Sadzawka pl.- sadzonki ogromnerobaczek_Poznan pisze:Dorciu, u kogo zamawiałaś cyklameny?
Moje ze Szczytnicy przyszły malutkie...a tak mi się marzy cyklamenowe poletko
-- 29 kwi 2013, o 19:56 --
U nas też chyba rewelacji nie będzie ale oby nie padałoiwona0042 pisze:Fajnie masz, majówka na działce, ja w pracy, ale pocieszam się, że zapowiadają u nas marną pogodę
-- 29 kwi 2013, o 19:57 --
Dziękuję i nawzajem duuuużomarewa0211 pisze:Witaneczko Dorciu wpadlysmy do Ciebie z wizyta popatrzec na Twoje przesliczne roslinki Pozdrawiamy i duzo zyczymy
-- 29 kwi 2013, o 19:58 --
Ja już sezon grillowania rozpoczęłamprzemo1669 pisze:Dorotko serduszka jest bardzo piękna, moja już niedługo zakwitnie ja też planuję w te prawie 2 tygodnie wolnego zrobić jakiś fajny grill, tylko że dopiero ciekawie będzie to wyglądało gdzieś tak w lipcu, ponieważ wilec purpurowy i winorośl się dobrze rozrośnie
-- 29 kwi 2013, o 19:59 --
U mnie dziś w ciągu dnia przez chwilę pokropiło i na tym koniec ale chłodnobecia123 pisze:Witaj Dorotko ładny masz balkonik Ciepło roślinki rosną ,czarują nas oby tak dale A u mnie pada teraz.
-- 29 kwi 2013, o 20:00 --
Odmian serduszkek mam kilka ,wdzięczne rośliny bardzo je lubięjulianna pisze:Dorotko fajne cyklameny zamówiłaś. Majówkę na działce też zamierzam spędzić, oby tylko pogoda była w miarę.Serduszkę mam jedną i muszę sobie dokupić do pary. Kwitnące żurawki w świetle lampek to bedzie fantastyczny widok. Pozdrawiam cieplutko i życzę udanej majówki!