Wiosna w wiejskim ogrodzie
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Wiosna w wiejskim ogrodzie
Ewo majowa też liczę na deszcz - bardzo! bo nie podlewałam
Ewo w wyczytałam że żonkil i narcyz to samo, już chyba była dyskusja na temat temat a mnie jest wszystko jedno i tak je wszystkie lubię!
Różyczko coś po wykonanej pracy tego nie widać
Dorotko po jakimś czasie pewnie znowu coś zmienię
Jak będziesz chciała to w sierpniu się przypomnij to Ci wyślę!
Pati nic nie przyszło oj, żeby nie zginęły byłoby bardzo szkoda! ale powiem Ci na pocieszenie, że te z USA też nie przyszły, bo w tym roku skończyła się abolicja na zmianę adresu u mnie. Tzn na utworzone ulice, wcześniej miałam miejscowość i numer domu. Od stycznia tego roku listy ze starym adresem zawracają i coś czuję, że chamy do USA też wrócili albo udają, że szukają bo ani list ani paczka nie doszły.
Ewo w wyczytałam że żonkil i narcyz to samo, już chyba była dyskusja na temat temat a mnie jest wszystko jedno i tak je wszystkie lubię!
Różyczko coś po wykonanej pracy tego nie widać
Dorotko po jakimś czasie pewnie znowu coś zmienię
Jak będziesz chciała to w sierpniu się przypomnij to Ci wyślę!
Pati nic nie przyszło oj, żeby nie zginęły byłoby bardzo szkoda! ale powiem Ci na pocieszenie, że te z USA też nie przyszły, bo w tym roku skończyła się abolicja na zmianę adresu u mnie. Tzn na utworzone ulice, wcześniej miałam miejscowość i numer domu. Od stycznia tego roku listy ze starym adresem zawracają i coś czuję, że chamy do USA też wrócili albo udają, że szukają bo ani list ani paczka nie doszły.
Wiem Marysiu, że z Ciebie dobra dusza
ale ja sobie tak tylko marzę
żeby mieć łany, to trzeba mieć areeeały, a moja chusteczka nijak nie chce się w nie zmienić,
i nawet machanie różdżką nie pomaga
ale ja sobie tak tylko marzę
żeby mieć łany, to trzeba mieć areeeały, a moja chusteczka nijak nie chce się w nie zmienić,
i nawet machanie różdżką nie pomaga
Dorota
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu piękne te żonkile wstawiaj jak najwięcej to chociaż na fotkach obejrzę
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Och, to mnie zmartwiłaś Mam nadzieję, że może leży w mojej skrzynce jeszcze, bo listonoszka nowa nie wyjęła...jakby co, wilca, takiego samego jak Tobie wysłałam, jeszcze nie wysiałam, to podzielę, gorzej z nasturcją bo już w ziemi siedzi
- Maska
- Kontakt:
Dorotko marzenia się spełniają i nawet na małym kawałku pod spodem można wcisnąć żonkile!
Marysiu dobrze Kochana będę pokazywać dopóki kwitną!
Pat jeszcze się nie martwmy w końcu i tak wszystko dochodzi! a jak poszło zwykłym to może trochę iść
Marysiu dobrze Kochana będę pokazywać dopóki kwitną!
Pat jeszcze się nie martwmy w końcu i tak wszystko dochodzi! a jak poszło zwykłym to może trochę iść
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj u mnie daleko jeszcze do Twojego stanu rozkwitu Od trzech dni mało glowy nie urwie
Dzień dobry, Marysiu! Już środa Przyszły tydzień mam wolny
Co dzisiaj planujesz w ogrodzie?
Powyższe zdjęcia przepiękne
Dobrego dnia!
Co dzisiaj planujesz w ogrodzie?
Powyższe zdjęcia przepiękne
Dobrego dnia!
- Maska
- Kontakt:
Izo to masz niezłą zadymę Twój biały proch i wiatr! no to życzę rychłego końca remontu!
Agnieszko a czy Ty masz żonkile, bo coś sobie nie przypominam? to życzę wspaniałego weekendu majowego!
A na razie szybkiego dnia w pracy!
Agnieszko a czy Ty masz żonkile, bo coś sobie nie przypominam? to życzę wspaniałego weekendu majowego!
A na razie szybkiego dnia w pracy!
Marysiu, mam, ale chyba mi w tym roku nie zakwitną... widzę tylko zielone kły, bez ochoty do wypuszczania pąków kwiatowych... chyba jesienią muszę dosadzić całą grupę
Dzięki, Tobie też miłego!
Dzięki, Tobie też miłego!
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu a ja znów rozpływam się w zachwytach nad Twoimi żonkilami..... cudne
Widzę, ze za chwilę zakwitnie Ci psiząb..... kolejna śliczna drobinka
Widzę, ze za chwilę zakwitnie Ci psiząb..... kolejna śliczna drobinka
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu!....śliczne wiosenne kwiatuszki , a te żonkile....cudo...
U mnie deszcz przedwczoraj solidnie podlał roślinki ....ale co z tego jak i niesamowity wiatr znowu zaskorupia ziemię...Pozdrawiam cieplutko
U mnie deszcz przedwczoraj solidnie podlał roślinki ....ale co z tego jak i niesamowity wiatr znowu zaskorupia ziemię...Pozdrawiam cieplutko
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
jeszcze ja nie chwaliłam Maryś Twoich żonkili co niniejszym czynie - są cudne bardzo je lubię ,choć ja chyba wszystie kwiaty lubię
dziś posadziłam kupnego clemki arabellę , 6 sporych sadzonek fuksji i tyle samo czerwonej pnącej pelargoni
ja muszę podlewać ,bo nic ostatnio nie pada i nie zapowiada się na to na razie -jak nie w belgii
dziś posadziłam kupnego clemki arabellę , 6 sporych sadzonek fuksji i tyle samo czerwonej pnącej pelargoni
ja muszę podlewać ,bo nic ostatnio nie pada i nie zapowiada się na to na razie -jak nie w belgii
- Maska
- Kontakt:
Agnieszko jeżeli masz ochotę na takie najzwyklejsze jak u mnie to chętnie Ci poślę w sierpniu.
Agnieszko rok temu w pewnym momencie pęd kwiatowy usechł - zobaczymy jak w tym roku
Bogusiu u nas zero deszczu za to wiatr wieje intensywnie i ani palić sciętych gałęzi ani rozbić grudek wysuszonej ziemi
Iwonko żonkile pochylają główki duże i ładne zakupy zrobiłaś - ja już drugi raz podlewałam. Wczoraj w wielu miejscach padało nawet w Krakowie ja niestety musiałam podlać
Ja też wszystkie kwiaty lubię
Agnieszko rok temu w pewnym momencie pęd kwiatowy usechł - zobaczymy jak w tym roku
Bogusiu u nas zero deszczu za to wiatr wieje intensywnie i ani palić sciętych gałęzi ani rozbić grudek wysuszonej ziemi
Iwonko żonkile pochylają główki duże i ładne zakupy zrobiłaś - ja już drugi raz podlewałam. Wczoraj w wielu miejscach padało nawet w Krakowie ja niestety musiałam podlać
Ja też wszystkie kwiaty lubię