka różnych odmian ale jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności nie mam nic żółtego...
może ktoś ma do oddania jakieś małe biedne odnóżki odmian Golden.....
będę wdzięczna.....
Pozdrawiam
Hania
- śnieżka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 12:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, ciekawie zapowiada się to Twoje hostowisko, już wygląda tak, że jest na czym oko zawiesić.
HannaCS- chętnie się z Tobą podzielę odmianami o żółtych liściach, ale dopiero w następnym roku, bo moje nabytki też są ledwo tegoroczne i na razie im nic nie przybyło, co by można trochę skubnąć. Mam nadzieję, że za rok już niektóre się rozrosną. Przypomnij się na PW.
HannaCS- chętnie się z Tobą podzielę odmianami o żółtych liściach, ale dopiero w następnym roku, bo moje nabytki też są ledwo tegoroczne i na razie im nic nie przybyło, co by można trochę skubnąć. Mam nadzieję, że za rok już niektóre się rozrosną. Przypomnij się na PW.