Wiosna w wiejskim ogrodzie
Re: Wiosna w wiejskim ogrodzie
Piękna dostawa Miałaś zajęcie-tyle roślin posadzić Jednak z drugiej strony jak to wszystko zakwitnie to będzie radocha
zakupy
aż ciężko się doczekać jak wszystko urośnie i zakwitnie
aż ciężko się doczekać jak wszystko urośnie i zakwitnie
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewo, Iwonko z jednej strony nie zależy mi na tym żeby czas szybko biegł (starzenie ) ale z drugiej strony liczę na to że za rok dwa będzie ładnie!
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Raz do tej pory zamawiałam od Starkla i podobało mi się to, co dostałam Bardzo przyjemna firma. Równie porządny jest M. Podstolec, bo po zaginięciu mojej paczki w czeluściach Siódemki ( ) przysłał mi drugą Posadziłam dziś tylko połowę z zamówionych roślin-dzień mi się skończył.
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Maseczko, to u Ciebie niedługo będzie ogród botaniczny. Ten różeniec górski rośnie chyba u mnie na wałach obok Bobru. Pójdę jutro dokładnie go obadać. Nie wiedziałam, że to taka lecznicza roślina.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- maliola
- Od: 26 cze 2012, o 16:01
Marysiu jaka Ty pracowita Pszczółka jesteś A zakupy super, rzeczywiście po posadzeniu to się chce od razu zobaczyć kwitnące, to dopiero efekt!
- Maska
- Kontakt:
Osoby wysyłające przez firmy kurierskie są ubezpieczone od takich zagubień i na każdą reklamację przysyłają drugi egz. - jest to normalne!
- romaszka
- Od: 31 gru 2010, o 23:43
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Maryś, ogromniaste zakupy Podziwiam, że tak od razu bierzesz i sadzisz..u mnie 3 dni nabierania mocy urzedowej to minimum
Ałło, na moje ślepawe oko to pierwsze to liliowce, no a kolejne to fiołki i szafirki, nie wiedziałaś?
Ałło, na moje ślepawe oko to pierwsze to liliowce, no a kolejne to fiołki i szafirki, nie wiedziałaś?
- Maska
- Kontakt:
Alu mnie to wygląda na liliowca, ale dlaczego nie kwitnie to nie wiem. Niebieskie to jakieś fiołki i szafirek sierotka
Poczekajmy może dziewczyny wiedzą lepiej
Patuś mnie Sarulek za spódnicę nie ciągnie Właściwie dosadzam do już zrobionych rabat, ale zaraz to się skończy bo 15 maja kolejne róże i Magda
a jeszcze stale rozwożę to śmierdzące złoto
Poczekajmy może dziewczyny wiedzą lepiej
Patuś mnie Sarulek za spódnicę nie ciągnie Właściwie dosadzam do już zrobionych rabat, ale zaraz to się skończy bo 15 maja kolejne róże i Magda
a jeszcze stale rozwożę to śmierdzące złoto
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
..musiałam ,musiałam dowlec się do kompa i zobaczyć czy Maryś ze złotem sie już uporała...
i co zobaczyłam cudowne zakupy a w nich różeniec górski-ciekawa roslinka...
Ałła mnie też się wydaje że do liliowiec jest... a on troszkę później kwitnie...
i co zobaczyłam cudowne zakupy a w nich różeniec górski-ciekawa roslinka...
Ałła mnie też się wydaje że do liliowiec jest... a on troszkę później kwitnie...
- romaszka
- Od: 31 gru 2010, o 23:43
Oooo kurcze! No nie wiedziałam bo ja, do tej pory, z kwiatkami miałam doczynienie tylko pokojowymi w doniczkach. Tak się cieszę, że mam takie skarby. Czyli co, mogę teraz te fiołki poprzesadzać w jedno miejsce? Bo są porozrzucane po całym podwórzu. A te niby lilie?? To co z nimi? A może jeszcze za wcześniej na kwitnienie?
A czy żonkile i narcyzy to jest to samo?
Ten mój szafirek, bidulka, jest taki maleńki , może to jakaś miniaturka
P.S. Toż ja tych lilowców, chyba ze 500 mam , a ja myślałam, że mi jakieś agawy powyrastały
A czy żonkile i narcyzy to jest to samo?
Ten mój szafirek, bidulka, jest taki maleńki , może to jakaś miniaturka
P.S. Toż ja tych lilowców, chyba ze 500 mam , a ja myślałam, że mi jakieś agawy powyrastały
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ałła liliowiec bardzo ładnie sam się rozrasta , ja też mam go wszędzie nawet przy bramce sam się tam ulokował...mówią że to jet taki pospolity ale jak zakwitnie to jest cudnie ..jeszcze nie jest pora na niego...zobaczysz jak będzie ładnie... a fiołki to też same rozsiewają sie może uda Ci się je ujarzmić...