Mój piękny ogród Mariola54
Mariollo! To prawda, jest gdzie kupować w Łodzi. Ja upodobałam sobie trzy takie miejsca:
1. Bałucki Rynek, bo blisko i niedrogo, a nieprawda co niektórzy twierdzą,że tam jest towar gorszego gatunku. Trzeba po prostu wiedzieć co i u kogo kupować,
2. Centrum Ogrodnicze Tracz na ul.Kasprzaka, bo duży wybór przeróżnych gatunków,
3. OBI, gdzie nieraz po promocyjnych cenach można nabyć coś ciekawego.
Jestem ciekawa, gdzie Ty się zaopatrujesz w roślinki w Łodzi. Pozdrawiam.
1. Bałucki Rynek, bo blisko i niedrogo, a nieprawda co niektórzy twierdzą,że tam jest towar gorszego gatunku. Trzeba po prostu wiedzieć co i u kogo kupować,
2. Centrum Ogrodnicze Tracz na ul.Kasprzaka, bo duży wybór przeróżnych gatunków,
3. OBI, gdzie nieraz po promocyjnych cenach można nabyć coś ciekawego.
Jestem ciekawa, gdzie Ty się zaopatrujesz w roślinki w Łodzi. Pozdrawiam.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mariolko, przyprawiłaś mnie o szybsze bicie serca! Miałam ostróżkę, taką jak ta na przedostatnim zdjęciu, ale ubiegłej zimy, w/g tego co usłyszałam od Basi, wykończyła ją susza fizjologiczna. Od tej pory dostałam chyba obsesji na punkcie ostróżek Szczególnie zauroczyła mnie ta na trzecim zdjęciu. Cudna!!! Nie wiedziałam, że są tez ostróżki czerwone
Jestem chora...
Jestem chora...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 wrz 2006, o 00:33
Anetko przykro mi w tym roku rozsadzałamANETA pisze:Mariolu ostróżki śliczne jestem nimi zachwycona , może masz nadwyżki ,albo chociaż nasionka
więc dopiero następny raz za dwa lata
Nasion już też nie zbieram, ponieważ nigdy nie udało mnie się
wyhodować nowych sadzonek.
Są to ostróżki pełne i może jest jakiś niuans który to utrudnia.
- lila31
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 lip 2006, o 12:06
Bardzo lubię ostróżki, a jeszcze bardziej piękne ostróżki, takie jak Twoje. Niestety na moim wydmuchowisku, pomimo obwiązania, są nieładne. na razie, dopóki wszystkie inne rośliny nie podrosną, szczególnie żywopłot, muszę ograniczać swoje zapędy na ostróżki.
Dlatego sadź Mariolu dużo ślicznych ostróżek i wklejaj zdjęcia, niech się napatrzę.
Dlatego sadź Mariolu dużo ślicznych ostróżek i wklejaj zdjęcia, niech się napatrzę.