Ogródek AGNESS
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Aga czytam że i u Ciebie nasypało. Kurczę kiedy ta wiosna zielona i kolorowa dotrze. Zima już jest lekko upierdliwa.Zrobiłam forszmak dla gości bardzo smakował.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu cieszę się bardzo, że forszmak smakował U mnie śniegu ogrooooom..... ale pogoda bajkowa..... wspaniałe słońce, zero wiatru.... kolejny przepiękny dzień Mrozy niestety spore, ale śnieg na szczęście roślinko baaaardzo dokładnie otula
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że śnieg najprawdopodobniej stopnieje przed samymi świętami i zamiast ślicznego wymuskanego ogródka będzie pozimowy bajzel
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że śnieg najprawdopodobniej stopnieje przed samymi świętami i zamiast ślicznego wymuskanego ogródka będzie pozimowy bajzel
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Aga podobno na święta zapowiadają śnieg .
A jeżeli stopnieje to co teraz napadało to rzeczywiście będzie totalny bajzel bo nie da się pracować i posprzątać wszystkiego co nawiało przez zimę.
Ja przed chwilą wychodziłam na dwór do piwnicy po jabłka bo kosy głodne czekały pod hortensją na śniadanie, na dworze jest u nas ślicznie, piękne słońce ale wiaterek dosyć zimny.
A jeżeli stopnieje to co teraz napadało to rzeczywiście będzie totalny bajzel bo nie da się pracować i posprzątać wszystkiego co nawiało przez zimę.
Ja przed chwilą wychodziłam na dwór do piwnicy po jabłka bo kosy głodne czekały pod hortensją na śniadanie, na dworze jest u nas ślicznie, piękne słońce ale wiaterek dosyć zimny.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu to mnie zastrzeliłaś tym śniegiem na święta ..... mam nadzieję, że nie sprawdzi się...... no zima nie chce odpuścić w tym roku
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ej,dziewczyny aj widziałam,pogodę i ma być 8 stopni ciepła, To ja juz nie wiem jak będzię Na razie jest Tony śniegu,mrozik trzyma, dobrze ,że słonko świeci
- MORANGO
- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Kontakt:
Witam kochana, i ja się u Ciebie melduję, co prawda z opóźnieniem, ale już jestem, wianuszek przecudowny
Agnieszko zgadzam się zupełnie z Halinką, wszystkie są piękne ale ja wybrałabym ten z różowymi piórkami, jest taki cukierkowy po prostu słodki. Jesteś zdolna dziewczyna.Znam jeszcze jedną taką zdolną dziewczynę tu na forum w takich robótkach to Grażynka /grażynarosa22/ mam od niej pięknie malowane jajka i dostałam również ładną szyszkę.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś zgubiłama ale już pędem nadrabiam
Ściskam
Ściskam
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Teraz trzeba będzie łapać chwile,żeby okna umyć,bo jest gorzej jak przed świętami w grudniu.Nic się nie chce jak spojrzy się za okno.Powinniśmy raczej choinki przystroic babkami,a nie jajakmi.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Normalna zawieja śnieżna Śnieg leci poziomo, a koty chcące wyjść na dwór wiatr prawie porywa, tylko im futerka trzepocą.
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga, piękny wianek zrobiłaś. Ja mam na razie tylko część produktów do skonstruowania wielkanocnego krążka na drzwi. Jakoś nie mogę upolować nic fajnego. Póki co wiszą tylko pisanki na gałązkach brzozy, które trzymam w donicy. Może w weekend coś wymodzę
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Podpisuję się pod tym, co inni napisali - masz talent! Najbardziej przypadł mi do gustu chyba ten pierwszy wianuszek - te gniazdka wyglądają jak żywe Jako totalne beztalencie do takich prac, uwielbiam je podziwiać u innych. Będę podpatrywać, bo w końcu chyba ta zima kiedyś się skończy i wreszcie wszyscy ruszymy do prac?