Działeczka Erazma i nie tylko ... 2 cz. 2008r.
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Erazm wpadłam do twego ogródeczka na spacer,a tu takie piękne różę, mam chrapkę na ciemą jaka to nazwa oile można spytać pozdrawiam Zosia
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
-
- Od: 17 sie 2005, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie wiem jaka to przyczyna. Może zrób zdjęcia liści i daj do identyfikacji w dziale diagnostyki. Ja nie mam chwilowo aparatu i nie mogę zrobić zdjęć. Przez telefon komórkowy wychodzą złej jakości.uki94 pisze:Witaj erazm u mnie na ogórkach są takie żólte plamki jak u ciebie na stronie 27 czy to jest jakaś choroba.
Tu trochę piszemy na ten temat http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... c&start=96
Pozdrawiam Andrzej.
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj! Przepiękne masz lilie i powojniki! O różach nie wspomnę. Ktoś wcześniej pisał, że Twoje róże mają wyjątkowo piękne liście. Myślę, że po nich można poznać zdrowie tych roślin. U moich rodziców w ogródku zawsze był problem brzydkich, chorych i opadających liści.
Może na mojej nowej działce pojawią się w przyszłym roku róże i będę pilnował ich stanu zdrowia. Lubię zwłaszcza róże pnące. Ale póki co zaprzątnięty jestem remontem więc tylko podziwiać mogę ogrody innych. Twój jest wyjątkowo piękny. Pozdrawiam serdecznie!
Jacek
Może na mojej nowej działce pojawią się w przyszłym roku róże i będę pilnował ich stanu zdrowia. Lubię zwłaszcza róże pnące. Ale póki co zaprzątnięty jestem remontem więc tylko podziwiać mogę ogrody innych. Twój jest wyjątkowo piękny. Pozdrawiam serdecznie!
Jacek