Ogródek Robaczka cz. 7

Zdjęcia naszych ogrodów.
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 7

Post »

Witaj Kasiu poświątecznie :wit Cieszę się że szczęśliwie dotarliście do domu, bo pogoda bardzo niebezpieczna.
Przez awarię prądu na Mazowszu odcięta byłam od świata przez większą część Świąt. Dopiero dziś w nocy naprawili sieć elektryczną.

Nie zapomnij zabrać aparatu na wyjazd w cieplejsze okolice, to jakieś zdjęcia na otarcie łez nam przyślesz. Bo do faktycznej wiosny jeszcze daleko.
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Kasiu, ten tydzień krótszy, więc szybko się skończy, a potem już tylko palemka, ciepełko przed Tobą.
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Kasiu, tyle godzin w samochodzie i to jeszcze w taką pogodę jest na pewno wykańczające, ale najważniejsze, że wróciliście cali, zdrowi i zadowoleni, ja chociaż święta spędzałam w domu i niby nic nie robiłam, dziś też czuję się bardziej zmęczona niż przed nimi, więc Tobie się nie dziwię. Wizja wypoczynku pod palmami cudowna, jedź, odpoczywaj, ładuj akumulatorki, a w drodze powrotnej zabierz ze sobą troszkę ;:3 dla nas, bo ta zima mnie dobija ;:223, no i oczywiście czekamy na fotorelację, która osłodzi nam oczekiwanie na cieplejsze dni :wit .
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Kasia odpoczywa.
Czytałam, że zastanawiasz się nas wzięciem Gry o tron jako lektury na wyjazd. Jeśli lubisz klimaty bajki, fantasy to gorąco polecam. Książka jest równie dobra jak serial, co się rzadko zdarza.
Awatar użytkownika
JLG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 mar 2009, o 17:16

Post »

Podpisuję się pod stwierdzeniem Gosi-Margo, Grę o tron świetnie się czyta, aż za dobrze, bo wciąga tak, że zapomina się o całym świecie (włączając rodzinę, obowiązki domowe i słuzbowe, forum).
linki Lesi
aktualny
Pozdrawiam ciepło - Joasia
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dzień dobry,
Nie wiem jak Wy, ale ja dzisiaj chodzę na rzęsach...jestem tak niewyspana, że z trudem siedzę w pionie przy biurku.. :roll: Nie wiem czy to zmęczenie weekendem, zmiana czasu, obrzydzenie zimą czy coś innego lub wszystko razem wzięte, ale jestem ledwo żywy ;:219
Mam nadzieję, ze u Was lepiej...pozdrawiam z fabryki :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Kasiu jeśli Cie to pocieszy to moje samopoczucie bardzo podobne do Twojego .
Mam nadzieję na trochę słonka , może wtedy poczujemy sie lepiej .
Pozdrawiam ;:196
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Podzielam Twój stan, Kasiek... od paru dni źle śpię, codziennie się budzę ok. 4ej, wieczorem padam przedwcześnie, w fabryce czując totalne znużenie i zmęczenie wszystkim.
Odpoczniesz niedługo, głowa do góry ;:196
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Asiu, Gosiu - dzięki za rekomendację, załaduję sobie na czytadło tą pozycję. Na wczasach zawsze nadrabiam zaległości literackie :uszy Kto wie, może wyciągnie mnie na tyle żeby obejrzeć serial? Dzięki!
Ilonko, dziękuje za odwiedziny ;:196 Faktycznie ten weekend mocno dał nam się we znaki zmęczeniem, ale warto było, bo rzadko mamy okazję spotkać się z rodzinką w komplecie. Każdy zabiegany, mieszkamy w rożnych częściach kraju, albo na wyjazdach i coraz rzadziej są okazje do spotkań w pełnym gronie. A jak Tobie minęły święta? Najbliższych masz koło siebie więc pewnie było gwarno i wesoło? :D
Marzenko, dzisiaj już środa więc do weekendy coraz bliżej...muszę dotrwać ;-)) dzisiaj jednak czeka mnie dłuuuugi dzień, kończę o 18. Ty też dzisiaj przerzucasz papiery czy odpoczywasz po świętach? Miłego dnia!
April, witaj! Słyszałam o tych katklizmach na Mazowszu, ale nie miałam pojęcia, że dotknęło to rownież Ciebie..przykro mi to słyszeć kochana ;:168 Święta unplugged ciężko mi sobie nawetnwyobrazić ;:202 Przytulam... ;:196
Aniu, bardzo się cieszę, ze udało się obdzielić rownież Ciebie! U mnie bardzo ładnie rośnie, są już spore siewki - trzymam kciuki za Twoje ;:333

-- 3 kwi 2013, o 07:48 --

Aguś & Aguś ;:4 Ściskam Was mocno dziewczyny, musimy przetrwać.. Dolewam kawy, zaciskam pięści i do przodu. Po południu zalecam terapeutycznie obejrzeć jakiś program ogrodniczy np. świetny Gardener's World albo Ogrody z A.Hepburn na Domo+ - skutecznie poprawia nastrój! Do tego herbatka z różą i siły witalne powrócą ;:215
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Kasiu chyba wszyscy mamy jakiegoś doła, przecież nie może być inaczej wystarczy spojrzeć za okno i już ciśnienie wzrasta.
Kasiu czy dobrze pamiętam, że wysiewałaś lawendę, widziałam wczoraj nasionka, miałam w ręce, ale nie kupiłam stwierdziłam, że najpierw zapytam o wysiewanie doświadczone osoby.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

U mnie od rana zamieć śnieżna ! zasypuje mnie wiosennie! a temperatura -2 gwarantuje, że poleży! Dobrego dnia!
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kasiu, stosuję wieczorami tę samą terapię - wczorajszy odcinek był bardzo ciepły w odbiorze i przeinteresujący :)
Pozdrawiam! Nie damy się :)

ps. polecam Ci Grę o tron, nad którą się zastanawiasz... książka świetna, a serial rewelacyjnie nakręcony :)
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

I ja dzisiaj mam dośc...patrze przez okno i zastanawiam się, jak fachowo nazwać to, co widzę: zawieja, zadymka, czy też może kurzawa??? ;:oj
Jak dotąd jakos udawało mi się optymistycznie patrzec w przyszłość, tak dzisiaj ani rusz... :(
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”