Działeczka Erazma i nie tylko ... 2 cz. 2008r.
Erazmie, w Twoim, a raczej Waszym ogrodzie wszystko zrobione na czas.Ja nigdy nie mogę się wyrobić.Pewnie dlatego wszystko u Was jest zdrowe i dorodne. Tylko podziwiać i troszkę pozazdrościć można.
Mam pytanie odnośnie maku ozdobnego.Miałam je kiedyś u siebie, siały się wszędzie, a dwa lata temu wszystkie zginęły.Od tamtej pory szukam jego nasion i nie mogę spotkać.Wcześniej dostałam od koleżanki, ale i u niej zginął.Możesz powiedzieć gdzie udało się go zdobyć?
Mam pytanie odnośnie maku ozdobnego.Miałam je kiedyś u siebie, siały się wszędzie, a dwa lata temu wszystkie zginęły.Od tamtej pory szukam jego nasion i nie mogę spotkać.Wcześniej dostałam od koleżanki, ale i u niej zginął.Możesz powiedzieć gdzie udało się go zdobyć?
Witaj ja tu się zachwycam żywopłotem
a ty coś chcesz zmieniać
śliczne te róże wszystkie
lilie i powojnik ekstra

Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2005, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję za odwiedziny Jacku, Elu, Krysiu. Co do maku ozdobnego to żona dostała sadzonkę od znajomej. Ja u siebie też nie widzę nasion w sklepach.
W razie zmian chorobowych wykonuje natychmiast oprysk ...Jacek P.... pisze:... Twoje róże mają wyjątkowo piękne liście. Myślę, że po nich można poznać zdrowie tych roślin. ...
Pozdrawiam Andrzej.
Andrzeju, twoja też bardzo ładna.
Zapraszam na kolejne wizyty.
Dziękuje i pozdrawiam.
Kuba

Dziękuje i pozdrawiam.
Kuba
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=14498
Moja działeczka.
Moja działeczka.