W.o... Psach 5cz. (2008.05-2008.10)
- pawels23
- 200p
- Od: 26 lut 2008, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
To on - Simba (Krół Lew)
Jest on mieszańcem Huskiego, obecnie mającym dwa latka. Wygląda tak:
Staram się systematycznie go szkolić, ale on jest trochę zbyt przebiegły i wszystko by robił na skróty Umie siadać, witać się, warować, zostawać na miejscu, pokonywać tor przeszkód... 2 lata nauki. Na każdego obcego najchętniej rzuciłby się z radością, interesuje się wszystkim i cały czas by się bawił :o Taki podrośnięty szczeniak...
Jest on mieszańcem Huskiego, obecnie mającym dwa latka. Wygląda tak:
Staram się systematycznie go szkolić, ale on jest trochę zbyt przebiegły i wszystko by robił na skróty Umie siadać, witać się, warować, zostawać na miejscu, pokonywać tor przeszkód... 2 lata nauki. Na każdego obcego najchętniej rzuciłby się z radością, interesuje się wszystkim i cały czas by się bawił :o Taki podrośnięty szczeniak...
To ja też przedstawię swojego domowego pupila Ciapka zwanego pieszczotliwie Szczurkiem
oto mój rasowy kundelek
pieszczoch i leniuch
oto mój rasowy kundelek
pieszczoch i leniuch
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- karpek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2008, o 11:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
"Wesoła myśl jest niczym wiosna. Otwiera pąki natury ludzkiej" - Jean-Paul Sartre
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
Pozdrawiam - Janusz K.
Moja zielona ścianka, Storczykowe początki karpka,
anoli,Ciapek to pies obronny,który w razie niebezpieczeństwa chowa się za swoją paniąanoli pisze:Ciapek jest słodziutki I chyba nie taki leniuch, na jednym zdjęciu czujnie pilnuje
miał nieciekawe dzieciństwo i teraz ma traume,boi się wszystkiego i wszystkich,do obcego nie podejdzie i podejrzliwie patrzy na wszystko co stoi mu na drodze,co nieznane omija szerokim łukiem
to jedno z jego ulubionych miejsc
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki