W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
Re: W.o. Psach cz.9 (2011.02 - ...)
Tak wygląda Fiona dziś
jej historia jest taka; rano teściowa otworzyła drzwi i wpadła do nas do mieszkania.....i już została! Ktoś wyrzucił lub podrzucił.....miała to szczęście ,że trafiła w dobre ręce!
jej historia jest taka; rano teściowa otworzyła drzwi i wpadła do nas do mieszkania.....i już została! Ktoś wyrzucił lub podrzucił.....miała to szczęście ,że trafiła w dobre ręce!
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=64054 Zapraszam serdecznie wszystkich.....
Można powiedzieć, że sama sobie wybrała właścicieli:)
Wszystkie fajne każdy piękny, choć to nie uroda jest najważniejsza u psa (i u czlowieka też) No, ale psiej urodzie tak trudno sie oprzeć, przynajmniej takiemu psiemu świrusowi jak ja
A Fiona ma brata bliźniaka pod wzgledem koloru
No i dziekuje Wam za uratowanie Waszych zwierzów! Skala bezdomności psów i kotów jest porażająca w Polsce... Konie też nie maja lekko
Dlatego taki sobie wkleiłam avatar i też dlatego, że po prostu jestem bardzo związana ze zwierzętami dla mnie życie bez psa byłoby smutne. Zupełnie mi nie przeszkadza, gdy mi cos zniszczą w ogrodzie, co zreszta zadarza sie rzadko, robią to niektóre tymczaski, moja Tami nigdy nic nie niszczy, to mądrala kochana, wystarczylo jej pokazać, że ma nie biegać po rabatkach i załatwione, nie robi tego. No, może czasem w ferworze łapania piłeczki zrobi susa przez grządke, ale to juz raczej moja wina, bo przeciez to ja rzucam te piłke za blisko "ornego pola"
A Fiona ma brata bliźniaka pod wzgledem koloru
No i dziekuje Wam za uratowanie Waszych zwierzów! Skala bezdomności psów i kotów jest porażająca w Polsce... Konie też nie maja lekko
Dlatego taki sobie wkleiłam avatar i też dlatego, że po prostu jestem bardzo związana ze zwierzętami dla mnie życie bez psa byłoby smutne. Zupełnie mi nie przeszkadza, gdy mi cos zniszczą w ogrodzie, co zreszta zadarza sie rzadko, robią to niektóre tymczaski, moja Tami nigdy nic nie niszczy, to mądrala kochana, wystarczylo jej pokazać, że ma nie biegać po rabatkach i załatwione, nie robi tego. No, może czasem w ferworze łapania piłeczki zrobi susa przez grządke, ale to juz raczej moja wina, bo przeciez to ja rzucam te piłke za blisko "ornego pola"
Bea
- _Kasia_
- 100p
- Od: 26 lip 2012, o 08:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witamy Fionę..... jakież uszyska ma psica.... Sama słodycz..
- Silja
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 9 kwie 2013, o 16:30
Jak miło, że jest wśrod nas tylu miłośników psiaków Jak się zaraz przekonacie ja też do nich należe ;)
Na co dzień oprócz zajmowania sie swoimi trzeme pociechami, zajmuję się też pomocą dla bezdomnych zwierząt.
A oto moje trzy adoptowane serducha Każda ma za sobą inną, przykrą historie. Ale teraz staramy się im to wszystko wynagrodzić
Shira
Rija (najmłodsza, ale największa ze stadka)
i Nuka
Na co dzień oprócz zajmowania sie swoimi trzeme pociechami, zajmuję się też pomocą dla bezdomnych zwierząt.
A oto moje trzy adoptowane serducha Każda ma za sobą inną, przykrą historie. Ale teraz staramy się im to wszystko wynagrodzić
Shira
i Nuka
Ratując jednego psa nie zmienimy świata. Ale świat zmieni się dla tego jednego psa.
- Violunia
- 200p
- Od: 30 sie 2012, o 12:38
Witaj ze swoimi psiakami, miód na serce jak czytam takie słowa a cytat końcowy superSilja pisze:Jak miło, że jest wśrod nas tylu miłośników psiaków Jak się zaraz przekonacie ja też do nich należe ;)
Shira
i Nuka
pozdrawiam wszystkich zawirusowanych ogrodem.
Violka
Violka
- Silja
Violunia dziekuje za bardzo sympatyczne przywitanie
Ratując jednego psa nie zmienimy świata. Ale świat zmieni się dla tego jednego psa.
- _Kasia_
- 100p
- Od: 26 lip 2012, o 08:54
- Kontakt:
Silja.... ... Moge sie podpisać rękami i nogami pod Twoim cytatem.
Moja koleżanka ma 3 psy z adopcji i jednego zabrała jak była na interwencji na DT .... i Dino u niej już pozostał....
Moja koleżanka ma 3 psy z adopcji i jednego zabrała jak była na interwencji na DT .... i Dino u niej już pozostał....
Witam kolejne "psiary"! Czy my sie nie znamy może z innego forum...?
Ja swego czasu tez mialam trzy psy przygarniete, dwa znaleźliśmy jeszcze moieszkając w mieście, trzeciego juz na wsi, wszystkie juz przeszły za Tęczowy Most. Teraz mam tylko jednego swojego, ale Dzięki temu mam większe mozliwości tymczasowania bezdomniaków. No, w tej chwili nie bardzo daje rade to robić, bo ze zdrowiem klapa, ale bedzie lepiej.
Ja swego czasu tez mialam trzy psy przygarniete, dwa znaleźliśmy jeszcze moieszkając w mieście, trzeciego juz na wsi, wszystkie juz przeszły za Tęczowy Most. Teraz mam tylko jednego swojego, ale Dzięki temu mam większe mozliwości tymczasowania bezdomniaków. No, w tej chwili nie bardzo daje rade to robić, bo ze zdrowiem klapa, ale bedzie lepiej.
Bea
- Silja
Kasia
Syringa bardzo możliwe mój pierwszy tymczas, a w sumie tymczasowiczka została już na zawsze
Mój jeden fotel też psiaki przejęły
Sliczna mordeczka
Syringa bardzo możliwe mój pierwszy tymczas, a w sumie tymczasowiczka została już na zawsze
Mój jeden fotel też psiaki przejęły
Sliczna mordeczka
Z cyklu: "powiedz pańci, gdzie jest piłeczka"
Z narzędziem pracy lepiej sie nie rozstawać nawet podczas odpoczynku
pomoc w ogrodzie
to Zula, suńka mojej koleżanki, kopidołek zapalony
Z narzędziem pracy lepiej sie nie rozstawać nawet podczas odpoczynku
pomoc w ogrodzie
to Zula, suńka mojej koleżanki, kopidołek zapalony
Bea