Mój ogród
- nemezja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród
Renatko nie ma za co. Każdy z nas w życiu to przeżył. I niestety przeżyje. A zwierzęta są wspaniałe i dlatego jest tak trudno. Sama nie mogę do tej pory przeboleć mojej wspaniałej kotki - Didi. W maju będzie rok. Była wyjątkowa, ale już jej nie ma. Została obróżka.
Ale nie co ma rozpamiętywać, choć nie znaczy, że mamy zapomnieć. Oczekujmy wiosny i godnie ją przywitajmy
Ale nie co ma rozpamiętywać, choć nie znaczy, że mamy zapomnieć. Oczekujmy wiosny i godnie ją przywitajmy
- jode22
- Od: 22 lut 2011, o 14:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przyszłam z rewizytą i przebiegłam przez wszystkie strony. Masz piękny, dojrzały ogród, no i ta powierzchnia - można poszaleć . Widzę też, że z roku na rok jest coraz więcej warzywek a zwłaszcza pomidorków. Własne pomidorki może docenić tylko ten co do tej pory jadł kupne a potem spróbował swoich, powodzenia
- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Karolino!
Ja tą wiosnę zaczęłam 22 lutego wysiewając pierwsze kwiaty i pomidory (potem szpital...), było tego delikatnie mówiąc sporo, a teraz poprawilam wysiewając najpierw zioła, potem kwiaty.
Jeśli te biedactwa przeżyją moją opiekę, to nawet tak jak zaplanowala rozdam większączęść, żeby zmieści to co zostanie, powinnam dokupić kolejną działkę.
Ja tą wiosnę zaczęłam 22 lutego wysiewając pierwsze kwiaty i pomidory (potem szpital...), było tego delikatnie mówiąc sporo, a teraz poprawilam wysiewając najpierw zioła, potem kwiaty.
Jeśli te biedactwa przeżyją moją opiekę, to nawet tak jak zaplanowala rozdam większączęść, żeby zmieści to co zostanie, powinnam dokupić kolejną działkę.
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Karolinko spacer po Twoim ogrodzie sprawił mi wielką radość ,wspaniała kolekcja drzew i krzewów
cudowne lilie , róże i wiele ciekawych roślinek
pomysł ze skorupkami super
cudowne lilie , róże i wiele ciekawych roślinek
pomysł ze skorupkami super
- nemezja
- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
U mnie już parapety zastawione, czekam aż śnieg zniknie i sporo nasion trafi do inspektu.
Coraz przychylniejszym okiem spoglądam na nasiona z przeznaczeniem do gruntu w maju lub czerwcu.
Coraz przychylniejszym okiem spoglądam na nasiona z przeznaczeniem do gruntu w maju lub czerwcu.
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Comciu oby w maju śnieg odpuścił prognozy pogody nie są sprzyjające.I
- nemezja
Renzal, Jonatanko, Comciu bardzo Wam dziękuję!
Ja Wam dzisiaj jeszcze tu w moim wątku życzę słońca i WIOSNY. I to jak najszybciej.
Jutro Was odwiedzę:)
Ja Wam dzisiaj jeszcze tu w moim wątku życzę słońca i WIOSNY. I to jak najszybciej.
Jutro Was odwiedzę:)
- nemezja
- jode22
- Od: 22 lut 2011, o 14:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Karolinko, nie martw się, krokusy to super twardziele, nic im nie będzie.
- nemezja
Niby tak. Ciągle mam nadzieje. Tylko jak zerknąć 2 strony wcześniej, to one już kwitły. I śnieg na pewno "położył" im płatki. Były już w pełnym rozkwicie, niektóre nawet w przekwicie:).
A tu na czwartek zapowiadają u nas następny powrót zimy ( ciekawe skąd ma wracać, skoro ciągle jest. ...).
A tu na czwartek zapowiadają u nas następny powrót zimy ( ciekawe skąd ma wracać, skoro ciągle jest. ...).