Moje oczko w głowie cz. 3
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje oczko w głowie cz. 3
Tereniu...wesołych i zdrowych Świąt życzę
-
- 50p
- Od: 3 lis 2012, o 17:26
Tereniu!
Ja również życzę Ci duuuużo zdrówka z okazji Świąt Wielkanocnych.
Odpoczywaj i nabieraj sił,bo wiosna już tuż,tuż ,a wraz z nią zaczną się prace w ogrodzie.
Pozdrawiam.
malgosia45
Ja również życzę Ci duuuużo zdrówka z okazji Świąt Wielkanocnych.
Odpoczywaj i nabieraj sił,bo wiosna już tuż,tuż ,a wraz z nią zaczną się prace w ogrodzie.
Pozdrawiam.
malgosia45
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Wesołych Świąt Wielkiej Nocy.
Ciekawe czy przy tym co się dzieje za oknem nie żałujesz, że nie zostałas w Anglii
Ciekawe ile jeszcze wytrzymamy.
Wiosny życzę
Ciekawe czy przy tym co się dzieje za oknem nie żałujesz, że nie zostałas w Anglii
Ciekawe ile jeszcze wytrzymamy.
Wiosny życzę
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tereniu z heliotropa spróbuj, zawsze coś może z tego wyjść
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Teresko ten heliotrop to sama wyhodowałaś???
- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czy byłaś w Biedronce?
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No nareszcie jesteś z nami Tereniu,formą się nie przejmuj wróci na czas a heliotrop bardzo ciekawy,piękny i niezwykle oryginalny,tulipanki również
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- gardener1987
- 500p
- Od: 10 lip 2010, o 21:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tereniu wybierasz się na targi w ten weekend w Kielcach??
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Ewuniu Cieszę się że Ci się udało Będę trzymać kciuki aby wszystkie pięknie rosły .
Dzięki
Basiu Witam i cieszę się że już jesteś u siebie . Ja dzisiaj wsiałam trochę kwiatków a jutro mam w planie wysiać pomidorki - chyba zdążą urosnąć ,wiosna wcale się nie spieszy . Na pewno też coś dokupię znając siebie .
Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka i
Michał Witam , cieszę się że mnie odwiedziłaś i bardzo bym chciała aby Twoje życzenia się spełniły i to jak najszybciej
Elu Bardzo Ci dziękuję i Tobie też życzę dużo zdrówka
Grażynko Witam i dziękuję bardzo
Małgosiu Gdzie ta wiosna ??? jakoś nie widać - u mnie dzisiaj zadymka a u Ciebie nie ? ?
Dzięki bardzo i też pozdrawiam Napisz mi na PW skąd jesteś - bo mnie ciekawość zeżre
Marzenko dzięki Heliotrop przechowałam przez zimę , a właściwie nie ja tylko M. zrobiłam zaszczepki , zobaczymy czy się przyjmą .
Gosiu Żałuję i to bardzo , może bym nie wylądowała w szpitalu i tam trochę cieplej . U nas zadymka - ja już nie mogę
Oby przyszła ta wiosna jak najszybciej
Dzięki
Basiu Witam i cieszę się że już jesteś u siebie . Ja dzisiaj wsiałam trochę kwiatków a jutro mam w planie wysiać pomidorki - chyba zdążą urosnąć ,wiosna wcale się nie spieszy . Na pewno też coś dokupię znając siebie .
Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka i
Michał Witam , cieszę się że mnie odwiedziłaś i bardzo bym chciała aby Twoje życzenia się spełniły i to jak najszybciej
Elu Bardzo Ci dziękuję i Tobie też życzę dużo zdrówka
Grażynko Witam i dziękuję bardzo
Małgosiu Gdzie ta wiosna ??? jakoś nie widać - u mnie dzisiaj zadymka a u Ciebie nie ? ?
Dzięki bardzo i też pozdrawiam Napisz mi na PW skąd jesteś - bo mnie ciekawość zeżre
Marzenko dzięki Heliotrop przechowałam przez zimę , a właściwie nie ja tylko M. zrobiłam zaszczepki , zobaczymy czy się przyjmą .
Gosiu Żałuję i to bardzo , może bym nie wylądowała w szpitalu i tam trochę cieplej . U nas zadymka - ja już nie mogę
Oby przyszła ta wiosna jak najszybciej
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Iwonko Właśnie zrobiłam sadzonki - a nóż coś wyjdzie
Gosiu Nie byłam w biedronce - jeszcze jestem za słaba i ta zima mnie dobija
Arku Witam Jestem , jestem - żeby tylko ta zima sobie poszła sobie . Heliotrop przeżył zimę i zrobiłam sadzonki a może się uda i będę miała więcej
Pozdrawiam
Aniu Na targi do Kielc chyba nie pojadę - ta zima mnie dobija A czy ktoś się wybiera ????????? Roślinki będą przemrożone i co kupimy ??? chyba że jakieś spotkanko się szykuje ?? to ja chętna
Ewuniu Mnie też - ona chyba zgłupiała albo o nas zapominała . Nie wiem jak ją przywołać
Gosiu Nie byłam w biedronce - jeszcze jestem za słaba i ta zima mnie dobija
Arku Witam Jestem , jestem - żeby tylko ta zima sobie poszła sobie . Heliotrop przeżył zimę i zrobiłam sadzonki a może się uda i będę miała więcej
Pozdrawiam
Aniu Na targi do Kielc chyba nie pojadę - ta zima mnie dobija A czy ktoś się wybiera ????????? Roślinki będą przemrożone i co kupimy ??? chyba że jakieś spotkanko się szykuje ?? to ja chętna
Ewuniu Mnie też - ona chyba zgłupiała albo o nas zapominała . Nie wiem jak ją przywołać
-
- 50p
- Od: 3 lis 2012, o 17:26
Tereniu.niestety nie mogę na razie pisać na PW.Ale zaspokoję Twoją ciekawość i ujawnię się.Mieszkam w gm.Słupia Konecka.To naprawdę blisko Ciebie.
Niestety pogoda nadal bez zmian.Czekam na lepsze czasy, a tymczasem zajęłam się doniczkowymi,bo trochę je zaniedbałam odkąd mam ogródek.
Pozdrawiam . malgosia45
Niestety pogoda nadal bez zmian.Czekam na lepsze czasy, a tymczasem zajęłam się doniczkowymi,bo trochę je zaniedbałam odkąd mam ogródek.
Pozdrawiam . malgosia45