Ogródek Robaczka cz. 8
Re: Ogródek Robaczka cz. 8
Witaj
Jak pięknie kwitną Ci już tulipany, moje jeszcze w pączkach i czosnki olbrzymie są już rzeczywiście olbrzymie
Jak pięknie kwitną Ci już tulipany, moje jeszcze w pączkach i czosnki olbrzymie są już rzeczywiście olbrzymie
pozdrawiam Ela
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Robalek wrócił, jak to dobrze
Powinnaś chyba wyjeżdżać wiosną, bo jak Ciebie nie było, jakieś krasnoludki rozwinęły Ci tyle kwiatów . My siedzieliśmy na miejscu i takich cudów nie dokonałiśmy .
z podziwem - Jagoda
Powinnaś chyba wyjeżdżać wiosną, bo jak Ciebie nie było, jakieś krasnoludki rozwinęły Ci tyle kwiatów . My siedzieliśmy na miejscu i takich cudów nie dokonałiśmy .
z podziwem - Jagoda
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
...i ja witam w nowym wiosennym wątku
Pozdrawiam Jola.
Pozdrawiam Jola.
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochani, dziękuję za tak liczne odwiedziny! Witam wszystkich razem i każdego z osobna Na posty odpowiem później, tymczasem biegnę do ogrodu Wieczorem wrzucę nieco wakacyjnych opowieści, jeśli jesteście zainteresowani
Miłego dnia
Miłego dnia
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Witam Przychodzę z wizytą
Nowy watek a ja już na 3 stronie znów spóźniona , zdjęcia przepiękne aż trudno uwierzyć że u Ciebie w ogóle była zima , tak kolorowo przepięknie
Pozdrawiam Gosiaczek
Nowy watek a ja już na 3 stronie znów spóźniona , zdjęcia przepiękne aż trudno uwierzyć że u Ciebie w ogóle była zima , tak kolorowo przepięknie
Pozdrawiam Gosiaczek
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Stęskniłam się Kasiu za twoim ogrodem. Naładowałaś akumulatorki?
Wiosenna odsłona ogrodu urocza.
Wiosenna odsłona ogrodu urocza.
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Kasieńko , jeszcze wczoraj rano wątku nie było, a dzisiaj już trzecia stronka
Wczoraj wieczorem padłam już po wertykulacji trawnika i na forum nie zaglądałam.
A teraz patrzę i widzę, że okolice Poznania są jakoś szczególnie podgrzewane.
Zielen i kwiaty w Twoim ogrodzie już bardzo zaawansowane w rozwoju.
Miłej niedzieli
Wczoraj wieczorem padłam już po wertykulacji trawnika i na forum nie zaglądałam.
A teraz patrzę i widzę, że okolice Poznania są jakoś szczególnie podgrzewane.
Zielen i kwiaty w Twoim ogrodzie już bardzo zaawansowane w rozwoju.
Miłej niedzieli
ale mamy dziś pogodę wymarzona na wszelkie prace ogrodowe
szaleństwo się zaczyna a ja się nie mogę doczekać majówki i kiermaszu w Botaniku no i w ogóle majówki - wolne prawie 6 dni bo we wtorek kończę po 11 a do pracy wracamy dopiero w poniedziałek
szaleństwo się zaczyna a ja się nie mogę doczekać majówki i kiermaszu w Botaniku no i w ogóle majówki - wolne prawie 6 dni bo we wtorek kończę po 11 a do pracy wracamy dopiero w poniedziałek
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasik , witaj w domu
Nie do wiary , że masz tak rozkwitnięte kwiatuchy. Moje hiacynty jeszcze nie zaczęły , a Twoje już kończą kwitnąć . Itd. Czoanki jak nigdy i u mnie porosły. Może w niezamarzniętej ziemi w zimie rosły
Nie do wiary , że masz tak rozkwitnięte kwiatuchy. Moje hiacynty jeszcze nie zaczęły , a Twoje już kończą kwitnąć . Itd. Czoanki jak nigdy i u mnie porosły. Może w niezamarzniętej ziemi w zimie rosły
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Kasiu brakowało Twojego ogrodu-jeszcze wczoraj zaglądałam czy kolejna część wątku już wystartowała,była cisza u Ciebie-a dziś ?? już 3 strona
-- 21 kwi 2013, o 18:31 --
-- 21 kwi 2013, o 18:31 --
Cześć Kasiu, jak minął dzień w ogrodzie?
Nieustannie podziwiam Twoją zaawansowaną wiosnę... podgrzewane podłoże masz, jak nic ;-)
Nieustannie podziwiam Twoją zaawansowaną wiosnę... podgrzewane podłoże masz, jak nic ;-)
- Maddy77
- 500p
- Od: 2 maja 2012, o 18:48
- Kontakt:
Kasiu
Jakie piękne kolorki Już się nie mogłam doczekać tej wiosny Świat od razu stał się weselszy Pozdrawiam serdecznie
Jakie piękne kolorki Już się nie mogłam doczekać tej wiosny Świat od razu stał się weselszy Pozdrawiam serdecznie