Moja pustynia- a jednak cały mój świat
-
- 50p
- Od: 27 lut 2008, o 12:44
- Kontakt:
Moja pustynia- a jednak cały mój świat
Przeglądając Wasze Piękne ogrody postanowiłam przedstawić swoją namiastkę ogrodu a raczej ogrodo-pustynię bo niewiele na niej chce urosnąć:( Kupiliśmy działkę jako kawałek ziemi niby ornej z resztkami niewyrośniętego owsa i chaszczami niezidentyfikowanych zarośli i tak powoli próbujemy ucywilizować ten kawałek pola.
No takie metamorfozy zwykle sa ciekawe. Poprosze o zdjęcia.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=14498
Moja działeczka.
Moja działeczka.
-
- 50p
- Kontakt:
- karpek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2008, o 11:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja Ci serdecznie zazdroszczę tego jak mówisz "kawałka pustyni". Za kilka lat jak porównasz zdjęcia będziesz dumna, szczęśliwa i zadowolona - czego Ci bardzo życzę.
"Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej" - Jean-Paul Sartre
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
-
- 50p
- Kontakt:
RE
Ja cały czas dosadzam tylko to wszystko rośnie jak kawał chleba w gębie albo usycha, a byliny to tylko pustynne
-
- 50p
- Kontakt:
Re
Trzymam Cię za słowo, tylko jak widzę te piękne zielone ogrody, to smutno mi się robi że u mnie nigdy tak nie bedzie Obszar ogromny a fundusze na roślinki niewielkie a do tego wiele roślin usycha mimo podlewania
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
U Ciebie będzie tak jak u większości z nas ...
sama sie zdziwisz jak szybko Ci wszystko zarośnie.
Początki zawsze są "trudne" - większość z nas nie weszła chyba do gotowego ogrodu,
urządzamy je latami i nadal modernizujemy ....
Małgosiu - nie rób smutnej minki nie ma powodu.
Twoje siedlisko leży w pięknym miejscu a tylko pogoda nas nie rozpieszcza ...u mnie również pustynia
Będzie dobrze
sama sie zdziwisz jak szybko Ci wszystko zarośnie.
Początki zawsze są "trudne" - większość z nas nie weszła chyba do gotowego ogrodu,
urządzamy je latami i nadal modernizujemy ....
Małgosiu - nie rób smutnej minki nie ma powodu.
Twoje siedlisko leży w pięknym miejscu a tylko pogoda nas nie rozpieszcza ...u mnie również pustynia
Będzie dobrze
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Spory jest ten Twój "cały świat" i już piękny!
Napisz , proszę , jaka to powierzchnia ? Widać ładny domek na zdjęciach , a jeśli mieszkasz tam już " na stałe" - to będzie Ci zdecydowanie ławiej tworzyć ogród i dbać o rośliny.
Efektownie prezentuje się rabata z Jukkami, a staw jest świetny i ...wielki. Erazm ma rację ,że to może być raj dla wędkarzy ! Czy już był , czy go sami kopaliście ?
Masz świetne miejsce i sądzę ,że za kilka sezonów całość zmieni się w rajski ogród ( czego serdecznie Ci życzę )
Pozdrawiam cieplutko, E.
Napisz , proszę , jaka to powierzchnia ? Widać ładny domek na zdjęciach , a jeśli mieszkasz tam już " na stałe" - to będzie Ci zdecydowanie ławiej tworzyć ogród i dbać o rośliny.
Efektownie prezentuje się rabata z Jukkami, a staw jest świetny i ...wielki. Erazm ma rację ,że to może być raj dla wędkarzy ! Czy już był , czy go sami kopaliście ?
Masz świetne miejsce i sądzę ,że za kilka sezonów całość zmieni się w rajski ogród ( czego serdecznie Ci życzę )
Pozdrawiam cieplutko, E.