Ogródek Robaczka cz. 7
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 7
Śnieg pada, ale nowe płatki topią się opadając na polbruk. Idzie ku dobremu.
Zobaczycie, że niedługo zaświeci słoneczko i będzie cieplej. Na pewno nie tak jak tam gdzie jedziesz, ale o wiele lepiej niż jest teraz
Zobaczycie, że niedługo zaświeci słoneczko i będzie cieplej. Na pewno nie tak jak tam gdzie jedziesz, ale o wiele lepiej niż jest teraz
Kasiu, juz na miejscu? Nie ma to jak w domu, prawda?
Odpoczywajcie i do napisania
Odpoczywajcie i do napisania
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzień dobry!
Krótkie te święta...dzisiaj od rana już w pracy i przyznam się szczerze, że jestem bardziej zmęczona niż w piątek przed świętami
Liczę jednak, ze krótszy tydzień szybciej się skończy i już w weekend odeśpię zaległości, a potem... pod palemką
Aguś, dojechaliśmy późnym popołudniem. W ten weekend spędziliśmy tyle czasu za kółkiem, ze jak dzisiaj rano wsiadałam do auta to zrobiło mi się słabo Odpoczynek planujemy w przyszłym tygodniu, już nie mogę się doczekać...
Gosiu, grunt to pozytywne myślenie Pogoda nie daje powodów do optymizmu, prognozy tez nie, ale ja znajduje pocieszenie w perspektywie przyszłego tygodnia
Monia, dzięki!
Marta, Ty i diety? Proszę Cię
Dana, widziałam, że Cię zasypało Poświąteczne pozdrowionka
Dorotko, tym razem nie wzięłam aparatu, ale jeszcze się tam wybiorę
Pozdrowienia dla wszystkich w fabrykach
Krótkie te święta...dzisiaj od rana już w pracy i przyznam się szczerze, że jestem bardziej zmęczona niż w piątek przed świętami
Liczę jednak, ze krótszy tydzień szybciej się skończy i już w weekend odeśpię zaległości, a potem... pod palemką
Aguś, dojechaliśmy późnym popołudniem. W ten weekend spędziliśmy tyle czasu za kółkiem, ze jak dzisiaj rano wsiadałam do auta to zrobiło mi się słabo Odpoczynek planujemy w przyszłym tygodniu, już nie mogę się doczekać...
Gosiu, grunt to pozytywne myślenie Pogoda nie daje powodów do optymizmu, prognozy tez nie, ale ja znajduje pocieszenie w perspektywie przyszłego tygodnia
Monia, dzięki!
Marta, Ty i diety? Proszę Cię
Dana, widziałam, że Cię zasypało Poświąteczne pozdrowionka
Dorotko, tym razem nie wzięłam aparatu, ale jeszcze się tam wybiorę
Pozdrowienia dla wszystkich w fabrykach
Lud pracujący stolycy pozdrawiam tych, co w fabrykach Posen ;-)
Wcale się nie dziwię, że czujesz się wykończona... tyle km za kółkiem w tak krótkim czasie i trudnych warunkach może dać w kość...
Ale jeszcze chwileczka, jeszcze momencik i zaznasz cudownego słońca pod palmą.
Zazdroszczę Ci przeogromnie... do naszego wyjazdu jeszcze długo!
Wcale się nie dziwię, że czujesz się wykończona... tyle km za kółkiem w tak krótkim czasie i trudnych warunkach może dać w kość...
Ale jeszcze chwileczka, jeszcze momencik i zaznasz cudownego słońca pod palmą.
Zazdroszczę Ci przeogromnie... do naszego wyjazdu jeszcze długo!
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Kasiu nie dziwię się zmęczenia...tyle km w takim krótkim czasie nie zostaje bez odzewu dla naszego organizmu.
Persektywa wypoczynku pod palemką a później byle do wiosny
Persektywa wypoczynku pod palemką a później byle do wiosny
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kilometry, kilometrami ale dobre zarelko potrafi jeszcze gorzej czleka wymeczyc Ja dzisiaj jestem taka zmeczona jedzeniem, ze normalnie umieram.
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Kasieńko współczuję tylu km za kółkiem w takich warunkach drogowych. Dobrze, że szczęśliwie wróciliscie. A perspektywa wypoczynku,
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Ustrzyki Dolne.... kiedyś dawne, downo temu tam byłam. Piękne tereny, takie dzikie i niedostępne były.
A teraz jak tam jest?
Kasiu dobrze, że szczęśliwie wróciłaś.
A teraz jak tam jest?
Kasiu dobrze, że szczęśliwie wróciłaś.
Dzień dobry pracująco. Jakieś fotki z Bieszczad będą?
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu, to kawał kraju zjeździliście, w dodatku TA pogoda ... Jednak perspektywy krótko terminowe na poprawę pogody u Ciebie się sprawdzą Ja wciąż wracam myślami do białych plaż i słonka . W weekend przyjeżdżają znajomi poznani na wyjeździe. Będzie fotkowy wspomnień czar
Kasiu, tyle km zrobiliście w święta przy tak niesprzyjającej pogodzie.Ważne ,że szczęśliwie dotarliście do domku. Teraz wypoczynek i czekanie na odpoczywanie pod palmą.Tydzień poświąteczny jest krótszy o jeden dzień , to i perspektywa czekania krótsza.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Kasiu dzięki Tobie i Ewci majowej stałam się posiadaczką szałwii omączonej.....
Już wyłoniły się pierwsze siewki i cieszą moje oczy,mam nadzieję,że mi się uda,bo z szałwią do tej pory mi nie wychodziło
Miłego dzionka
Już wyłoniły się pierwsze siewki i cieszą moje oczy,mam nadzieję,że mi się uda,bo z szałwią do tej pory mi nie wychodziło
Miłego dzionka