Tu na razie jest ściernisko ale będzie ..... ogród - harwi
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Właśnie Coma dobry pomysł ;) nie wiem czy ja skończymy do tego czasu ;) ale czemu nie ;)Opić zawsze można ;)
Gizo no właśnie nie mam zapomniałam wczoraj z aparatu zgrać pokażę jutro. NIe ma wiechy jeszcze nieskończona jest altana ale właśnie zapomniałam o niej jak dach postawiliśmy ;) :x Jeszcze tylko jedno okno zostało do zamontowania no i kibelek trzeba do niego drzwi zrobić. Mój M sie spieszy mówi "przecież nam goście nie będą po polach latać" hihi
Gizo no właśnie nie mam zapomniałam wczoraj z aparatu zgrać pokażę jutro. NIe ma wiechy jeszcze nieskończona jest altana ale właśnie zapomniałam o niej jak dach postawiliśmy ;) :x Jeszcze tylko jedno okno zostało do zamontowania no i kibelek trzeba do niego drzwi zrobić. Mój M sie spieszy mówi "przecież nam goście nie będą po polach latać" hihi
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
wow jestem pod ogromnym wrażeniem tempa prac jak to dobrze że macie takich pomocnych tatusiów
tylko jeszcze ustalcie kiedy mozna zacząć sie zjeżdzać
tylko jeszcze ustalcie kiedy mozna zacząć sie zjeżdzać
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- harwi
Tu kończymy w pt jeszcze tylną ścianę
To jest tylna ściana jeszcze nie pomalowana do końca bo się w pt nam rozpadało (super w końcu podlało);)
<=tu już tak<=Bok od środka jeszcze niezrobiony<=i od zewnątrz <=tu jest przód zabrakło desek <=i drugi bok
A to moje rączniki dzielnie walczące w upałach
A to nasza pierwsza marchewka
Chcecie? Proszę to dla was ;)
To jest tylna ściana jeszcze nie pomalowana do końca bo się w pt nam rozpadało (super w końcu podlało);)
<=tu już tak<=Bok od środka jeszcze niezrobiony<=i od zewnątrz <=tu jest przód zabrakło desek <=i drugi bok
A to moje rączniki dzielnie walczące w upałach
A to nasza pierwsza marchewka
Chcecie? Proszę to dla was ;)
- harwi
Gizo Karol tak szybko to wcale nie szło my to robiliśmy przez tamten tydzień po troszeczku po pracy ;) Ale w czwartek przywieźliśmy większą porcję desek i w pt pełna par ruszyliśmy a w sobótkę do tego sie tatkowie zjawili i już z górki było. Deski się skończyły i znowu jakiś czas zastój zanim nam natną a do tego im sie jeszcze silnik w tartaku zepsuł ;:96
A bidetu chyba nie będzie chociaż też były takie pomysły hihi
Karolu myślę, że mniej więcej na 17 tam jest od was spory kawałek zanim dojedziecie. A o 17 już takiego upału chyba nie będzie ;) Tylko chciałabym też wiedzieć kto będzie?
Coma Ma parę ma ;) A ja to niby co ;:13 pokazać wam moje odciski. Dobrze, że w sobotkę ojciec mnie zmienił bo tak mnie bolały po poprzednich dniach dłonie od ścisków że nie mogłam już ich przykręcać buahha
A bidetu chyba nie będzie chociaż też były takie pomysły hihi
Karolu myślę, że mniej więcej na 17 tam jest od was spory kawałek zanim dojedziecie. A o 17 już takiego upału chyba nie będzie ;) Tylko chciałabym też wiedzieć kto będzie?
Coma Ma parę ma ;) A ja to niby co ;:13 pokazać wam moje odciski. Dobrze, że w sobotkę ojciec mnie zmienił bo tak mnie bolały po poprzednich dniach dłonie od ścisków że nie mogłam już ich przykręcać buahha
Wiola, damy radę A Wy na spokojnie budujcie chatę.Co nagle to....
Na czwartkowe dzięń dobry
Mąż siedzi przy komputerze, za Jego plecami żona.
Żona mówi:
- No weź, puść mnie na chwile, teraz ja sobie posurfuje po internecie...
A mąż na to:
- No k*wa mać!!!! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia? :P
Na czwartkowe dzięń dobry
Mąż siedzi przy komputerze, za Jego plecami żona.
Żona mówi:
- No weź, puść mnie na chwile, teraz ja sobie posurfuje po internecie...
A mąż na to:
- No k*wa mać!!!! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia? :P