Ogród Marty
- jonatanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty
Ja jestem rybka.Zgadzam się koziorożce maja dobre serduszka.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jonatanko,znasz jakichś innych koziorożców,a co u ciebie w ogrodzie,bo ja przychodzę codziennie do domu jak jest ciemno
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martusiu, przybiegłam sie przywitać w deszczowy poranek i życzyć miłego odpoczynku i wiele radości. Pozdrawiam cieplutko
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Koziorożce mają złote serrucha i sa bardzo rodzinni,prtawda,Martuśjonatanka pisze:Ja jestem rybka.Zgadzam się koziorożce maja dobre serduszka.
- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Musiałam się cofnąć, żeby trochę zaległości nadrobić i zachwycił mnie grójecznik, Ma przepięknie powyginane konary, Marto czy Ty go formowałaś? I brzoza też jest śliczna, moja to na razie taki kurdupelek ale ładnie rośnie, no i nie papierowa tylko taka zwykła, jeszcze się nie wybarwia na biało, na to chyba trzeba ładnych kilka lat poczekać. Wyczytałam że robisz nowe nasadzenia, nowe roślinki kupujesz, i bardzo dobrze, dla nas, forumek oczywiście . Udanej i słonecznej majówki, u nas niestety pogoda
-
Sylwio,dziękuję,ja też życzę super majówki,u nas nic nie pada jest zimno i pod chmurą.
Aniu,-masz zupełną rację,ale zapomniałaś jeszcze o pracowitości.
Iwonko,specjalnie zrobiłam zdjęcia z bliska tych powyginanych konarów,ja nic z Grójecznikiem nie robię,sam tak się wdzięczy swoją urodą.Brzóz papierowych mam więcej,ale tamte są młodsze ,bardzo lubię te brzozy
Aniu,-masz zupełną rację,ale zapomniałaś jeszcze o pracowitości.
Iwonko,specjalnie zrobiłam zdjęcia z bliska tych powyginanych konarów,ja nic z Grójecznikiem nie robię,sam tak się wdzięczy swoją urodą.Brzóz papierowych mam więcej,ale tamte są młodsze ,bardzo lubię te brzozy
-
Wszystkim dziewczynkom,życzę miłego wypoczynku,w długie majowe święta
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
I my dziewczyny życzymy Tobie
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Koziorożec jest bardzo pracowity, obowiązkowy, ambitny, punktualny. Kariera, osiągnięcie sukcesu zawodowego jest dla niego priorytetem. Koziorożce lubią mieć wszystko zaplanowane, najpierw chcą osiągnąć stabilizację zawodową, dopiero później wolą zakładać rodzinę. Silna osobowość, odpowiedzialność, niezawodność, stanowczość, konsekwencja, skrupulatność to jego największe atrybuty. W życiu kieruje się rozsądkiem, ma trudności w okazywaniu uczuć, jest skryty, ale i wierny, oddany, troskliwy. Dobry przyjaciel, lojalny i uczciwy. W miłości jest spokojny, powściągliwy, ale potrafi zapewnić poczucie bezpieczeństwa.
Rybki też nie są złe
Urodzeni w znaku Ryb odznaczają się bogactwem wewnętrznym, intuicją, przeczuciem i wyobraźnią. Są to osoby wrażliwe, subtelne, delikatne i marzycielskie. Z reguły mają silną wolę i zdolni są do podejmowania szybkich decyzji. jakim funkcjonują.
Tym którzy mają długi weekend życzę miłego wypoczynku i dużo słonka.
Rybki też nie są złe
Urodzeni w znaku Ryb odznaczają się bogactwem wewnętrznym, intuicją, przeczuciem i wyobraźnią. Są to osoby wrażliwe, subtelne, delikatne i marzycielskie. Z reguły mają silną wolę i zdolni są do podejmowania szybkich decyzji. jakim funkcjonują.
Tym którzy mają długi weekend życzę miłego wypoczynku i dużo słonka.
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Martuś, przybiegam donieść, że parzydło, kokorycz i krwiściąg to terminatory jakich mało Parzydło rośnie jak na drożdżach, kokorycz wysuwa z zębów drugie zęby (pewnie liście), a przedwczoraj przesadzony trochę dalej od parzydła krwiściąg stanął momentalnie na nogi. Byłam pewna, że po przesadzeniu listki podwiędną, a one dziś jak nówki się prezentowały. Kokorycz i parzydło, które znałam do tej pory tylko z lasu, kojarzyły mi się z delikatnością, a czuję, że będę miała zagajnik z nich pod sosną
Miłego wieczoru
Miłego wieczoru
Witaj Marto
widzę, że zapracowana...jak wszyscy
wystarczył wiosenny deszcz, by trawki pięknie wystartowały
żeby jeszcze tylko trochę cieplej było...
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Jonatanko, pewnie,że Rybki nie są złe
widzę, że zapracowana...jak wszyscy
wystarczył wiosenny deszcz, by trawki pięknie wystartowały
żeby jeszcze tylko trochę cieplej było...
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Jonatanko, pewnie,że Rybki nie są złe
Dorota
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Ja wiem, że dane komuś dobro wraca do nas podwojone, taką maksymę życiową mi wpoili rodzice. W moim przypadku to się sprawdza.
Koziorożec to dla mnie bardzo przyjazny znak.
Dziś Twoich roślinek nie muszę podlewać bo deszczyk robi to za mnie.
Koziorożec to dla mnie bardzo przyjazny znak.
Dziś Twoich roślinek nie muszę podlewać bo deszczyk robi to za mnie.
-
Ewciu,dziękuję za życzenia,u nas jest taka mgła ,jak w jesieni
Jonatanko-aleś mnie zdemaskowała chociaż muszę ci powiedzieć,że rodzinę założyłam wcześniej niż miałam stabilizację,ale uważałam,że stabilizację,osiągniemy szybciej we dwójkę i ja jak rybki jestem strasznym marzycielem ale realnym.Bardzo byłam wczoraj zmęczona ,z wystawy wróciłam o 3 po południu,a pojechałam o 3 rano,na wystawie jest bardzo sympatycznie,klienci od lat przychodzący i nowi też cieszą się,ze znów jestem,że nigdzie takich kwiatów nie kupią ,ze wszystko pięknie rośnie,to miłe ,atmosfera jest super, wtedy nie czuje się zmęczenia,ale wieczór to mnie wycięło.
Milenko moje rośliny są mocne,słabeuszy nie mam,cieszę się ,że i u ciebie dobrze się mają
-- 2 maja 2013, o 18:27 --
Przyjdę potem bo idę na imieniny
Jonatanko-aleś mnie zdemaskowała chociaż muszę ci powiedzieć,że rodzinę założyłam wcześniej niż miałam stabilizację,ale uważałam,że stabilizację,osiągniemy szybciej we dwójkę i ja jak rybki jestem strasznym marzycielem ale realnym.Bardzo byłam wczoraj zmęczona ,z wystawy wróciłam o 3 po południu,a pojechałam o 3 rano,na wystawie jest bardzo sympatycznie,klienci od lat przychodzący i nowi też cieszą się,ze znów jestem,że nigdzie takich kwiatów nie kupią ,ze wszystko pięknie rośnie,to miłe ,atmosfera jest super, wtedy nie czuje się zmęczenia,ale wieczór to mnie wycięło.
Milenko moje rośliny są mocne,słabeuszy nie mam,cieszę się ,że i u ciebie dobrze się mają
-- 2 maja 2013, o 18:27 --
Przyjdę potem bo idę na imieniny