Mój ogród - moja pasja

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p
Od: 20 sty 2013, o 16:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród - moja pasja

Post »

Olu :wit kupując bulwki begonii zwracałam uwagę na widoczne kiełki.Rok temu kupowałam begonie pełne i nic z nich nie wyrosło(bulwki były chyba zasuszone).Te begonie są bardzo ładne i bardzo mi się podobają,kiedyś miałam taką begonię ze szczepki zielnej i dochowałam się ogromnego okazu,ale miałam problem z przechowaniem(ciemna piwnica) i mi padła :(

Jolu ;:7 czytałam,że apaganty muszą zimować w chłodnym,jasnym pomieszczeniu z umiarkowaną ilością wilgoci i muszą mieć mało miejsca w doniczce,ciasno dla korzeni.

Pozdrawiam i dużo ;:3 Ania
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Pozdrawiam Ania :)
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

:wit Aniu :) Widzę że zima cię nie zraża i zakupy dalej robione :) Mam nadzieję że z roślinkami będzie lepiej niż z parapetowymi.. Moje jeszcze nie zdążyły dobrze zakwitnąć a już przekwitają :(
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p

Post »

Madziu ;:7 na przekór zimowej pogodzie kupuję roślinki w ten sposób poprawiam sobie samopoczucie.Szkoda mi trochę moich siewek,brakuje i im ;:3 ,wyciągają się w kierunku światła.
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Tylko co my z tymi zakupami zrobimy jak wiosny nadal nie będzie tylko biały puch.... ;:174
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dokładnie. Ja aż się boję tego wszystkiego... tyle radości było z kupowania .. ale żeby nie było ;:145 . Roślinki w tym roku nie mają już siły.
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p

Post »

Justynko,Madziu,wiem,że trudno już wytrzymać z tym śniegiem ale nie popadajmy w paranoję ciepełko już niedługo.
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja w paranoję popadam już od marca :D Dzisiaj się trzymam pod tym względem :)
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p

Post »

Madziu,kochana nic nie pomoże na tą okropną pogodę,tylko wielka cierpliwość, i siła woli,żeby przetrwać ten trudny czas.
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Ja w zeszłym roku 16 marca siałam rzodkiewkę sałatę i dymkę w warzywniku... Dzisiaj mamy już 4 kwiecień a ja nie mogę nawet wyjść na dwór nie wchodząc w białe coś.... i jak tu nie popadać w paranoję... ;:219
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p

Post »

Justynko,też się niesamowicie wkurzam na tę pogodę,ale żadne narzekania nie zmienią nic w tym temacie.Poprawiam sobie nastrój spędzając czas na forum,oglądając kolorowe zdjęcia z ubiegłorocznej wiosny i lata.
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
tona
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 14 sie 2012, o 02:13

Post »

witam serdecznie piękne kwiaty masz widzę że też je lubisz - ,moj ogrod jest wąski i długi nic nie mozna zrobić:( ale w tym roku będzie mniej wszystkiego trochę na jesień przerobiliśmy więcej trawy posiałam :0 mamy w planie jeszcze oczko zerobić ale nie wiem bo to sa jednak spore wydatki :( a kasy jak wszędzie coraz mniej wszystko drogie b. duzo sami robimy ale kupić trzeba więcej :(((pozdrawiam -kiedy ta wiosna bo skisnę w dym domu - nie ma jak ogród całe lato od świtu do 22g na działce tam żyję :(:)
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Aniu można popaść w paranoję. Byłam wczoraj na działce, śniegu mam na ok70 cm. Nie wiem ,kiedy to wszystko się stopi. Dziś mamy powtórkę z rozrywki czyli dalej pada mokry śnieg. Bądź tu mądry i pisz wiersze. Już całkiem ręce mi opadają. ;:196
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
Ela SZ
200p
200p
Od: 12 sie 2011, o 13:57

Post »

Dziewczyny mam pomysł :wink: przestańmy zwracać uwagę na zimę,to może się obrazi i sobie pujdzie :;230
Awatar użytkownika
anias1
500p
500p

Post »

Witam cię,cieszę się,że do mnie zajrzałaś.Kocham kwiaty i niemal wszystko co zielone z wyjątkiem chwastów.To nic nie szkodzi,że masz wąską i długą działkę,każda jest inna i niepowtarzalna.Ambitne plany na ten rok,życzę realizacji.Fundusze ograniczają niemal każdego ale powoli udaje się osiągnąć zamierzony efekt.Przede wszystkim liczą się dobre chęci i włożony wysiłek aby coś zmienić wokół siebie.

Pozdrawiam cię tona cieplutko Ania :D
Zapraszam
Mój ogród - moja pasja
tona
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 14 sie 2012, o 02:13

Post »

ale zrobiłam je wczoraj aparatem ze zdjęc i wstawiłam tu -mam nowy aparat i wydaje mi się ze dobrze mi sie udało zrobić ze zdjęcia -zdjęcie :)))
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”