Rośliny do łazienki
Rośliny do łazienki
Witam ponownie Tym razem chciałam poprosić o radę co do gatunku roślinki której nie będzie przeszkadzała wilgotną, parująca łazienka. Chciałabym trochę zazielenić moja łazienkę, tylko nie wiem jakie gatunki kwiatków nadają się w takie miejsce. Poza tym jest jeszcze jeden problem: miejsce w której chciałam postawić roślinkę znajduje się tuż nad wanną. czy zna ktoś taka odmianę?? a może po prostu powinnam kupić coś sztucznego . Bardzo proszę o radę i pomoc. I jeśli mogę jeszcze po marudzić, to chciałabym jeszcze oprócz nazw również zdjęcia proponowanych roślinek.
Dziękuję z góry i pozdrawiam.
Dziękuję z góry i pozdrawiam.
Jak nie ma okien to... sztuczne jedynie ;) Chyba, że zainwestujesz w specjalne oświetlenie.
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Dziękuję za szybka odpowiedź. Okno w mojej łazience jest i to nawet bardzo duże. A ja właśnie potrzebuje jakiś taki kwiatek najlepiej zwisający któremu nie będzie przeszkadzała para wodna bo chce go umieścić tuż nad wanną. Ale widzę ze jest dość dużo gatunków może być w łazience. Pozdrawiam serdecznie.