Wiejska działeczka Marty
- mmarta1982
- 500p
- Od: 26 sie 2011, o 21:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Wiejska działeczka Marty
Witaj rzeczywiście lubię kamienie są trwałe,ale trochę trochę ciężkie.Donic muszę dorobić bo mało mi ich już zostało.
Martusiu może kiedyś spróbuję zrobić coś podobnego u siebie. Odnośnie szycia , to uważam, że każda kobieta powinna to umieć, choćby po to żeby zrobić drobne naprawy w domu.Zawodowo natomiast praca szwaczki -to ciężka praca, a jeszcze jak się pracuje w akordzie to już wyzysk człowieka przez człowieka.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
Martuś trafiłam i ja wreszcie po przerwie do Ciebie. Bardzo pięknie skomponowałaś te rabaty. Ta gra kolorów jest super. Zwłaszcza te żywe kolory. Co do szycia, to zazdroszczę talentu - ja tylko guziki potrafię przyszyć
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
- mmarta1982
- 500p
- Kontakt:
Witaj Kasiu Lubię kolory choć przyznaję że trochę ich ubywa,bo na początku to przeważnie byliny,a tteraz stopniowo dokupuję iglaki i krzewy,właśnie wczoraj kupiłam 2 wierzby Iwy,1 Hakuro szczepione na pniu i 2 jałowce.Przed chwilą koleżanka dowiozła mi folję do oczka które planuję zrobić przy skalniaku na środku,ale dziś wiatr straszny więc chyba jutro dopiero coś zadziałam.Mam nowa sąsiadkę która tez złapała bakcyla więc trochę na początku jej pomagam.
- mmarta1982
- 500p
- Kontakt:
Jeszcze nie do końca gotowe ale mam ozko na moim ulubionym skalniaku.
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Oczko świetne i kalosze (?)
Oczko wyszło fajnie A kalosze wymiatają Czy planujesz w oczku jakieś rybki i rośliny?
- mmarta1982
- 500p
- Kontakt:
Rybki chce mój starszy syn więc pewnie będą,a z kwiatów to na razie są tam kaczeńce i takie białe co się unoszą na wodzie[zapomniałam nazwy ]po bokach jeszcze ie widać ale są hosty,a przed kamieniami pewnie też będzie coś rosło ,ale dziś już nie miałam siły.No i chciała bym fontanienkę solarną ,ale to pewnie trochę póżniej.
Ogarnę trochę oczko i muszę poszyć ,a póżniej w truskawki bo w nich jak na razie to króluje perz,ale do tej pory było za mokro.
Ogarnę trochę oczko i muszę poszyć ,a póżniej w truskawki bo w nich jak na razie to króluje perz,ale do tej pory było za mokro.
No Marta jak zwykle pierwsza klasa.... żebym ja takie talenty miała
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
łął przecudownie Ci wyszło
podobają mi sie oczka ale mam 3 szkraby małe i za bardzo bojażliwa jestem ,tylko u kogoś niestety będę oglądać
podobają mi sie oczka ale mam 3 szkraby małe i za bardzo bojażliwa jestem ,tylko u kogoś niestety będę oglądać
- kwiaty_poli
- 500p
- Od: 5 gru 2011, o 16:10
oczko wyszło przepięknie! W ogóle ogród z roku na rok jest coraz piękniejszy
Oczko przepiękne , pracowicie dopieszczone w każdym centymetrze GRATULACJE
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Marta, super wyszło to oczko w połączeniu ze skalniaczkiem, teraz całość nabrała wyraźnego kształtu i charakteru. Jakiej folii użyliście do jego wyłożenia, przymierzam się w tym roku, do wykonania mojego "ciurkadełka" i zastanawiam się co wykorzystać, to znaczy czy wyłożyć folią czy wybetonować, a tak naprawdę zależy to od tego co wyjdzie taniej?