Agunia cieszę się, ze nie nudzą się Wam moje widoczki, mimo, że to ciągle wspomnienia
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
Już nie mogę się doczekać nawet najmniejszego kwiatuszka, ale wiosennego
Majeczko a ja strajkuję
![Rolling Eyes :roll:](./images/smiles/icon_rolleyes.gif)
okna pomyję dopiero po świętach, jak będzie pogoda
![Rolling Eyes :roll:](./images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Część mam pomytych, a reszta musi poczekać ....
Aguś w takim razie cieszę się bardzo i pokazuję dalej
Aniu to dobrze, ze się nie nudzą
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
Dopóki nie będzie nowych, będą wspomnienia
Milenko bardzo mi miło, że podobają Ci się moje widoczki.... faktycznie z trawnika pozostały już tylko kręte , wąskie ścieżki
Kasiu bardzo się cieszę
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
..... może faktycznie kolorowe wspomnienia troszkę umilą nam ten paskudny czas oczekiwania na wiosnę..... już coraz trudniej wytrzymać....
Wajgelkę szczerze polecam, to wspaniały krzew.... przez cały sezon piękny..... wiosną przyciąga wzrok masą ślicznych dzwoneczków, latem wspaniałe zielone tło dla kolorowych roślin, a jesienią pięknie przebarwia się na złoto
Co do granic rabat..... wspaniale się sprawdza taki sprzęt do obrzeży.... taki... półokrągły szpadel
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
pięknie odcina darń, którą później bardzo łatwo usunąć
Małgosiu.... no naprawdę trudny teraz okres..... zima już wszystkim bardzo dokuczyła..... ale musimy wytrwać
Madziu ja mam tylko jedną odmianę Wajgeli. 2 krzaki. Chętnie posadziłabym jeszcze inne, one są takie piękne, ale niestety nie mam miejsca... Zazdroszczę, ze masz aż 4 odmiany
Polu bardzo się cieszę, że podoba Ci się u mnie i serdecznie zapraszam
Aguś dziękuję za cieplutkie słowa, miło mi, że wianuszki podobają Ci się
Pokażę wianuszek, który zrobiłam dziś na zamówienie..... jest ogromny.... ponad 50 cm. Będzie wisiał pod mosiężnym żyrandolem
![Obrazek](https://lh4.googleusercontent.com/-8YPzd1pi_kc/UUtuw1ZxAYI/AAAAAAAAF1A/XBNZcK_XaLA/s800/kjtye34%2520029.jpg)