Ogród w cieniu sosen - cz.6.
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród w cieniu sosen - cz.6.
Ewelinko wpadam i życzę miłego dzionka 

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Cześć Ewelino
! Po zimowym letargu odwiedzam ponownie Twój ogród i będę czekać cierpliwie na nową porcję wiosny.
!
Może jakieś dni otwarte? Ponoć w Warszawie na Sadybie i w Konstancinie coś takiego organizują (o UK nie wspomnę), wtedy każdy może wejść i podziwiać...
Pamiętam, że kiedyś pisałaś szczegółowo o pielęgnacji trawnika - lecę tego poszukać
Pozdrawiam
!

Podpisuję się pod tym wszystkimi czterema łapamiizetta pisze:Ewelina czy Ty czasami przyjmujesz zwiedzających? Rany czytałam twoje wątki i.... bardzo chciałabym zobaczyć Twój ogród... iza

Może jakieś dni otwarte? Ponoć w Warszawie na Sadybie i w Konstancinie coś takiego organizują (o UK nie wspomnę), wtedy każdy może wejść i podziwiać...
Pamiętam, że kiedyś pisałaś szczegółowo o pielęgnacji trawnika - lecę tego poszukać

Pozdrawiam

- EdytaB
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
zaznaczam sobie - już nie mogę doczekać sie niowego sezonu u Ciebie 

- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Ewelino Jestem po lekturze Twojego ostatniego wątku i jestem pod wrażeniem.
Ogród jest przepiękny. Założony z wielkim smakiem.
Mogę sobie tylko powzdychać och
Nie raz pospaceruję sobie po Twoim bajkowym ogrodzie.
- OLUNIA
- 500p
- Od: 11 sty 2012, o 12:47
Witaj Ewelinko
pokaż nam trochę swoją wiosenkę.Byłaś juz na zakupach wiosennych na J.P.? ja byłam wczoraj ,maja juz całą masę przeróżnych róślin i wiele ziół ,a wiem ,że jesteś ich zwolenniczką 

Pozdrawiam serdecznie Ola
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
ogród to moje czwarte dziecko...
ogród to moje czwarte dziecko...wizytówka
-
- 100p
- Od: 25 cze 2012, o 21:38
Piękny ogród Ewelino, piękny dom.
Będę się inspirować nie tylko kwiatami (bo na chwilę obecną z małym balkonem mogę sobie tylko na to pozwolić), ale też dekoracjami w domu:)
Pozdrawiam, Ania
Będę się inspirować nie tylko kwiatami (bo na chwilę obecną z małym balkonem mogę sobie tylko na to pozwolić), ale też dekoracjami w domu:)
Pozdrawiam, Ania
Pozdrawiam, Anna
Wpadłem na chwilkę zobaczyć cudny ogród, który bardzo dobrze pamiętam
Wiosna już zawitała, ale nie widzę zdjęć szkoda, bo wiosna u Ciebie, jak i inne pory roku, to uczta dla oczu. Widzę, że sosny były u fryzjera... po zdjęciach widać, że ładnie to wyszło i wyjdzie na dobre, zwłaszcza trawnik odżyje
Jak zawsze dom pięknie przystrojony, wszystko ze smakiem ... Piękne miejsce ! A jak ma się 'Susan' ? Mojej dopiero pąki pękają, a u innych pełnia kwitnienia. Będzie dużo kwiatów, co mnie cieszy, gdyż pierwszy raz będę miał okazję widzieć ją w pełni kwitnienia 
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie

- przemo1669
- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Ewelinko
dawno mnie tu nie było a ty takie piękności pokazujesz 

- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Przemo nasze okolice tak maja. Mnie też dawno nie było i wpadam na sliczne fotki zaraz po Tobie...
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Ewelinko odezwij się, bo zaczniemy się martwić
. Chyba, że milczysz, żeby później oszołomic nas spektaklem Rh i azalii w Twoi ogrodzie

- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witajcie po dość długiej, bo niemal miesięcznej przerwie ... Stało się tak,że praca,dłuższe i krótsze wyjazdy ,niełatwa sytuacja rodzinna i prowadzone w tym tyglu wiosenne prace w ogrodzie "wyautowały" mnie z forum
Jednak mam skłonność , jak widać, więc wreszcie zaczęłam po cichutku zaglądać
Forumowe ogródki w nowej , wiosennej odsłonie są prześliczne , a gdzie nie zerknę - praca wre.
I o to chodzi !!!
Na mnie taka "GLEBOTERAPIA" działa cudownie - koi ducha ,nerwy, choć niekoniecznie ciało... Ale wiadomo"
"Praca w ogrodzie wymaga silnego kręgosłupa" ,co już tej wiosny niejednokrotnie odczułam.
Tymczasem w ogrodzie maj... Ruszyła pięknie trawka po kwietniowej wertykulacji i regeneracji ; zazieleniło się wszystko , co przeżyło zimę ( większych strat na szczęście nie stwierdziłam), gdzieniegdzie coś kwitnie .
Rzeczywiście rozpoczął się wreszcie rododendronowy spektakl
"Dyrektor "mojego ogrodu - różanecznik "GARTENDIREKTOR GLOCKER" to mój najwcześniejszy z wielkokwiatowych, gdy zakwita to znak ,że czas rododendronów właśnie nadszedł...
Chyba już pora otworzyć nową część ogrodowego wątku...Kolejne zdjęcia będą wkrótce ...

Jednak mam skłonność , jak widać, więc wreszcie zaczęłam po cichutku zaglądać

Forumowe ogródki w nowej , wiosennej odsłonie są prześliczne , a gdzie nie zerknę - praca wre.
I o to chodzi !!!
Na mnie taka "GLEBOTERAPIA" działa cudownie - koi ducha ,nerwy, choć niekoniecznie ciało... Ale wiadomo"
"Praca w ogrodzie wymaga silnego kręgosłupa" ,co już tej wiosny niejednokrotnie odczułam.
Tymczasem w ogrodzie maj... Ruszyła pięknie trawka po kwietniowej wertykulacji i regeneracji ; zazieleniło się wszystko , co przeżyło zimę ( większych strat na szczęście nie stwierdziłam), gdzieniegdzie coś kwitnie .
Rzeczywiście rozpoczął się wreszcie rododendronowy spektakl

"Dyrektor "mojego ogrodu - różanecznik "GARTENDIREKTOR GLOCKER" to mój najwcześniejszy z wielkokwiatowych, gdy zakwita to znak ,że czas rododendronów właśnie nadszedł...
Chyba już pora otworzyć nową część ogrodowego wątku...Kolejne zdjęcia będą wkrótce ...