Wiosna w wiejskim ogrodzie
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Wiosna w wiejskim ogrodzie
Ewo dziękuję za poradę! chciałam połączyć róże i lilie z wygody, bo będę tworzyć rabatę, a jednoroczne puścić dołem w charakterze tła. Mam jedną rabatę z liliami i tam dosadzam jednoroczne.
-
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też sobie w zeszłym roku kupiłam porzadne widły. Nie wiedziałam, że to takie wielofunkcyjne narzadzie.
- asta6265
- Od: 8 sty 2012, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu i mamy w końcu wiosnę. Teraz to już z górki pójdzie. Wiosna na długo trzymała w niepewności
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Pozdrawiam Anka
- Maska
- Kontakt:
Aniu akl witam Cię na pewno jest to narzędzie potrzebne, ale trzeba mieć jeszcze parę innych
Aniu Asta miło mi Cię gościć, nie dość że wiosna wreszcie przyszła to jeszcze nas rozpieszcza wspaniała pogodą!
Wróciłam po wielu godzinach z ogrodu prawie na czworaka, już wiem skąd wyrastają mi nogi. Pracy jest mnóstwo, sporo zrobiłam ale jeszcze wiele zostało. Jeżeli jutro mam jako tako funkcjonować to koniec na dzisiaj. Przyniosłam z ogrodu parę zdjęć:
Aniu Asta miło mi Cię gościć, nie dość że wiosna wreszcie przyszła to jeszcze nas rozpieszcza wspaniała pogodą!
Wróciłam po wielu godzinach z ogrodu prawie na czworaka, już wiem skąd wyrastają mi nogi. Pracy jest mnóstwo, sporo zrobiłam ale jeszcze wiele zostało. Jeżeli jutro mam jako tako funkcjonować to koniec na dzisiaj. Przyniosłam z ogrodu parę zdjęć:
Piękna jest Twoja wiosna, Marysiu
Ja także właśnie wróciłam do domu... grasowałam w ogrodzie od 10ej!
Ależ mnie wszystko boli... jestem nieżywa, ale jakże szczęsliwa... jutro powtórka!
Ja także właśnie wróciłam do domu... grasowałam w ogrodzie od 10ej!
Ależ mnie wszystko boli... jestem nieżywa, ale jakże szczęsliwa... jutro powtórka!
Piękne te foleciki Mamy wiosnę i ból w plecach
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Ależ zazdroszczę! Nawet odnalezienia miejsca, skąd wychodzą nogi, bo ja uziemiona dziś w domu z dziećmi ale należało Ci się po tej zimie, co długo odpuścić nie chciała...a te błękitne iryski masz przecudne!
- Maska
- Kontakt:
Agnieszko, ale nam niewiele do szczęścia trzeba Ja już widzę oczami wyobraźni jak to zakwitnie co daje mi kopa do dalszej pracy ale jeszcze muszę się zwlec zamknąć tunel i powiedzieć kurom dobranoc
Ewciu mamy co chciałyśmy do czego płakałyśmy tyle tygodni! Zadowolona
Pat jeszcze zadzwoniła do mnie koleżanka, że ma dla mnie nasiona z Polanu, a tu do siania daleka droga w polu stoi woda! Jutro Ty będziesz szalała
Sama jestem zdziwiona, że tak ładnie się trzymają te iryski z B.
Ewciu mamy co chciałyśmy do czego płakałyśmy tyle tygodni! Zadowolona
Pat jeszcze zadzwoniła do mnie koleżanka, że ma dla mnie nasiona z Polanu, a tu do siania daleka droga w polu stoi woda! Jutro Ty będziesz szalała
Sama jestem zdziwiona, że tak ładnie się trzymają te iryski z B.
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Ja też byłam dzisiaj w ogrodzie i nawet trochę porobiłam,ale deszcz mnie wygonił i pewnie dobrze bo bym nosem się podpierała i robiła ,ale jestem zadowolona bo nie widzę większych szkód po tej zimie nie tak jak po tamtej
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- maliola
- Od: 26 cze 2012, o 16:01
Marysiu - prześliczne iryski, już je gdzieś widziałam i się zakochałam. Będę jesienią w B. wypatrywać. A to żółte to rannik - czy te cebulki też kupuje się jesienią? Białego ciemiernika już sobie kupiłam, a rok temu nawet nie wiedziałam, że takie rośliny istnieją
Kupiłam też w B. dwa jaskry w doniczkach - czy już mogę je posadzić?
Uwielbiam te relacje na bieżąco z "placu boju" Wypoczywaj teraz
Kupiłam też w B. dwa jaskry w doniczkach - czy już mogę je posadzić?
Uwielbiam te relacje na bieżąco z "placu boju" Wypoczywaj teraz
-
- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Marysiu, mówisz: sporo zrobiłam i sporo jeszcze zostało
Przecież ta zabawa nie ma końca: im więcej zrobisz, tym więcej zostaje do zrobienia .
W dodatku na 46 arach . Ludzie Ty nigdy nie zapomnisz skaąd te nogi wyrastają
Poza tym nie wiem, na kogo bardziej się zapowiadasz, na ogrodnika, czy "badylarza" .
Jagoda
Przecież ta zabawa nie ma końca: im więcej zrobisz, tym więcej zostaje do zrobienia .
W dodatku na 46 arach . Ludzie Ty nigdy nie zapomnisz skaąd te nogi wyrastają
Poza tym nie wiem, na kogo bardziej się zapowiadasz, na ogrodnika, czy "badylarza" .
Jagoda
- Maska
- Kontakt:
Eluś odżyłaś widzisz jak wspaniała terapia! tylko bez forsowania się
Olu tak iryski w jesieni są w B, nawet żałuje że nie dokupiłam, ale myślałam że nie przetrwają
Ranniki kupowałam w jesieni , ale dziewczyny kupowały na wiosnę w doniczkach . O jaskrach nie powiem Ci bo nie mam raz sobie kupiłam w doniczce i na drugi rok go nie znalazłam
Jeszcze wieczorny ciemiernik
I dostawa roślin do domu, młodzi pojechali do LM i telefonicznie kupiłam przecenione dwie azalie i orchideę
Ależ nie Jaguś większa część areału stoi odłogiem ok. 15 a jest ogrodzone i tu rządzę jak umiem. Z marnym skutkiem ale fragmenty są do pokazania. Co roku likwiduję kawałek trawnika, żeby dostarczyć sobie rozrywki Oczywiście znowu przejęłam kawałek trawnika pod róże, zamiast zająć się tym co już jest zagospodarowane, ale widziałaś rozsądnego ogrodnika bo ja nie
Olu tak iryski w jesieni są w B, nawet żałuje że nie dokupiłam, ale myślałam że nie przetrwają
Ranniki kupowałam w jesieni , ale dziewczyny kupowały na wiosnę w doniczkach . O jaskrach nie powiem Ci bo nie mam raz sobie kupiłam w doniczce i na drugi rok go nie znalazłam
Jeszcze wieczorny ciemiernik
I dostawa roślin do domu, młodzi pojechali do LM i telefonicznie kupiłam przecenione dwie azalie i orchideę
Ależ nie Jaguś większa część areału stoi odłogiem ok. 15 a jest ogrodzone i tu rządzę jak umiem. Z marnym skutkiem ale fragmenty są do pokazania. Co roku likwiduję kawałek trawnika, żeby dostarczyć sobie rozrywki Oczywiście znowu przejęłam kawałek trawnika pod róże, zamiast zająć się tym co już jest zagospodarowane, ale widziałaś rozsądnego ogrodnika bo ja nie
- Kriss1515
- 1000p
- Od: 15 cze 2012, o 21:16
Mój teraźniejszy stan taki jak Twój. Tęskniłem za tym. Bardzo ładne irysy, u mnie nie mają nawet pączków. U mnie za to pod wieczór była tęcza.