Witajcie w moim skromnym ogrodzie
- kwiaty_poli
- 500p
- Od: 5 gru 2011, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: witajcie w moim skromnym ogrodzie
Masko mój wilczomlecz też mikry, moja mama ma ogromnego, więc to chyba pokaźnych rozmiarów rośnie.
Tak, tak cukinia mi ładnie wschodzi
Tak, tak cukinia mi ładnie wschodzi
- przemo1669
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Polu super zieleń i kwiatuszki też przecudne a storczyk niesamowicie piekny
- kwiaty_poli
- 500p
Przemku na imię mam Paulina, ale dziękuję za miłe słowa i odwiedzinki
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Ty już możesz cieszyć się zieleniną.
Jakoś prognozy nie są łaskawe w tym roku
Wesołych Świąt.
Jakoś prognozy nie są łaskawe w tym roku
Wesołych Świąt.
- lukas93cs
- 200p
- Od: 29 maja 2009, o 10:46
- Kontakt:
Witam dzięki za odwiedziny.Twój ogród też ładnie się zmienia, po fotkach widać jak pięknieje.
Witaj Polu.
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego ogrodu. Podziwiam Cię za pracę jaką włożyłaś w ogród. Ładne, nieregularne formy rabat i ciekawie obsadzone.życzę realizacji dalszych planów ogrodowych.
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego ogrodu. Podziwiam Cię za pracę jaką włożyłaś w ogród. Ładne, nieregularne formy rabat i ciekawie obsadzone.życzę realizacji dalszych planów ogrodowych.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- kwiaty_poli
- 500p
Witajcie kochani
Nareszcie zrobiło się trochę ciepło, więc trochę zmian u mnie. Wyruszyłam z łopatą, grabiami i zaczynam powoli rewolucję. A dzisiaj wzięłam w ręce aparat w poszukiwaniu wiosny w moim ogrodzie, także dzisiaj mało gadania a za to sporo zdjęć. Ale na początek pokażę Wam moją nową rabatkę przy drugim tylnym wejściu od domu.
zrobiłam też miejsce na malutki warzywnik, nie ukrywam, że pierwszy raz będę sadzić cokolwiek co nie jest kwiatkiem, także zobaczymy co z tego wyniknie. Mam nadzieję, że dzięki warzywniku w jakiś tam sposób zaszczepię bakcyla mojemu już prawie 3-letniemu szkrabowi
Postanowiłam również aby przekształcić trochę formę ogrodu z 'do oglądania' na 'do jedzenia' i tak oto posadziłam dwie jabłonki. Co prawda nie moja ulubiona konsumpcyjna odmiana, ale może gdzieś jeszcze znajdę te co ja lubię, a póki co mam Golden Delicious i Globster
zakupiłam też aronię, co by było z czego w przyszłości nalewki robić
dostałam też pergolę, po której będą się wspinać róże veilchenblau i drobna żółta może dosadziłabym jakiegoś clemka
a teraz post niżej w poszukiwaniu wiosny
Nareszcie zrobiło się trochę ciepło, więc trochę zmian u mnie. Wyruszyłam z łopatą, grabiami i zaczynam powoli rewolucję. A dzisiaj wzięłam w ręce aparat w poszukiwaniu wiosny w moim ogrodzie, także dzisiaj mało gadania a za to sporo zdjęć. Ale na początek pokażę Wam moją nową rabatkę przy drugim tylnym wejściu od domu.
zrobiłam też miejsce na malutki warzywnik, nie ukrywam, że pierwszy raz będę sadzić cokolwiek co nie jest kwiatkiem, także zobaczymy co z tego wyniknie. Mam nadzieję, że dzięki warzywniku w jakiś tam sposób zaszczepię bakcyla mojemu już prawie 3-letniemu szkrabowi
Postanowiłam również aby przekształcić trochę formę ogrodu z 'do oglądania' na 'do jedzenia' i tak oto posadziłam dwie jabłonki. Co prawda nie moja ulubiona konsumpcyjna odmiana, ale może gdzieś jeszcze znajdę te co ja lubię, a póki co mam Golden Delicious i Globster
zakupiłam też aronię, co by było z czego w przyszłości nalewki robić
dostałam też pergolę, po której będą się wspinać róże veilchenblau i drobna żółta może dosadziłabym jakiegoś clemka
a teraz post niżej w poszukiwaniu wiosny
- kwiaty_poli
- 500p
- OgrodnikSebek
- 200p
- Od: 29 mar 2013, o 12:08
Zapraszam ;)
Sebastian . Zapraszam na : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=65136" onclick="window.open(this.href);return false;
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Nareszcie sezon otwary
- kwiaty_poli
- 500p
- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
szybciutko podrosły już roslinki prawda ,u mnie też jak na drożdżach wszystko rośnie