Ogród Marty

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty

Post »

Boguniu ,gałązki oczaru są u mnie na 30 str. nie wiem czy zauważyłaś
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nie mam oczaru u siebie ale mam coraz większa ochotę jak oglądam jak u Ciebie pięknie kwitnie :wit
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Biała Hosta jakaż piękność oryginalny i niespotykany kolor. ;:oj Ładnie wykształcone liście Muszę ją mieć. ;:124 ;:306
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Widziałam Martuś u Ciebie tego oczara, naprawdę piękny, musi być zjawiskowy. Moja głowa już pracuje w tym kierunku, nawet obchód pod tym kątem zrobiony!
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jonatanko,a czytałś co dziewczyny piszą,że ona potem zielenieje a w katalogach ani wzmianki o tym

-- 7 kwi 2013, o 14:38 --

Może jutro zrobię zdjęcie Oczaru w ogrodzie,bo pięknie kwitnie ,właśnie wróciłam ze spacerku ale nie miałam aparatu, nie chce mi się wracać.
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Martusiu tak czytałam ale troszkę oka nacieszyć.To prawda , przeglądałam w sklepach internetowych i wzmianki o tym brak a ceną różni się od "zielonej hosty".
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Ano właśnie, jak się kupuje białą to się chce mieć białą a nie zieloną. A ona podobnież bardzo krótko jest biała.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jonatanko spacerowałam wcześniej po ogrodzie i zdam ci relacje:Wawrzynek wilczełyko już wypuszcza pojedyncze płatki,jak się jutro trochę ociepli,to za 2-3 dni w pełni zakwitnie,Przylaszczki też lada dzień zakwitną,bo dzisiaj jeden kwiatuszek na cienkiej nóżce się wyniósł oczar pięknie kwitnie ,piwonie drzewiaste bardzo napąpione ,a wszystkie inne małe roślinki całe jeszcze zasypane

-- 7 kwi 2013, o 15:23 --

I to jest Iwonko wkurzające
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja dopiero na drugi rok będę patrzeć z zadowoleniem jak wszystko budzi się do życia a póki co będę cieszyć się urokami waszych ogrodów.Martusiu może jakieś fotki. :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

może coś jutro zdążę zrobić
jarzebinka82
200p
200p
Od: 10 lip 2012, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Martusiu :wit ! Już raz byłam u Ciebie z rewizytą, ale szczęka mi opadła i wpadłam w taki podziw, że nic mądrego napisać nie umiałam ;:306 . Twój ogród jest po prostu rewelacyjny, magiczny. Jak już się wejdzie to chce się stwierdzić "ja tu zostaję i basta"! Masz cudne rozrośnięte rośliny, pięknie skomponowane. Takie wielkie plamy koloru, to jest dopiero coś :shock: . Ja niestety nie mam tyle miejsca :roll: . Zauważyłam u Ciebie piękne paprocie i funkie. Ja również zakupiłam odmianę White Feather, więc będziemy mogły porównać doświadczenia :wink: . Bardzo mi się również spodobały nieroślinne ozdoby ogrodu, zadbałaś o każdy szczegół ;:63 ! A obrzeża rabat planuję bezczelnie zgapić :wink:; . No, o ile M mi pozwoli bo już zapowiedział, że gałęzie grusz, które chcemy wyciąć, będą mu do czegoś niezbędne. Tak więc znów będzie kto pierwszy, ten lepszy :;230 . Bardzo chętnie będę do Ciebie wpadać i oglądać piękne fotki! Pozdrawiam cieplutko! ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu,dzięki za wizytę,witam cię w moich skromnych progach.Odpatruj co tylko ci się podoba,te paprocie mają w niektórych miejscach swobodę,żeby robiły takie naturalne leśne kąciki przy iglakach,one mają się doskonale ,ale chciałyby iść dalej i czasem muszę ich wyrzucać, chociaż zawsze wdzięcznie i naturalnie wyglądają
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Jestem z rewizytą, pozdrawiam :wit ,ale przejrzenie wątku od początku zostawiam na jutro ,bo dziś dopiero zlądowałam do domu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”