W.o... Kotach cz.6 {02.2012}
Re: W.o... Kotach cz.6 {02.2012}
Ja to nazywam szczekaniem kota
.

- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grosiu - moja kota ma na imię Mikolina
Norbitko - ale historia

Norbitko - ale historia

-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 7 wrz 2012, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Amba sorki, przejęzyczyłam się z Mikoliną
Norbitka to już wiem, moja hera też tak robi z tym że ja to właśnie bardziej nazywałam szczekaniem tak jak napisała Jagna
u mnie na podwórku sporo gołębi więc dziewczyny lubią je podglądać, chodź moja młodsza kicia nie szczeka...

Norbitka to już wiem, moja hera też tak robi z tym że ja to właśnie bardziej nazywałam szczekaniem tak jak napisała Jagna
u mnie na podwórku sporo gołębi więc dziewczyny lubią je podglądać, chodź moja młodsza kicia nie szczeka...
pozdrawiam
Basia
Basia
moje kociska też ,,pykają,,
,ale tylko na ptaszki za oknem,bo naszej papugi się boją mimo ,że próbują polować.Tylko próbują ,bo wiedzą jak smakuje ptasi dziób na wścibskim nosie.
Od kiedy podrosły na noc idą do piwnicy,bo spać nie idzie.Od 4 rano buszowały po chacie .Doskonale wiedzą skubańce jak robi się póżno i wyłącza tv,że one pójdą do piwnicy;wtedy cichuteńko chowają się po kontach,a nóż się uda zostać
Czy Wasze koty tez zachowują sie jak psy?Moje grają w piłeczkę ,aportują i biegają po mieszkaniu z butami zostawionymi w korytarzu.Świetnie to wygląda jak taki kociak tacha trapera rozmiar 46 

Od kiedy podrosły na noc idą do piwnicy,bo spać nie idzie.Od 4 rano buszowały po chacie .Doskonale wiedzą skubańce jak robi się póżno i wyłącza tv,że one pójdą do piwnicy;wtedy cichuteńko chowają się po kontach,a nóż się uda zostać

- ari64
- Od: 17 sty 2013, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pozdrawiam Artur
----------------------------------------------------------------------------------------------
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
- amba19
Oj, a moje nie pykają ani nie szczekają na ptaszki, czasami robią takie "prrrr" ale tylko Bubek i Mikolina.
Natomiast Miko aportuje, ale tylko jedną zabawkę - taką gumową strzałkę od pistoletu-zabawki. Nie wyobrażam sobie kota targającego buciora
Grosiu - nic nie szkodzi. Imię koty pochodzi od imienia Nikolina. Tak ma na imię córka moich znajomych. Jak była malutka - to na pytanie jak masz na imię odpowiadała - Mikolina. Bardzo mi się to spodobało.....
Natomiast Miko aportuje, ale tylko jedną zabawkę - taką gumową strzałkę od pistoletu-zabawki. Nie wyobrażam sobie kota targającego buciora

Grosiu - nic nie szkodzi. Imię koty pochodzi od imienia Nikolina. Tak ma na imię córka moich znajomych. Jak była malutka - to na pytanie jak masz na imię odpowiadała - Mikolina. Bardzo mi się to spodobało.....
- kasia28x
- 100p
- Od: 26 sty 2013, o 09:28
A moja, na widok ptaszków wydaje taki dźwięk jak delfin
,
odgłos delfina jest mi znany jedynie z tv, ale moja Hera brzmi właśnie jak te telewizyjne delfiny

odgłos delfina jest mi znany jedynie z tv, ale moja Hera brzmi właśnie jak te telewizyjne delfiny

Wszystko jest trudne...zanim stanie się proste
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
Fajnie nazywaja sie Wasze kociaki
Moje to Rubi,Puma(persy) i Leoś i Tosia mieszanka persa z norwegiem

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Moje koty rzadko szczekają, raczej wolą iść na dwór, żeby sobie znaleźć coś fajnego. Potrafią powiedzieć, że mają życzenie wyjść, Łasica puka do drzwi, kiedy wraca. Wszystkie biegają za rzuconą kuleczką, lubią jeździć w butach (wsadza się głowę do środka i odpycha tylnymi nogami). Czarniuta aportowała, ale teraz już tego nie robi.
- nataszka
- 100p
- Od: 19 mar 2013, o 19:36
a moj dachowiec wlazł dzisiaj na biurko które stoi przy oknie i przez dobrą godzinke zaglądał przez szybę- chyba wyglądał wiosny 

- Norbitka
- Od: 7 lip 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak ja zazdroszczę przytulających się kotów. Moje trzy śpią każda w innym kącie. Najczęściej jedna na drapaku, druga w fotelu a trzecia ze mną, nigdy razem...
Tez zawsze chciałam takie przytulone kulki.Dwie persice obchodzą się z daleka z niesmakiem,ale Leoś i Tosia to dwie nierozłączki.Wszedzie wszystko razem robią i strasznie tęsknią za sobą jeśli się któreś zawieruszy w domu.Śpią razem ,jedzą razem i broja razem,ale to pewnie dla tego ,że mimo iż od różnych matek,chowały się razem i dwie mamy karmiły je na przemian nie zwracajac uwagi czy to jej dziecię czy nie.Gdybym miała brać kocięta to wzieła bym dwa od jednej mamci.Są niesamowite 

- amba19
-
- Od: 7 wrz 2012, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moja Hera i Kulka też spią razem, myją sie nawzajem ale oczywiście kilka razy dziennie też trwa miedzy nimi wojna.. młodsza a wiec jeszcze szalona zaczepia ale dostaje łapka od Hery i na jakąs chwile jest spokój 

pozdrawiam
Basia
Basia