Zielony Zakątek !!!
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zielony Zakątek !!!
Na Forum Zalogowałam się już Dawno Temu ale Dopiero Teraz Zdecydowałam się Założyć Swój Wątek mam Nadzieje że Mi się uda może nie Będzie tak atrakcyjny Jak Niektóre z Waszych ale Będę się Starać
Na Sam Początek Wiosna na Parapecie bo za oknem dopiero się rozkręca
Chyba Się Udało
Na Sam Początek Wiosna na Parapecie bo za oknem dopiero się rozkręca
Chyba Się Udało
- gosiaczek12a11
- 500p
Re: Zielony Zakątek !!!
Jutro Pierwsze Oznaki Wiosny
- marzena06
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Gosiu witaj ,czekamy na fotki
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Gosiu wstawiaj, wstawiaj swoje kwiatuszki, będzie co podziwiać . Marzenko czy wiesz, że Gosia Ciebie też zna, chyba bardziej z opowiadań, ale zna, (jak nie mamy prądu to razem ) , a teraz zgaduj zgadula
- gosiaczek12a11
- 500p
No Więc Tak Jak Obiecałam Pierwsze Oznaki Wiosny
Krokusy
Tulipany Jan Paweł II i Ice Creme Wychodzą Ciekawa Jestem Jak będą Wyglądały w Pełni Rozkwitu inne Też Wychodzą
Nieśmiało Korona Cesarska Przebiśniegi Jakoś nielicznie Niestety
Mąż Przywiózł Cebule z Piwnicy Od Mamy i Wszystkie Przezimowały Hura
Calia Eksperyment z Dużej na Jesień Rocznej Cebulki Odcięłam Jedno Oczko i Się Udało jest Mamusia i Dzieciątko
Krokusy
Tulipany Jan Paweł II i Ice Creme Wychodzą Ciekawa Jestem Jak będą Wyglądały w Pełni Rozkwitu inne Też Wychodzą
Nieśmiało Korona Cesarska Przebiśniegi Jakoś nielicznie Niestety
Mąż Przywiózł Cebule z Piwnicy Od Mamy i Wszystkie Przezimowały Hura
Calia Eksperyment z Dużej na Jesień Rocznej Cebulki Odcięłam Jedno Oczko i Się Udało jest Mamusia i Dzieciątko
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Gosiu witam
Napisz coś więcej o swoim zielonym świecie.
Będę zaglądać
Napisz coś więcej o swoim zielonym świecie.
Będę zaglądać
- gosiaczek12a11
- 500p
Zielony Zakątek Jest Niezbyt Duży a i Ja Jestem Początkująca ale Staram się Aby Zmieściło się w Nim Dużo Lili Tulipanów Przede Wszystkim Cebulowe Ale Jest Też Kilka Bylin których przybędzie tego Sezonu Planuje też Zakup Azali i Różanecznika są też Różyczki od Jesieni i Jedna Czeka na Wkopanie Jednym Słowem Wszystkiego Po Trochu Tyle Ile Wejdzie i Tyle na Ile Pozwoli Budżet a Bardzo Lubię Dekorować i Zmieniać Swoje Wnętrze a To Też Pochłania Sporo Funduszy no i Jeszcze 2 Bąbelki Alicja 6 lat i Kubuś 5 Lat One Wiadomo Są na Samym Początku a Dopiero Potem Cała Reszta Pozdrawiam !!!
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Jestem z rewizytą, widzę ,że zainteresowania jak moje bo i ja lubie rewolucje w mieszkaniu poza ogrodem -a tak w ogóle masz na imię Gosia ?gosiaczek12a11 pisze:Zielony Zakątek Jest Niezbyt Duży a i Ja Jestem Początkująca ale Staram się Aby Zmieściło się w Nim Dużo Lili Tulipanów Przede Wszystkim Cebulowe Ale Jest Też Kilka Bylin których przybędzie tego Sezonu Planuje też Zakup Azali i Różanecznika są też Różyczki od Jesieni i Jedna Czeka na Wkopanie Jednym Słowem Wszystkiego Po Trochu Tyle Ile Wejdzie i Tyle na Ile Pozwoli Budżet a Bardzo Lubię Dekorować i Zmieniać Swoje Wnętrze a To Też Pochłania Sporo Funduszy no i Jeszcze 2 Bąbelki Alicja 6 lat i Kubuś 5 Lat One Wiadomo Są na Samym Początku a Dopiero Potem Cała Reszta Pozdrawiam !!!
Witaj Gosiu
Na początek swojego wątku ładne oznaki wiosny pokazałaś. U mnie jeszcze zalega śnieg i niewiele mogę zobaczyć. Cóż pozostaje mi jeszcze wstrzymać się z bólami.
Na początek swojego wątku ładne oznaki wiosny pokazałaś. U mnie jeszcze zalega śnieg i niewiele mogę zobaczyć. Cóż pozostaje mi jeszcze wstrzymać się z bólami.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- gosiaczek12a11
- 500p
Dorotko Tak na Imię Mam Gosia i Bardzo Lubie Rewolucje w Domku Nowe Bibeloty Podusie Zasłonki
Bardzo Lubię Pozmieniać w Ogródku
Jestem Raptusem Wszystko Muszę Robić Już Teraz Natychmiast Nowy Pomysł i Już Działam
Jak coś Włożę do Ziemi Najlepiej Gdyby Od Razu Wyskoczyło inaczej Zaraz Podkopuję i Sprawdzam Czy Żyje Już Troszkę Nad Tym Panuje Bo Inaczej Bym Wiele Mogła Uszkodzić
Będę do Ciebie Zaglądać Życzę Słoneczka
Julianno u Mnie Kilka Dni Temu Też Jeszcze Były Pokłady Śniegu ale na Szczęście Już Stopniały i u Ciebie Stopnieją a Wtedy Czekam na Foteczki z Wiosenką Pozdrawiam
Bardzo Lubię Pozmieniać w Ogródku
Jestem Raptusem Wszystko Muszę Robić Już Teraz Natychmiast Nowy Pomysł i Już Działam
Jak coś Włożę do Ziemi Najlepiej Gdyby Od Razu Wyskoczyło inaczej Zaraz Podkopuję i Sprawdzam Czy Żyje Już Troszkę Nad Tym Panuje Bo Inaczej Bym Wiele Mogła Uszkodzić
Będę do Ciebie Zaglądać Życzę Słoneczka
Julianno u Mnie Kilka Dni Temu Też Jeszcze Były Pokłady Śniegu ale na Szczęście Już Stopniały i u Ciebie Stopnieją a Wtedy Czekam na Foteczki z Wiosenką Pozdrawiam
Gosiu mam nadzieję,że wkrótce będę mogła zacząć moja zabawę z uprawą roślinek. Już chcę poczuć to zmęczenie po pracy, jakże przyjemne.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Gosiu, piękną masz wiosenke jak i w domu tak i w ogrodzie. Cebule mieczyków ślicznie ci przezimowały Ucałuj swoje dwa bąble
Będę zagladać jeżeli pozwolisz
Będę zagladać jeżeli pozwolisz
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
-
- 50p
- Od: 3 lis 2012, o 17:26
Witaj Imienniczko!
Też jestem początkująca[i w ogródku i na forum]..Nie mam na razie swojego wątku.Może kiedyś...???
Będę zaglądała do Ciebie.
Pozdrawiam malgosia45
Też jestem początkująca[i w ogródku i na forum]..Nie mam na razie swojego wątku.Może kiedyś...???
Będę zaglądała do Ciebie.
Pozdrawiam malgosia45