Wszystkie roślinki małe i duże.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wszystkie roślinki małe i duże.
No i właśnie Tesiu drugiej nie mogę wstawić
a wybarwienie rzeczywiście świetne, kupione w Bielsku Białej.
I to wybarwienie mnie ujęło, no i rozsądna cena.
Zresztą wiesz że ja teraz kupuje to co wszyscy już dawno mają
no ale cóż.
a wybarwienie rzeczywiście świetne, kupione w Bielsku Białej.
I to wybarwienie mnie ujęło, no i rozsądna cena.
Zresztą wiesz że ja teraz kupuje to co wszyscy już dawno mają
no ale cóż.
Pozdrawiam, Agata.
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hojki mi się nigdy nie znudzą
A dalie bardzo lubię - mam kilka rożnych od forumek i na pewno będę zbierać więcej bo są cudne
A dalie bardzo lubię - mam kilka rożnych od forumek i na pewno będę zbierać więcej bo są cudne
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
Zielony świat Moniki cz. 9
- kubasia
- Od: 31 mar 2012, o 19:26
Witaj Agatko piękne masz oleandry trzymam też kciuki za przedszkole hojowe
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jak mniemam te negatywne opinie dotyczą użytkownika naszego forum.
Skierujcie zatem swoje uwagi do właściwej osoby,umieście je we wlaściwym wątku.
Tzn w jego wątku sprzedażowym .
Dajcie jemu szansę na wyjaśnienie problemu,na obronę reputacji.
Inaczej takie wpisy będą traktowane ... jako naruszenie regulaminu.
Skierujcie zatem swoje uwagi do właściwej osoby,umieście je we wlaściwym wątku.
Tzn w jego wątku sprzedażowym .
Dajcie jemu szansę na wyjaśnienie problemu,na obronę reputacji.
Inaczej takie wpisy będą traktowane ... jako naruszenie regulaminu.
-
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
Krysiu pozwolę sobie odpowiedzieć za Agatę
Niestety nie ma ona możliwości skierowania swoich uwag do jak piszesz odpowiedniej osoby. Wynika to po prostu z regulaminu działu
Pozwolę sobie zacytować:
By umieszczać tutaj ogłoszenia i odpowiadać na ogłoszenia trzeba należeć do grupy Posiadacz MAROLEX. Forum założone i prowadzone jest przez firmę MAROLEX dlatego też główne wsparcie, pomoc i inne udogodnienia są i będą wprowadzane dla Klientów Firmy - posiadaczy opryskiwaczy MAROLEX. By zostać zapisanym do grupy "Posiadacz MAROLEX" należy spełniać dwa warunki:
1. Posiadać opryskiwacz MAROLEX, i w profilu należy podać posiadaną ilość opryskiwaczy MAROLEX.
Jak widzisz Agata zapewne nie posiada opryskiwacza MAROLEX i dlategonie podała informacji o posiadanych opryskiwaczy firmy i jak wynika z regulaminunie ma szans napisania czegokolwiek w dziale OFERTY forumowiczów... Zresztą nie tylko ona, co jest dla mnie jednak mimo wszystko nieco zastanawiające.
Agata jak mogę twoje oleandry oglądać dużo częściej. No może 876 raz to już będzie lekkie skrzywienie, ale sama chciałabym się o tym przekonać
A chcesz i inne dalie?
Przyjemnej popołudniowej niedzieli
Niestety nie ma ona możliwości skierowania swoich uwag do jak piszesz odpowiedniej osoby. Wynika to po prostu z regulaminu działu
Pozwolę sobie zacytować:
By umieszczać tutaj ogłoszenia i odpowiadać na ogłoszenia trzeba należeć do grupy Posiadacz MAROLEX. Forum założone i prowadzone jest przez firmę MAROLEX dlatego też główne wsparcie, pomoc i inne udogodnienia są i będą wprowadzane dla Klientów Firmy - posiadaczy opryskiwaczy MAROLEX. By zostać zapisanym do grupy "Posiadacz MAROLEX" należy spełniać dwa warunki:
1. Posiadać opryskiwacz MAROLEX, i w profilu należy podać posiadaną ilość opryskiwaczy MAROLEX.
Jak widzisz Agata zapewne nie posiada opryskiwacza MAROLEX i dlategonie podała informacji o posiadanych opryskiwaczy firmy i jak wynika z regulaminunie ma szans napisania czegokolwiek w dziale OFERTY forumowiczów... Zresztą nie tylko ona, co jest dla mnie jednak mimo wszystko nieco zastanawiające.
Agata jak mogę twoje oleandry oglądać dużo częściej. No może 876 raz to już będzie lekkie skrzywienie, ale sama chciałabym się o tym przekonać
A chcesz i inne dalie?
Przyjemnej popołudniowej niedzieli
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- AliWas
- 500p
- Od: 24 lut 2013, o 00:17
Potwierdzam... śliczna ta hoja
Alina Od sadzonki do sukcesu na...bis- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=88776
Mój ogród w obiektywie- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67068
Mój ogród w obiektywie- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67068
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Witaj Agatko
I znowu cudne domowe kwiatuchy.
U A...... mam zamówione pelargonie, kilka fuksji i byliny.
Ciekawe w jakim stanie otrzymam???
Pozdrawiam
-
Oj Ewuniu, może będzie dobrze, może tak się trafiło.
Nie chcę naruszać regulaminu, dlatego będę milczała na ten temat.
W końcu nie po to jest forum żeby się wymieniać informacjami, ale żeby podziwiać to co ktoś ma, i bez dyskusji na ten temat.
W związku z tym kończę dyskusję na ten temat, bo za słaba jestem merytorycznie żeby na ten temat coś powiedzieć,
w końcu nie miałam nigdy do czynienia z produktami tego pana, i w ogóle nie wiem o czym wy piszecie
Cieszę się że dalia pokazywana 300 razy nadal wam się podoba, no a hojki na razie zbieeeeeeram, i czekam na efekt.
Ale chyba dopiero kiedy będę w domu spokojnej starości, jakiś efekt będzie, tylko czy tam będzie internet w pokojach żeby
wam go pokazać .
Sama jestem zdziwiona że uparłam się na hojki, mimo to że tak wolno rosną, mój stary i reszta rodzinki już nic na ten
temat nie mówią
Oczywiście fotosik nadal nie działa prawidłowo, oby tylko przed majem ruszył w końcu.
Przypominam że nie che mi fotosik wczytać nowych zdjęć, dlatego ciągle wstawiam staaaaaaare
za co serdecznie przepraszam, ale takie jest życie.
Nie chcę naruszać regulaminu, dlatego będę milczała na ten temat.
W końcu nie po to jest forum żeby się wymieniać informacjami, ale żeby podziwiać to co ktoś ma, i bez dyskusji na ten temat.
W związku z tym kończę dyskusję na ten temat, bo za słaba jestem merytorycznie żeby na ten temat coś powiedzieć,
w końcu nie miałam nigdy do czynienia z produktami tego pana, i w ogóle nie wiem o czym wy piszecie
Cieszę się że dalia pokazywana 300 razy nadal wam się podoba, no a hojki na razie zbieeeeeeram, i czekam na efekt.
Ale chyba dopiero kiedy będę w domu spokojnej starości, jakiś efekt będzie, tylko czy tam będzie internet w pokojach żeby
wam go pokazać .
Sama jestem zdziwiona że uparłam się na hojki, mimo to że tak wolno rosną, mój stary i reszta rodzinki już nic na ten
temat nie mówią
Oczywiście fotosik nadal nie działa prawidłowo, oby tylko przed majem ruszył w końcu.
Przypominam że nie che mi fotosik wczytać nowych zdjęć, dlatego ciągle wstawiam staaaaaaare
za co serdecznie przepraszam, ale takie jest życie.
Pozdrawiam, Agata.
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Agatko, oleandry to ty masz bosskie ,ale zupełnie ten mój jest inny...Zaczynzm się zastanawiać czy ja na pewno mam oleandra
Dalia może i zwykła, ale ja dalie i ta nowa hoja ...
Pelargonie też,ale dobrze moze że się opamiętałam, bo tez miałam poklikać...
Jak chcesz dalijką to wiesz szeroki uśmiech i pakujemy
Dalia może i zwykła, ale ja dalie i ta nowa hoja ...
Pelargonie też,ale dobrze moze że się opamiętałam, bo tez miałam poklikać...
Jak chcesz dalijką to wiesz szeroki uśmiech i pakujemy
-
Aniu ten Twój to oleander na pewno
wdziałam na all, jest taki sam no i facet pisze że to olek jest.
Za dalię na razie dziękuję, bo czytam że Twój synalek będzie sadził, więc od ust dziecku nie odejmę
wdziałam na all, jest taki sam no i facet pisze że to olek jest.
Za dalię na razie dziękuję, bo czytam że Twój synalek będzie sadził, więc od ust dziecku nie odejmę
Pozdrawiam, Agata.
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Kochanie, dla synalka starczy i dla Ciebie spokojnie się coś znzjdzie
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Z tego co wiem, Agata nie jest jedyną osobą na forum ,która ma uwagi co do zakupów poczynionych u tego użytkownika forum.Agapa pisze:Krysiu pozwolę sobie odpowiedzieć za Agatę
Pozwolę sobie zacytować:
Nie spotkaliśmy dotychczas zastrzeżeń opisywanych w wątkach ogrodowych lub innych roślinnych, bo do tego celu służą właśnie wątki sprzedażowe... ale wiemy,że uwagi takowe są.
Zamawiacie tam,umawiacie się, dziękujecie,chwalicie i tam winna znaleźć się też ewentualna krytyka transakcji.
Po to istnieje tamta sekcja.
Pretensje,żale a nawet pochwały nie mogą rozlewać się po całym forum.
Proszę to zrozumieć.
Skoro nie dopuszczamy do krytyki sprzedawców z portalu aukcyjnego czy właścicieli sklepów internetowych - bo nie mieliby szans wystąpić tu broniąc swojej reputacji to nie dopuszczajmy również do tego samego w odniesieniou do forumowiczów handlujących na forum.
Zarzuty kierujmy do konkretnych użytkowników w ich wątkach lub za pośrednictwem pw.
Sekcja ma swój regulamin, więc należy spełnić jego kryteria by móc z niej korzystać.
Zastanawiające nie są kryteria dostępu jakie określił regulaminem właściciel forum,bo opryskiwacz to drobiazg w kontekście handlu jaki odbywa się na forum, lecz to,że nieliczni z nas próbują podważać te zasady ze szkodą dla nas wszystkich.
Udostępnienie forum dla wymiany nadwyżek roślinnych winno być rozumiane jako dany nam przywilej a nie jako obowiązek firmy - właściciela forum względem każdego użytkownika.
Nie wymusza się na nikim obowiązku zakupu opryskiwacza - notabene przydatnego w najmniejszym nawet gospodarstwie domowym, ale jeśli chce sie korzystać z sekcji obwarowanej takim warunkiem to należy spełnić wymóg regulaminowy.
Za kilka dni oczyszczę Agato Twój wątek z tej dyskusji.
Wszak jest to wątek roślinny, ale wypadało bym udzielila odpowiedzi Agnieszce
-
Fotosik nadal nie wczytuje, ale dobrze że chociaż to mi podarował
moja druga nowość.
hoja jakaś tam z carrefur, od jesieni wyrosły trzy listki, nie mogę ich pokazać, bo wiadomo dlaczego.
euphorbia kwitnie cały czas, dowiedziałam się że to kaktus lub inny sucholub
przelana przebarwia listki na czerwono co przepięknie wygląda, także niekiedy przelewam ją specjalnie
żeby weselej wyglądała, kupiona w kaufie za 4,99.
Miłego poniedziałku, i całego tygodnia moi drodzy
Pozdrawiam, Agata.