Ogród Renaty
- nemezja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Renaty
Dzień dobry. Trafiłam tu z wątku o stewii:). Przepiękny kolorowy i różnorodny ogród.
Rewelacyjna ta pochyła rabata-skalniak pod domem z pierwszej strony.
Jakie dorodne i oryginalne orliki. U mnie marudzą:).
Pozdrawiam i WIOSNY czym prędzej życzę!
Rewelacyjna ta pochyła rabata-skalniak pod domem z pierwszej strony.
Jakie dorodne i oryginalne orliki. U mnie marudzą:).
Pozdrawiam i WIOSNY czym prędzej życzę!
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Renatko, z braku żywności to i kwiatki można zjeść , chyba byłyśmy w tym samym sklepie, bo mamy takie same doniczki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Też mam te same, więc chyba w trójkę byłyśmy w tym samym sklepie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Widzę,że biedronke odwiedziłaś.Ja tez dokupuję co roku te doniczki do begonii,ale w oliwkowym kolorze.Lilie z biedronki w ubiegłym roku pieknie kwitły,ciekawe tylko czy w tym odbiją.
- ewamon
- Od: 20 lis 2009, o 00:16
Renatko,czy swoje zakupy robiłaś w Biedronce?Muszę jutro też się przejść Moje lilie kupowane w ubiegłych latach,też pięknie kwitły,chociaż kolorki się nie zgadzały,to i tak byłam z nich zadowolona.Każdy kolor był inny,nie to co kupiłam na targowisku.Z 10 lilii,każda inna,zakwitły wszystkie takie same ,Narmalnie oszustwo,ale co się miałam kłócić,jak baby nie było jak lilie zakwitły.
Renatko
Niech te Święta upłyną Wam w ciepłej ,rodzinnej atmosferze ,niech będą zdrowe , radosne , niezapomniane i wolne od trosk dnia codziennego . Dużo
na te święta.
Niech te Święta upłyną Wam w ciepłej ,rodzinnej atmosferze ,niech będą zdrowe , radosne , niezapomniane i wolne od trosk dnia codziennego . Dużo
na te święta.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ewa,ja tez na rynku w ubiegłym roku kupiłam sporo lilii.Stał facet,w skrzynkach miał cebule w kazdej zdjecie z liliami,nabrałam jak głupia,głównie sw.Józefa,a wszystkie wyrosły pomarańczowe.
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
mamafrania mam nadzieję że dzisiaj masz lepszy dzień
nemezja dziękuję za wizytę bardzo mi miło
zielonajagoda
kogra muszę chyba powiedzieć sobie stop bo zawsze coś przywlokę ,ale to trudne
malgocha1960 jak znajde sponsora to jeszcze tam bym sie wybrała
ewamon Ewuś ja tez w tamtym roku kupiłam na rynku u handlarki 10 szt każda inna wszystkie były białe mam nadzieję że tegoroczne lilie będą zgodne z opisami
julianna ślicznie dziękuję za życzenia
Końca zimy nie widać u mnie tak pada śnieg że widoczność prawie zerowa ,zobaczcie kto mnie odwiedził tam rośnie jabłonka i przychodzi na jabłuszka
nemezja dziękuję za wizytę bardzo mi miło
zielonajagoda
kogra muszę chyba powiedzieć sobie stop bo zawsze coś przywlokę ,ale to trudne
malgocha1960 jak znajde sponsora to jeszcze tam bym sie wybrała
ewamon Ewuś ja tez w tamtym roku kupiłam na rynku u handlarki 10 szt każda inna wszystkie były białe mam nadzieję że tegoroczne lilie będą zgodne z opisami
julianna ślicznie dziękuję za życzenia
Końca zimy nie widać u mnie tak pada śnieg że widoczność prawie zerowa ,zobaczcie kto mnie odwiedził tam rośnie jabłonka i przychodzi na jabłuszka
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Renatko ale to smutny widok. Wczoraj oglądałam w wiadomościach że zwierzęta są tak słabe że nawet jamnik może je dogonić. Nie wiem czy akurat z tym nie przesadzili ale faktem jest że zima się ciągnie a biedactwa nie mają co jeść.
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Dziękuję Renatko .Jest dobrze Od rana cos dłubię w kuchni .Właśnie barszczyk czerwony gotuję
- lojka 63
- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Witaj Renatko widzę że masz takich gości ja u mnie na "Starej górce" często bywają tylko ja mam młode drzewka i nie wiem jak długo wytrzymają te wizyty ale spokojnie one świetnie pasą się na posianych zbożach pełno ich na oziminach czy jak to się tam nazywa a u mnie w lasku mogą się poocierać o większe już drzewa i widzę że leżakują bo ślady wytartej ściółki są radzą sobie jakoś a my inaczej nie jeden by powiedział że z takich funduszy to nie możliwe wyżyć a co źle wyglądamy? Jeszcze troszkę to my będziemy wcinać sałatę o one nasze rozsady. Ale piękne są ja nie mogę ich złapać na fotkę bo przychodzą albo na nockę albo o świcie a ja mam troszeczkę do działki i co innego do roboty ale może się kiedyś trafi.Ale zanudzam pozdrawiam gorąco i już spadam.
Renatko dziękuję za życzenia.Wszystko nam się w naturze pomieszał, zamiast lanego poniedziałku mamy śnieżny . Ech, samo życie.......
Wiele radości Ci życzę na to poświąteczne popołudnie.
Wiele radości Ci życzę na to poświąteczne popołudnie.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.