Annar - mój ogród.
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Annar - na razie szkółka...
Śliczny masz ogród Aniu .Z wielką przyjemnością obejrzałam Twoje ogrodowe zakątki pełne kwiatów .Zakupy przednie ,będzie jeszcze ładniej
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiosna już u Ciebie na całego
Przylaszczki ,fiołeczki śliczne Lubię takie kolorki
Przylaszczki ,fiołeczki śliczne Lubię takie kolorki
- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu wiosna zawitała do wszystkich zrobiło się kolorowo. Twoje zeszłoroczne rośliny prezentują się naprawdę cudnie ; piękne odmiany liliowców , super lilie , dalie i reszta... Dereń Kousa zawsze mnie urzekał niestety nie mam na niego miejsca Widać ,że masz serce do roślin i wiedzę na temat uprawy ; Twój docelowy ogród będzie na pewno bardzo ciekawy
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Obejrzyj sobie zdjęcia piwonii koperkowej, bo zdaje mi się że masz tą pięknotkę.
- Annar13
- 1000p
- Od: 4 maja 2012, o 12:31
Dziękuję bardzoanastazja B pisze:Aniu wiosna zawitała do wszystkich zrobiło się kolorowo. Twoje zeszłoroczne rośliny prezentują się naprawdę cudnie ; piękne odmiany liliowców , super lilie , dalie i reszta... Dereń Kousa zawsze mnie urzekał niestety nie mam na niego miejsca Widać ,że masz serce do roślin i wiedzę na temat uprawy ; Twój docelowy ogród będzie na pewno bardzo ciekawy
Z wykształcenia jestem ogrodnikiem, a dokładnie architektem terenów zielonych, ale niestety nie pracuję w zawodzie.
Bez ogrodu to ja już żyć nie potrafię
-- 29 kwi 2013, o 21:40 --
Właśnie sama nie jestem pewna, co to za odmiana. Kupowana w pośpiechu - bo padało, nie zdążyłam zapisać odmianyComcia pisze:Obejrzyj sobie zdjęcia piwonii koperkowej, bo zdaje mi się że masz tą pięknotkę.
Ale co tam, już ją kocham
Witam
Bardzo piękne odmiany liliowców, w ogóle masz bardzo dużo kwitnących roślin. Przyjemnie mi się u Ciebie gościło.
Bardzo piękne odmiany liliowców, w ogóle masz bardzo dużo kwitnących roślin. Przyjemnie mi się u Ciebie gościło.
- Annar13
- 1000p
Zapomniałam dodać i zrobić zdjęcia moich sadzonek liliowców, które przyszły z sadzawka.pl
Cudne. Jutro zfocę je wsadzone już do ogrodu
-- 29 kwi 2013, o 22:13 --
Cudne. Jutro zfocę je wsadzone już do ogrodu
-- 29 kwi 2013, o 22:13 --
Dziękuję i idę do Ciebiebabojola pisze:Witam
- marewa0211
- 50p
- Od: 9 gru 2012, o 17:20
Witaj Aniu przyszlysmy do Ciebie z wizyta i rozchorowalysmy sie na widok piwonii drzewiastej fioletowej. Powiedz prosze gdzie ja mozemy kupic. bedziemy bardzo wdzieczne. Pozdrawiamy
nie mamy polskich znakow za co przepraszamy i prosimy o wyrozumialosc nie mieszkamy w Posce
Marysia i Ewa
Marysia i Ewa
- Annar13
- 1000p
marewa0211 - Kupiłam ją w lokalnej szkółce w cenie 20 zł, więc zaryzykowałam co z tego wyrośnie. Nie było na niej odmiany.
Tylko różne kolorki od białego po fiolet.
Niestety nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej. Ja myślę, że trzeba by poszperać w Internecie i koniecznie kupić już w donicy.
Niestety nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej. Ja myślę, że trzeba by poszperać w Internecie i koniecznie kupić już w donicy.
- marewa0211
- 50p
- Od: 9 gru 2012, o 17:20
Aniu bardzo dziekujemy za odpowiedz Juz znalazlysmy ale miejsce niepewne wiec nie wiadomo co przyjdzie a cena 30 euro wiec poczekamy do przyszlego roku pozazdroscimy Ci tej piwonii do przyszlego roku. PozdrowionkaAnnar13 pisze:marewa0211 - Kupiłam ją w lokalnej szkółce w cenie 20 zł, więc zaryzykowałam co z tego wyrośnie. Nie było na niej odmiany.
nie mamy polskich znakow za co przepraszamy i prosimy o wyrozumialosc nie mieszkamy w Posce
Marysia i Ewa
Marysia i Ewa
- kwiaty_poli
- 500p
- Od: 5 gru 2011, o 16:10
Piękne okazy, to w swoim ogródku dopiero poszalejesz!
- Annar13
- 1000p
W niedziele zajrzałam na chwilę na działeczkę (moje drugie miejsce upraw) i zabrałam się za porządki.
Mój stary okaz magnolii gwiaździstej w pełni kwitnienia.
Hiacynty i pierwiosnki szaleją
I jeszcze zdjęcie z rynku miasteczka Buk/Poznania - posadzili setki bratków Cudny widok
-- 30 kwi 2013, o 15:58 --
Mój stary okaz magnolii gwiaździstej w pełni kwitnienia.
Hiacynty i pierwiosnki szaleją
I jeszcze zdjęcie z rynku miasteczka Buk/Poznania - posadzili setki bratków Cudny widok
-- 30 kwi 2013, o 15:58 --
Dziękuję Oj szaleję!kwiaty_poli pisze:Piękne okazy, to w swoim ogródku dopiero poszalejesz!
- Annar13
- 1000p
marewa0211 -30 euro - to strasznie dużo.
Swego czasu mieszkałam bardzo długo na wyspach, właściwie, to od 1,5 roku temu jestem w Polsce i tam to dopiero było szaleństwo ogrodnicze! I te cudowne urokliwe, wypieszczone parki
Swego czasu mieszkałam bardzo długo na wyspach, właściwie, to od 1,5 roku temu jestem w Polsce i tam to dopiero było szaleństwo ogrodnicze! I te cudowne urokliwe, wypieszczone parki