Ogródek Robaczka cz. 7
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 7
Idzie wiosna-widziałam dzisiaj dwa bociany lecące nad mim domem Może to sąsiedzkie?
Wychodzą nowe siewki osteospermum, pojawiła się kobea Uszczęśliwiłam też kogoś paczką szałwii A wszystkie te szczęśliwe wydarzenia dzięki Tobie
Wychodzą nowe siewki osteospermum, pojawiła się kobea Uszczęśliwiłam też kogoś paczką szałwii A wszystkie te szczęśliwe wydarzenia dzięki Tobie
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Poogladałam te ogrody Kasiu w necie,faktycznie piękne.Na ogrodowisku jest duzo zdjęć i artykułow o ogrodach angielskich,ale tam nie pracuje jedna osoba, są ludzie na etatach,a my mamy satysfakcje,ze wszystko tworzymy sami.
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Kasiu, mam nadzieję, że nie zostawisz tych siewek na słońcu. W dodatku co z podlewaniem?
Na razie pogody nie są optymistyczne. Jak tak bedzie wiało jak dzisiaj to się buntuję i wyprowadzam
Na razie pogody nie są optymistyczne. Jak tak bedzie wiało jak dzisiaj to się buntuję i wyprowadzam
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Kasieńko witaj
Trochę mnie nie było i takie zaległości u Ciebie miałam.....
Ale przyznam, miło się tę lekturę czytało, tym bardziej miło bo okraszona Twoimi pięknymi fotkami
A a'propos Twojego zachwytu nad ogrodem Alana - wiesz, absolutnie nie umniejszając pięknie jego ogrodu to zawsze grass is greener....
Twój ogród należy do jednego z najpiękniejszych na Forum i naprawdę możesz z niego być dumna.
Ja bardzo często przychodzę do Ciebie, otwieram jakąś stronę na chybił trafił i pogrążam się w Twoich pięknych zdjęciach Twojego pięknego ogrodu.
Miłego urlopiku
Trochę mnie nie było i takie zaległości u Ciebie miałam.....
Ale przyznam, miło się tę lekturę czytało, tym bardziej miło bo okraszona Twoimi pięknymi fotkami
A a'propos Twojego zachwytu nad ogrodem Alana - wiesz, absolutnie nie umniejszając pięknie jego ogrodu to zawsze grass is greener....
Twój ogród należy do jednego z najpiękniejszych na Forum i naprawdę możesz z niego być dumna.
Ja bardzo często przychodzę do Ciebie, otwieram jakąś stronę na chybił trafił i pogrążam się w Twoich pięknych zdjęciach Twojego pięknego ogrodu.
Miłego urlopiku
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Kasiu uchyl rąbka tajemnicy i pokaż dekoracje świąteczne . Wiem, że na święta wyjeżdżasz, ale domek na pewno ubrałaś stosownie
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Wesołego jajka,
kurczaków, baranka,
ciasta z rodzynkami,
ostrego chrzanu,
tęczowych mazurków,
mokrego Dyngusa
i ode mnie całusa.
Życzy Ania
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzień dobry
Melduję się z trasy do domu - sypie śniegiem cały czas, a jedziemy już 5 godzin
Dziękuje, ze zaglądacie
Wszystkim Forumkom życzę spokojnych Świąt w rodzinnej atmosferze, i cierpliwości w oczekiwaniu na wiosnę
Wesołego Alleluja!
Aniu, dziękuję! Wzajemnie kochana Jadę w Twoje strony, do rodzinki M
Marzenko, jestem już poza domem, zdjęcia cyknę po powrocie
Asiu, dziękuję za odwiedziny, bardzo mi miło, że zatrzymałaś się u mnie na dłużej
Mój zachwyt nad angielskimi ogrodami trwa od jakiegoś czasu i choć masz dużo racji w tym, ze jakoś łatwiej przychodzi nam docenić cudze wysiłki i efekty pracy, niż własne...to niezmiennie podziwiam ich kunszt w tworzeniu zielonych zakątków Bardzo dziękuję za budujące słowa uznania, to wiele dla mnie znaczy Pozdrawiam serdecznie!
Małgosiu, siewki bedą w szklarence na rabatce północnej, w półcieniu. Fragment szklarni jest odsloniety, więc opady podleją rośliny. Poza tym Ewa ma do mnie zaglądać, więc mają szanse na przetrwanie ;-) W domu by padły bankowo, więc to najlepsza możliwa opcja.
Małgosiu, czasami zaglądam do tych linków, lubię wirtualne spacery po angielskich ogrodach... Wiem, że pracuje na ten efekt armia fachowców, ale to nie umniejsza zasług projektantów. Gdybym miała takie tereny i możliwości też nie pogardzilabym wsparciem ekipy ogrodników..
Ewa, bardzo się cieszę, ze nasionka kielkują! Oby pięknie i bujnie rosły Te boćki pewnie głodne...wszystko zmarznięte wkoło, a te bidulki głodne po długiej podróży....
Nemezjo, witam ponownie! Bardzo miło mi Cię gościć, zapraszam też w realu zebyć mogła sama ocenić wartość ogrodu. Ogród na żywo niektórym wydaje się mniejszy...a fotografia to sztuka iluzji ;-)
Wando, muszę poszukać tych filmików, na razie pochłaniam książkę
Franci, chętnie przyjadę
Lulka, ja tez mam nadzieję, że po powrocie zastanę bardziej optymistyczne widoki za oknem ;-))
Franci, lubię tą ścianę lasu Przedłużenie ogrodu i piękne tło, prawda?
Agnieszko, bardzo dziękuje Takie słowa zawsze dodają otuchy
Melduję się z trasy do domu - sypie śniegiem cały czas, a jedziemy już 5 godzin
Dziękuje, ze zaglądacie
Wszystkim Forumkom życzę spokojnych Świąt w rodzinnej atmosferze, i cierpliwości w oczekiwaniu na wiosnę
Wesołego Alleluja!
Aniu, dziękuję! Wzajemnie kochana Jadę w Twoje strony, do rodzinki M
Marzenko, jestem już poza domem, zdjęcia cyknę po powrocie
Asiu, dziękuję za odwiedziny, bardzo mi miło, że zatrzymałaś się u mnie na dłużej
Mój zachwyt nad angielskimi ogrodami trwa od jakiegoś czasu i choć masz dużo racji w tym, ze jakoś łatwiej przychodzi nam docenić cudze wysiłki i efekty pracy, niż własne...to niezmiennie podziwiam ich kunszt w tworzeniu zielonych zakątków Bardzo dziękuję za budujące słowa uznania, to wiele dla mnie znaczy Pozdrawiam serdecznie!
Małgosiu, siewki bedą w szklarence na rabatce północnej, w półcieniu. Fragment szklarni jest odsloniety, więc opady podleją rośliny. Poza tym Ewa ma do mnie zaglądać, więc mają szanse na przetrwanie ;-) W domu by padły bankowo, więc to najlepsza możliwa opcja.
Małgosiu, czasami zaglądam do tych linków, lubię wirtualne spacery po angielskich ogrodach... Wiem, że pracuje na ten efekt armia fachowców, ale to nie umniejsza zasług projektantów. Gdybym miała takie tereny i możliwości też nie pogardzilabym wsparciem ekipy ogrodników..
Ewa, bardzo się cieszę, ze nasionka kielkują! Oby pięknie i bujnie rosły Te boćki pewnie głodne...wszystko zmarznięte wkoło, a te bidulki głodne po długiej podróży....
Nemezjo, witam ponownie! Bardzo miło mi Cię gościć, zapraszam też w realu zebyć mogła sama ocenić wartość ogrodu. Ogród na żywo niektórym wydaje się mniejszy...a fotografia to sztuka iluzji ;-)
Wando, muszę poszukać tych filmików, na razie pochłaniam książkę
Franci, chętnie przyjadę
Lulka, ja tez mam nadzieję, że po powrocie zastanę bardziej optymistyczne widoki za oknem ;-))
Franci, lubię tą ścianę lasu Przedłużenie ogrodu i piękne tło, prawda?
Agnieszko, bardzo dziękuje Takie słowa zawsze dodają otuchy
Kasiu, pogoda jest niestety masakryczna... u nas też świata nie widać...
Jedźcie bezpiecznie!
Spokojnych i rodzinnych Świąt
Jedźcie bezpiecznie!
Spokojnych i rodzinnych Świąt
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Robaczku uważaj na siebie i jedz ostroznie Hej ...robi się wiosna
- Margo2
Wesołego Alleluja, smacznego jajka. Dyngusa nie będę życzyła
Jeśli Ewa będzie miała siewki pod swoją pieczą to faktycznie powinny przetrwać.
Ja też apeluję o ozdoby świąteczne
Jeśli Ewa będzie miała siewki pod swoją pieczą to faktycznie powinny przetrwać.
Ja też apeluję o ozdoby świąteczne
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu, Rewi, Dorotko, Kasiu, Iwonko, Constancjo, Danusiu, Elu, Agnieszko, Martuś, Dorotko, Beatko, Aguś Dziękuję za piękne życzenia i pamięć, z serca odwzajemniam!
Za 5 godzin pobudka i dalej w trasę do rodzinki, kierunek - Ustrzyki Dolne
Dzisiaj krótszy sen wyjątkowo mi nie na rękę, więc spadam do lulania bo jutro długa trasa przed nami. Jedziemy na uroczystości rodzinno-wielkanocne, m.in. pierwszy raz poznam Stasia na żywo (mojego bratanka ). Zmykam zatem, ciocia musi być w formie
Paputki, jeszcze prezenty lecę spakować
Za 5 godzin pobudka i dalej w trasę do rodzinki, kierunek - Ustrzyki Dolne
Dzisiaj krótszy sen wyjątkowo mi nie na rękę, więc spadam do lulania bo jutro długa trasa przed nami. Jedziemy na uroczystości rodzinno-wielkanocne, m.in. pierwszy raz poznam Stasia na żywo (mojego bratanka ). Zmykam zatem, ciocia musi być w formie
Paputki, jeszcze prezenty lecę spakować
- Margo2
Nie dosyć, że pogoda w tym roku do kitu, to jeszcze ta zmiana czasu.
Ja tam też nie cieszę się z niej, bo trzeba wczesniej wstać na świąteczne śniadanie. A niby o tej samej porze co zwykle
Ja tam też nie cieszę się z niej, bo trzeba wczesniej wstać na świąteczne śniadanie. A niby o tej samej porze co zwykle