Ogródek Robaczka cz. 7
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Robaczka cz. 7
Witaj Kasiu poświątecznie Cieszę się że szczęśliwie dotarliście do domu, bo pogoda bardzo niebezpieczna.
Przez awarię prądu na Mazowszu odcięta byłam od świata przez większą część Świąt. Dopiero dziś w nocy naprawili sieć elektryczną.
Nie zapomnij zabrać aparatu na wyjazd w cieplejsze okolice, to jakieś zdjęcia na otarcie łez nam przyślesz. Bo do faktycznej wiosny jeszcze daleko.
Przez awarię prądu na Mazowszu odcięta byłam od świata przez większą część Świąt. Dopiero dziś w nocy naprawili sieć elektryczną.
Nie zapomnij zabrać aparatu na wyjazd w cieplejsze okolice, to jakieś zdjęcia na otarcie łez nam przyślesz. Bo do faktycznej wiosny jeszcze daleko.
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Kasiu, ten tydzień krótszy, więc szybko się skończy, a potem już tylko palemka, ciepełko przed Tobą.
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Kasiu, tyle godzin w samochodzie i to jeszcze w taką pogodę jest na pewno wykańczające, ale najważniejsze, że wróciliście cali, zdrowi i zadowoleni, ja chociaż święta spędzałam w domu i niby nic nie robiłam, dziś też czuję się bardziej zmęczona niż przed nimi, więc Tobie się nie dziwię. Wizja wypoczynku pod palmami cudowna, jedź, odpoczywaj, ładuj akumulatorki, a w drodze powrotnej zabierz ze sobą troszkę dla nas, bo ta zima mnie dobija , no i oczywiście czekamy na fotorelację, która osłodzi nam oczekiwanie na cieplejsze dni .
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Kasia odpoczywa.
Czytałam, że zastanawiasz się nas wzięciem Gry o tron jako lektury na wyjazd. Jeśli lubisz klimaty bajki, fantasy to gorąco polecam. Książka jest równie dobra jak serial, co się rzadko zdarza.
Czytałam, że zastanawiasz się nas wzięciem Gry o tron jako lektury na wyjazd. Jeśli lubisz klimaty bajki, fantasy to gorąco polecam. Książka jest równie dobra jak serial, co się rzadko zdarza.
- JLG
- Od: 15 mar 2009, o 17:16
Podpisuję się pod stwierdzeniem Gosi-Margo, Grę o tron świetnie się czyta, aż za dobrze, bo wciąga tak, że zapomina się o całym świecie (włączając rodzinę, obowiązki domowe i słuzbowe, forum).
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzień dobry,
Nie wiem jak Wy, ale ja dzisiaj chodzę na rzęsach...jestem tak niewyspana, że z trudem siedzę w pionie przy biurku.. Nie wiem czy to zmęczenie weekendem, zmiana czasu, obrzydzenie zimą czy coś innego lub wszystko razem wzięte, ale jestem ledwo żywy
Mam nadzieję, ze u Was lepiej...pozdrawiam z fabryki
Nie wiem jak Wy, ale ja dzisiaj chodzę na rzęsach...jestem tak niewyspana, że z trudem siedzę w pionie przy biurku.. Nie wiem czy to zmęczenie weekendem, zmiana czasu, obrzydzenie zimą czy coś innego lub wszystko razem wzięte, ale jestem ledwo żywy
Mam nadzieję, ze u Was lepiej...pozdrawiam z fabryki
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Kasiu jeśli Cie to pocieszy to moje samopoczucie bardzo podobne do Twojego .
Mam nadzieję na trochę słonka , może wtedy poczujemy sie lepiej .
Pozdrawiam
Mam nadzieję na trochę słonka , może wtedy poczujemy sie lepiej .
Pozdrawiam
Podzielam Twój stan, Kasiek... od paru dni źle śpię, codziennie się budzę ok. 4ej, wieczorem padam przedwcześnie, w fabryce czując totalne znużenie i zmęczenie wszystkim.
Odpoczniesz niedługo, głowa do góry
Odpoczniesz niedługo, głowa do góry
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Asiu, Gosiu - dzięki za rekomendację, załaduję sobie na czytadło tą pozycję. Na wczasach zawsze nadrabiam zaległości literackie Kto wie, może wyciągnie mnie na tyle żeby obejrzeć serial? Dzięki!
Ilonko, dziękuje za odwiedziny Faktycznie ten weekend mocno dał nam się we znaki zmęczeniem, ale warto było, bo rzadko mamy okazję spotkać się z rodzinką w komplecie. Każdy zabiegany, mieszkamy w rożnych częściach kraju, albo na wyjazdach i coraz rzadziej są okazje do spotkań w pełnym gronie. A jak Tobie minęły święta? Najbliższych masz koło siebie więc pewnie było gwarno i wesoło?
Marzenko, dzisiaj już środa więc do weekendy coraz bliżej...muszę dotrwać ;-)) dzisiaj jednak czeka mnie dłuuuugi dzień, kończę o 18. Ty też dzisiaj przerzucasz papiery czy odpoczywasz po świętach? Miłego dnia!
April, witaj! Słyszałam o tych katklizmach na Mazowszu, ale nie miałam pojęcia, że dotknęło to rownież Ciebie..przykro mi to słyszeć kochana Święta unplugged ciężko mi sobie nawetnwyobrazić Przytulam...
Aniu, bardzo się cieszę, ze udało się obdzielić rownież Ciebie! U mnie bardzo ładnie rośnie, są już spore siewki - trzymam kciuki za Twoje
-- 3 kwi 2013, o 07:48 --
Aguś & Aguś Ściskam Was mocno dziewczyny, musimy przetrwać.. Dolewam kawy, zaciskam pięści i do przodu. Po południu zalecam terapeutycznie obejrzeć jakiś program ogrodniczy np. świetny Gardener's World albo Ogrody z A.Hepburn na Domo+ - skutecznie poprawia nastrój! Do tego herbatka z różą i siły witalne powrócą
Ilonko, dziękuje za odwiedziny Faktycznie ten weekend mocno dał nam się we znaki zmęczeniem, ale warto było, bo rzadko mamy okazję spotkać się z rodzinką w komplecie. Każdy zabiegany, mieszkamy w rożnych częściach kraju, albo na wyjazdach i coraz rzadziej są okazje do spotkań w pełnym gronie. A jak Tobie minęły święta? Najbliższych masz koło siebie więc pewnie było gwarno i wesoło?
Marzenko, dzisiaj już środa więc do weekendy coraz bliżej...muszę dotrwać ;-)) dzisiaj jednak czeka mnie dłuuuugi dzień, kończę o 18. Ty też dzisiaj przerzucasz papiery czy odpoczywasz po świętach? Miłego dnia!
April, witaj! Słyszałam o tych katklizmach na Mazowszu, ale nie miałam pojęcia, że dotknęło to rownież Ciebie..przykro mi to słyszeć kochana Święta unplugged ciężko mi sobie nawetnwyobrazić Przytulam...
Aniu, bardzo się cieszę, ze udało się obdzielić rownież Ciebie! U mnie bardzo ładnie rośnie, są już spore siewki - trzymam kciuki za Twoje
-- 3 kwi 2013, o 07:48 --
Aguś & Aguś Ściskam Was mocno dziewczyny, musimy przetrwać.. Dolewam kawy, zaciskam pięści i do przodu. Po południu zalecam terapeutycznie obejrzeć jakiś program ogrodniczy np. świetny Gardener's World albo Ogrody z A.Hepburn na Domo+ - skutecznie poprawia nastrój! Do tego herbatka z różą i siły witalne powrócą
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kasiu chyba wszyscy mamy jakiegoś doła, przecież nie może być inaczej wystarczy spojrzeć za okno i już ciśnienie wzrasta.
Kasiu czy dobrze pamiętam, że wysiewałaś lawendę, widziałam wczoraj nasionka, miałam w ręce, ale nie kupiłam stwierdziłam, że najpierw zapytam o wysiewanie doświadczone osoby.
Kasiu czy dobrze pamiętam, że wysiewałaś lawendę, widziałam wczoraj nasionka, miałam w ręce, ale nie kupiłam stwierdziłam, że najpierw zapytam o wysiewanie doświadczone osoby.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
U mnie od rana zamieć śnieżna ! zasypuje mnie wiosennie! a temperatura -2 gwarantuje, że poleży! Dobrego dnia!
Kasiu, stosuję wieczorami tę samą terapię - wczorajszy odcinek był bardzo ciepły w odbiorze i przeinteresujący
Pozdrawiam! Nie damy się
ps. polecam Ci Grę o tron, nad którą się zastanawiasz... książka świetna, a serial rewelacyjnie nakręcony
Pozdrawiam! Nie damy się
ps. polecam Ci Grę o tron, nad którą się zastanawiasz... książka świetna, a serial rewelacyjnie nakręcony
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
I ja dzisiaj mam dośc...patrze przez okno i zastanawiam się, jak fachowo nazwać to, co widzę: zawieja, zadymka, czy też może kurzawa???
Jak dotąd jakos udawało mi się optymistycznie patrzec w przyszłość, tak dzisiaj ani rusz...
Jak dotąd jakos udawało mi się optymistycznie patrzec w przyszłość, tak dzisiaj ani rusz...
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki