Moja pustynia- a jednak cały mój świat
-
- 50p
- Od: 27 lut 2008, o 12:44
- Kontakt:
Re:)
Ewelinko glicynia mi jeszcze nie kwitła a rośnie już ze 4 lata ( jakieś uparte stworzenie mi się trafiło ) :P
Piku już dziękuje na myśl o nowych skalniaczkach uwielbiam je
Piku już dziękuje na myśl o nowych skalniaczkach uwielbiam je
- konto-puste001
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- darob66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 sie 2007, o 22:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Małgosiu
ta Twoja ,,pustynia,,wcale nie wygląda na pustynię.Otoczenie Masz przecudne i lasek i stawik tylko pozazdroscić.Piersze bylinki też ładnie się prezentują.Co do glicynii to chyba Cię zmartwie ;jeśli ona jest z siewu to jeszcze toszkę czasu upłynie zanim zakwitnie.
Z przyjemnością będą częstym gosciem u Ciebie.
Pozdrawiam Marzena
ta Twoja ,,pustynia,,wcale nie wygląda na pustynię.Otoczenie Masz przecudne i lasek i stawik tylko pozazdroscić.Piersze bylinki też ładnie się prezentują.Co do glicynii to chyba Cię zmartwie ;jeśli ona jest z siewu to jeszcze toszkę czasu upłynie zanim zakwitnie.
Z przyjemnością będą częstym gosciem u Ciebie.
Pozdrawiam Marzena
-
- 50p
- Kontakt:
Re
Glicynia nie jest z siewu tylko zakupiona w centrum ogrodniczym W pierwszym roku opadły jej wszystkie listki a potem to co przyrośnie to w zimie zmarznie
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
-
- 50p
- Kontakt:
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
Witaj !Na początku działka o takiej wielkości przeraża,wydaje się nie do opanowania,wiem o tym ,bo moja ma podobną powierzchnię , i jest też las i rzeka,ale ciągle wydaje mi się pusta w porównaniu do innych ogrodów na forum,ale powolutku ja zapełniam.U Ciebie będzie podobnie,a roślinki wszędzie raz lepiej ,rosną raz gorzej.Ja jak posadziłam rh ,też w słońcu bo cienia jeszcze nie mam ,to im z boku dosadziłam budleje i inne szybkorosnace aby ich zacieniły.na razie rosną.Teraz jest trochę deszczu to może Ci wszystko odżyje.Pozdrawiam i zapraszam .
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Małgosiu
Wreszcie i ja trafiłam do twojego ogródeczka. I już ci zazdroszczę. Za kilka lat ot będzie prześliczne miejsce. Warto poczekać. gdybym tak ja miała tyle miejsca.... Zaglądaj do mnie, jak tylko coś będę mogła ci podesłać to pisz.
Wreszcie i ja trafiłam do twojego ogródeczka. I już ci zazdroszczę. Za kilka lat ot będzie prześliczne miejsce. Warto poczekać. gdybym tak ja miała tyle miejsca.... Zaglądaj do mnie, jak tylko coś będę mogła ci podesłać to pisz.
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki