W ogrodzie u Gosiaczka
Re: W ogrodzie u Gosiaczka
Witaj Gosiu Poszalałaś po sklepach
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Rozbestwiłaś się Ja się aż boję, że zaczną przychodzić zamówione rośliny-wszystkie naraz
Do mnie już część przyszła i zaczyna się problem jak je przetrzymać
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosiu zakupy udana i mój ulubiony Hibiskus .My zielono zakręceni tak may że ogarnia nas szaleństwo zakupów.Ja szturmuję Cast...
-
- 500p
- Od: 31 sie 2012, o 14:07
Witaj Gosiu .Datury ładne tylko czekac jak zaczna rosnąć i obsypią Cię kwiatami.Ja swoje też mam w donicach ale w tym roku myślę je posadzić do dużych wiader i wkopać w ziemię..Tak się rozpędziłam z zakupami że zamówiłam sobie cztery nowe odmiany datur.Już nie mogę się doczekać kiedy przyjdą.Zakupy niech pięknie się przyjmą.
Ogród Majkihttp://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 47&start=0
Moje hafty i moje ptaki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 21&start=0
Parapety Majki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje hafty i moje ptaki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 21&start=0
Parapety Majki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zakupy niczego sobie a tym bardziej , jeśli ładne okazy i za niewielkie pieniądze.
Tym bardziej cieszą - mnie tak ze 2 lata temu trafiły się hortensje - co prawda etykiety sobie a rzeczywistość sobie ale tak dorodne i piękne więc jak tu się złościć. I za ca 4,99 za sztukę ...
Teraz mniej chodzę bo chyba szał zakupowy mam juz za sobą - bardziej porządkuję, przesadzam grupując je odpowiednio.
Remonty ... tylko o tej porze bo latem szkoda każdego dnia.
Tym bardziej cieszą - mnie tak ze 2 lata temu trafiły się hortensje - co prawda etykiety sobie a rzeczywistość sobie ale tak dorodne i piękne więc jak tu się złościć. I za ca 4,99 za sztukę ...
Teraz mniej chodzę bo chyba szał zakupowy mam juz za sobą - bardziej porządkuję, przesadzam grupując je odpowiednio.
Remonty ... tylko o tej porze bo latem szkoda każdego dnia.
Szał zakupów trwa.Jak ciężko jest mi w sklepie , kiedy muszę rezygnować z kupna jakiejś ładnej roślinki.Rozsądek zwycięża niestety czasami .
-- 18 mar 2013, o 22:54 --
Datury też mi się bardzo podobają i tego chciejstwa nie potrafię sobie odmówić.
W końcu jakieś przyjemności nam się należą za to długie czekanie na wiosnę.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
Witaj Gosiu... udane zakupy
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko
pozdrawiam Magda
Wszystkiego po trochu...
Wszystkiego po trochu...
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Gosiu!
witam serdecznie z zasypanej Ziemi Lubuskiej...sypie i sypie ...i końca nie widać...
... mnie opuściła już dobra energia, szał zakupów i wysiewów...patrzę na ogród / z każdej strony mam okna na jego widok/ ...i ogarnia mnie "telepka" . Do wysiania mam jeszcze sporo ...
Zamówiłam 2 clematisy botaniczne i wiciokrzew ...na początku kwietnia dostawa. Na pewno muszę kupić hortensje...mam już swoje faworytki..i na tym chyba w tym roku zakończę
Całą noc padało ...i bez przerwy pada dalej.../ wielkie,geste płaty/
Żadne zwiastuny wiosny nie okazały się wiarygodne ...co do jej wczesnego przyjścia! Mój biedny ciemiernik czeka na rozkwit pełnym kwieciem... drugi miesiąc...
Pozdrawiam...
witam serdecznie z zasypanej Ziemi Lubuskiej...sypie i sypie ...i końca nie widać...
... mnie opuściła już dobra energia, szał zakupów i wysiewów...patrzę na ogród / z każdej strony mam okna na jego widok/ ...i ogarnia mnie "telepka" . Do wysiania mam jeszcze sporo ...
Zamówiłam 2 clematisy botaniczne i wiciokrzew ...na początku kwietnia dostawa. Na pewno muszę kupić hortensje...mam już swoje faworytki..i na tym chyba w tym roku zakończę
Całą noc padało ...i bez przerwy pada dalej.../ wielkie,geste płaty/
Żadne zwiastuny wiosny nie okazały się wiarygodne ...co do jej wczesnego przyjścia! Mój biedny ciemiernik czeka na rozkwit pełnym kwieciem... drugi miesiąc...
Pozdrawiam...
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Niestety u nas też pada Co prawda z przerwami, ale pada i znowu jest biało
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
U mnie wciąż jeszcze nie biało, choć pada od rana. Co spadnie, wiatr zaraz zdmuchnie. Zimno
Witam wszystkich gości ciplutko
fajnie, że podobają wam sie moje zakupy myślę, że jeszcze coś dokupię, a posadzić też mam gdzie , bo mam dwie nieduże rabatki po jesieni do zagospodarowania str.10
poza tym mam jeszcze chciejstwa których muszę poszukać może na forum właśnie
chciałabym :
jukę
trawy ale nie ekspansywne
przetaczniki
a u mnie pada,wieje i tak na zmianę czyste szaleństwo!!!
fajnie, że podobają wam sie moje zakupy myślę, że jeszcze coś dokupię, a posadzić też mam gdzie , bo mam dwie nieduże rabatki po jesieni do zagospodarowania str.10
poza tym mam jeszcze chciejstwa których muszę poszukać może na forum właśnie
chciałabym :
jukę
trawy ale nie ekspansywne
przetaczniki
a u mnie pada,wieje i tak na zmianę czyste szaleństwo!!!