Wszystkiego po trochu...
Re: Wszystkiego po trochu...
Dzięki kochane kobietki chwilami mam naprawdę momenty zwątpienia, ale teraz jestem zadowolona ,w tym tygodniu ruszają kafelki na przedpokoju i kuchni na podłodze i malowanie ścian... więc mam cichą nadzieję, że zdążę posprzątać na święta no i wreszcie zamieszkam i resztę będę robić w trakcie, po kolei bo fundusze stopniały
pozdrawiam Magda
Wszystkiego po trochu...
Wszystkiego po trochu...
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Och Madziu piękne przeobrażenie przedpokoju , warto było niecierpliwie czekam na dalsze porównawcze zdjęcia
Zdrówka
Zdrówka
Witajcie dziewczyny
Zmiany są widoczne ,szczególnie łazienki i przedpokoju
Powoli robi się po mojemu ...Teraz tylko, żeby Panowie zdążyli się wyrobić na święta, bo zostało zaledwie 5 dni a pracy jeszcze trochę jest
Pozdrawiam cieplutko i miłego dnia wszystkim
Zmiany są widoczne ,szczególnie łazienki i przedpokoju
Powoli robi się po mojemu ...Teraz tylko, żeby Panowie zdążyli się wyrobić na święta, bo zostało zaledwie 5 dni a pracy jeszcze trochę jest
Pozdrawiam cieplutko i miłego dnia wszystkim
pozdrawiam Magda
Wszystkiego po trochu...
Wszystkiego po trochu...
- marewa0211
- 50p
- Od: 9 gru 2012, o 17:20
witaj w 2013
widac pracy masz duzo,ale kozystaj z zimna bo jak wyjdzie sloneczko to "marsz" do ogrodu hahaha
-- 25 mar 2013, o 12:49 --
no i oczywiscie serdecznie pozdrawiamy
widac pracy masz duzo,ale kozystaj z zimna bo jak wyjdzie sloneczko to "marsz" do ogrodu hahaha
-- 25 mar 2013, o 12:49 --
no i oczywiscie serdecznie pozdrawiamy
nie mamy polskich znakow za co przepraszamy i prosimy o wyrozumialosc nie mieszkamy w Posce
Marysia i Ewa
Marysia i Ewa
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wszystkiego dobrego, radości, miłości i pomyślności!
Witam Cię Madziu, dawno u Ciebie nie byłam
Ale pierwsze co chcę zrobić to pogratulować nowego mieszkania i tych nowych parapetów Zmiany w mieszkaniu rewelacja aż trudno uwierzyć, że to to samo mieszkanie.
Ale pierwsze co chcę zrobić to pogratulować nowego mieszkania i tych nowych parapetów Zmiany w mieszkaniu rewelacja aż trudno uwierzyć, że to to samo mieszkanie.
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Cześć Madziu
Jak idzie remont ? Może masz już koniec ?
Pozdrawiam i życzę miłego piątku!
Jak idzie remont ? Może masz już koniec ?
Pozdrawiam i życzę miłego piątku!
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
Witajcie po świętach
Marysiu ,Ewo...witam i pozdrawiam
Mariolo wszystkiego dobrego,co prawda spóźnione ale szczere
Ewo-Rewi Tobie również wszystkiego dobrego
Jolu,Reniu witam mogę powiedzieć, że prawie po remoncie tzn.tym najbrudniejszym...zostały małe detale typu listwy przy podłogach,przykręcenie drobnych elementów w łazience i wc itp...no i w przyszłym tygod.tapetowanie w dużym pokoju, ale to już pryszcz przy tej demolce co się odbywała na mieszkaniu
Zostanie mi jeden pokój do gruntownego remontu ale to już bliżej jesieni ze względów finansowych ..a teraz jeszcze meble do kuchni i aż się boję bo ceny zaporowe
Mogę powiedzieć że jestem spłukana ale zadowolona choćby z tego powodu że cisza i spokój w domku i boso mogę wyskoczyć z łóżka ,a nie pierwsze kapci szukać
To tyle u mnie...czekam na wiosnę z utęsknieniem jak wszyscy i liczę że już za chwilkę,już za momencik
Miłego dnia kochane
Marysiu ,Ewo...witam i pozdrawiam
Mariolo wszystkiego dobrego,co prawda spóźnione ale szczere
Ewo-Rewi Tobie również wszystkiego dobrego
Jolu,Reniu witam mogę powiedzieć, że prawie po remoncie tzn.tym najbrudniejszym...zostały małe detale typu listwy przy podłogach,przykręcenie drobnych elementów w łazience i wc itp...no i w przyszłym tygod.tapetowanie w dużym pokoju, ale to już pryszcz przy tej demolce co się odbywała na mieszkaniu
Zostanie mi jeden pokój do gruntownego remontu ale to już bliżej jesieni ze względów finansowych ..a teraz jeszcze meble do kuchni i aż się boję bo ceny zaporowe
Mogę powiedzieć że jestem spłukana ale zadowolona choćby z tego powodu że cisza i spokój w domku i boso mogę wyskoczyć z łóżka ,a nie pierwsze kapci szukać
To tyle u mnie...czekam na wiosnę z utęsknieniem jak wszyscy i liczę że już za chwilkę,już za momencik
Miłego dnia kochane
pozdrawiam Magda
Wszystkiego po trochu...
Wszystkiego po trochu...
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Madziu jestem ciekawa tych remontowych metamorfoz....czekam z niecierpliwością na fotki
Witaj Aga ....na razie to tylko foty porównawcze sprzed i po...cierpię na brak mebli więc poza dwoma pokojami mam pustki ...jest echo na mieszkaniu że aż boli marzę o kuchni, żeby kartony rozpakować bo całe szkło i gary nierozpakowane bo nie mam gdzie poukładać...ale jeszcze chwilkę,przyszły tydzień będę zamawiać więc może w końcu zamieszkam normalnie ...czekam na drzwi do łazienki i wc itd....można długo wymieniać...więc metamorfoza słaba ale co tam ważne że wreszcie cicho i czysto
pozdrawiam Magda
Wszystkiego po trochu...
Wszystkiego po trochu...
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Ok poczekam jescze chwilę ale póxniej nie odpuszczę bo się wproszę na kawę
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
No to ja też cierpliwie poczekam na foty
Wiesz jakiego koloru chcesz mebelki do kuchni?
Wiesz jakiego koloru chcesz mebelki do kuchni?
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata