Ogród Marty
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty
A ja raczej ambitna to nie jestem. To znaczy nie marzę o karierze zawodowej. Byle miec stabilną pracę.
Cieszę się, że klienci chętnie wracaja. Ja też lubię kupować u stałych, sprawdzonych sprzedawców.
Mam taki ulubiony sklepik ogrodniczy. Jest bardzo mały, ale zawsze dbają tam o roślinki. Przywożą niewielkie ilości, ale róznorodne gatunkowo. I cały czas uzupełniają. W innych sklepach często rośliny umierają z braku opieki
Cieszę się, że klienci chętnie wracaja. Ja też lubię kupować u stałych, sprawdzonych sprzedawców.
Mam taki ulubiony sklepik ogrodniczy. Jest bardzo mały, ale zawsze dbają tam o roślinki. Przywożą niewielkie ilości, ale róznorodne gatunkowo. I cały czas uzupełniają. W innych sklepach często rośliny umierają z braku opieki
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu, ja zawsze w marketach podnoszę poprzewracane donice z drzewkami i tak strasznie mi żal tych roślin, o które nikt nie dba.. Widziałam ostatnio, jak Pani sprzedająca podlewała rośliny z węża.. Myślałam, że całą ziemię z nich wypłucze
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Dwie Dorotki,dziękuję za odwiedzinki,u mnie wczoraj i całą noc strasznie padało,dzisiaj parno i ciepło,w ogrodzie mam dużo pracy i nadrabiam zaległości bo dużo pracy pochłonęła wystawa kwiatowa ,ale jeżdżę na nią 7lat,i wszyscy się przyzwyczaili,że jestem,ale teraz trochę mnie goni czas,i muszę jakoś sobie poradzić .
Gosiu,ja też nie mam żadnej ambicji ,jeżeli chodzi o karierę,raczej wolę być skromnie w tyle niezauważona,ale o stabilizację pracy i rodziny dbam (podobnie jak ty).
Milenko,masz rację,że niektórzy ludzie podchodzą do roślin jak do rzeczy martwych,zupełnie nie mają do nich serca,ja myślę,że rośliny to czują.
Gosiu i Milenko rzeczywiście w marketach często rośliny są bardzo zaniedbane
Gosiu,ja też nie mam żadnej ambicji ,jeżeli chodzi o karierę,raczej wolę być skromnie w tyle niezauważona,ale o stabilizację pracy i rodziny dbam (podobnie jak ty).
Milenko,masz rację,że niektórzy ludzie podchodzą do roślin jak do rzeczy martwych,zupełnie nie mają do nich serca,ja myślę,że rośliny to czują.
Gosiu i Milenko rzeczywiście w marketach często rośliny są bardzo zaniedbane
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Martusiu
Pozdrawiam w deszczowy i pochmurny dzień życzę miłego odpoczynku.
Pozdrawiam w deszczowy i pochmurny dzień życzę miłego odpoczynku.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Martusiu i tak trzymaj masz pasję pielęgnuj ją a ludzie jak sama widzisz doceniają Twoją pracę.Roślinki od Ciebie rosną jak na drożdżach
-
Sylwio,witaj u nas było parno i świeciło słońce,ale teraz straszna burza i ulewa,pozdrawiam.
Ula jestem koziorożec,widzę że jest ich tu dużo ,witamy w naszym gronie a raki też są rodzinne
Ula jestem koziorożec,widzę że jest ich tu dużo ,witamy w naszym gronie a raki też są rodzinne
- Rewi
- 1000p
- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Kontakt:
Pięknie wszystko kwitnie, ale czy będą w tym roku owoce? W ogóle u mnie nie ma pszczół.
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Raki są najbardziej rodzinne ze wszystkich znaków ,wiem coś o tym .Martuś widzę u ciebie kolejne kwitnące rośliny ,fajnie tak zaglądać i za każdym razem zobaczyć coś nowego .
-
Jonatanko,witam i bardzo się cieszę że pięknie rosną ale to znaczy,że poszły do dobrego człowieka,który też ich pokochał
-
Ewciu-Rewi,pszczół jest mało,ale u mnie sporo trzmieli ale jak tak pada podczas kwitnienia to też nic nie lata,pozdrawiam
Ewciu-Rozalko,witam,raki są super ja też wiem coś o tym , więcej roślin kwitnie u mnie,ale przegoniła mnie burza i nie zdążyłam więcej zrobić,za to mogę sobie z wami miło pogadać,pozdrawiam
Ewciu-Rozalko,witam,raki są super ja też wiem coś o tym , więcej roślin kwitnie u mnie,ale przegoniła mnie burza i nie zdążyłam więcej zrobić,za to mogę sobie z wami miło pogadać,pozdrawiam
- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Martusiu ja też dziś wykorzystuję czas na nadrabianie zaległości .