W moim ogródku - IWONA1311
Re: W moim ogródku - IWONA1311
Iwonko, dziękuję za życzenia i je odwzajemniam... spokojnych, pełnych odpoczynku i rodzinnej atmosfery Świąt... tak bardzo żałuję, że pod śniegiem!
Nie mniej jednak serdecznie Cię pozdrawiam,
A
Nie mniej jednak serdecznie Cię pozdrawiam,
A
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie za oknem nadal dużo śniegu. U Ciebie też? Gdzie teraz trzymasz swoje iglaki?
- IWONA1311
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Agnieszko ja w te święta za bardzo nie odpoczęłam, a do tego jeszcze nie można było wyjść na spacer bo zimno i u nas padał deszcz, ale za to dziś od rana słoneczko i widać że to biłe ochydztwo topnieje.
Przemku moje iglaczki jak i reszta roślinek stoją sobie w garażu, tam jest dość chłodno i chyba im tam dobrze. U mnie jeszcze śniegu sporo ale widać że topnieje, a przy dzisiejszym troszkę go już ubyło.
Przemku moje iglaczki jak i reszta roślinek stoją sobie w garażu, tam jest dość chłodno i chyba im tam dobrze. U mnie jeszcze śniegu sporo ale widać że topnieje, a przy dzisiejszym troszkę go już ubyło.
Nie będzie tak źle , prognozy są dobre http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/11 ... nie-cieploNorbitka pisze:Z tego co czytałam na WP to jeszcze długo nie da się otworzyć wiosennego wątku Piszą że na południu mogą być spadki temp do -25 ... nie wierzę...
- anka93
- Od: 5 paź 2008, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No, to całe szczęście Danusiu .Czas zaczynać zakasywać rękawy. Mnie już strasznie nosi.
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
To tym słoneczkiem długo się nie nacieszyliśmy, dzisiaj ledwo udało mi się wrócić z zabiegów.
- IWONA1311
Danusiu tylko kiedy to będzie wczoraj było ładnie a dziś.... porażka
Aniu dzisiaj to możemy zakasać rękawy ale do odśnieżania
Jolu masz rację wczoraj było ładnie i spędziłam z maluchami sporo czasu na dworze, szukaliśmy oznak wiosny, nawet co nieco znaleźliśmy a dzisiaj juz wszystko pod śniegiem i teraz zastanawiam się jak ja pojadę po Milenę do przedszkola?
Aniu dzisiaj to możemy zakasać rękawy ale do odśnieżania
Jolu masz rację wczoraj było ładnie i spędziłam z maluchami sporo czasu na dworze, szukaliśmy oznak wiosny, nawet co nieco znaleźliśmy a dzisiaj juz wszystko pod śniegiem i teraz zastanawiam się jak ja pojadę po Milenę do przedszkola?
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Iwonko na drogach jest koszmarnie, wracając z zabiegów widziałam dwa samochody w rowie, mam nadzieję że nie będzie tak sypało cały dzień.
- IWONA1311
Ja też mam taką nadzieję i jeszcze jakby słoneczko zaświeciło to w ogóle byłoby super
- anka93
- Od: 5 paź 2008, o 17:40
No Dziewczyny , pogoda jak na razie ciekawie się wykrystalizowała.Tego już nikt nie potrafi ogarnąć rozumem.Co dzie oięknuej
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
U mnie dalej zima koszmarna ,, jeszcze dobrze nie zniknęła a tu znowu atakuje,sypie,wiele,pada białe
- IWONA1311
Beatko Aniu mam nadzieję że pogoda szybciutko się poprawi, tymczasem zapraszam wszystkich do kolejnej części mojego wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=64982