W pełni podzielam Janku Twoje zdanie ,niech się uczą samodzielnego życia ,a ja mam luzik , do mamy zawsze moga wpaść nawet kilka razy dziennie bo mam ich bliskomagry pisze:Pochwalam decyzję synków.Ja wyprowadziłem się z domu zaraz po maturze i dzisiaj w domu podających wszystko do ręki nie potrzebuję.A jak żony będą
zadowolone!!!.bo synkowie będą partnerami dla nich wykonującymi równoprawnie obowiązki domowe.Znam tych trzydziestoparoletnich siedzących przy
mamusi co to jak mama nie poda to gaci przez cały tydzień nie zmienią.Bardzo dobra decyzja. A mamusia mająca dzieści lat też będzie zadowolona bo
wreszcie będzie miała czas dla siebie.Dorotko,tak trzymać.
Ogródek to moje drugie życie cz.2
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek to moje drugie życie cz.2
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
choć mam już ...-dziesiąt lat to nadal czuję się młodymdorcia7 pisze: ja przecież jeszcze jestem taka młoda ... bo mam jeszcze " dzieści" lat
mamy tyle lat na ile wyglądamy i na ile się czujemy ...
trzymaj się Doroto!
- dorcia7
W sercu ciągle maj....any57 pisze:choć mam już ...-dziesiąt lat to nadal czuję się młodymdorcia7 pisze: ja przecież jeszcze jestem taka młoda ... bo mam jeszcze " dzieści" lat
mamy tyle lat na ile wyglądamy i na ile się czujemy ...
trzymaj się Doroto!
- katevalley
- 200p
- Od: 17 kwie 2013, o 16:14
e to ty faktycznie młodadorcia7 pisze:Moi kochani , od rana leje deszcz, też jestm zawiedziona tą pogoda na majowy weekend , dobrze że jest internet to chociaż ogrody mozna sobie poogladać na monitorze,ciągle mam jednak cichą nadzieję,że może jutro , może w niedzielę wyjdziemy z domu, tak ..mam już takiego dorosłego syna ,choć na dzisiejsze realia to szybko postanowił rozpocząć dorosłe życie bo ma 24 lata , mam jeszcze drugiego synka 26 lat -też w tym roku wyprowadza się z domu,a w przyszłym roku pewnie następny ślub , jest jeszcze córcia , mam dorosłe dzieci a ja przecież jeszcze jestem taka młoda bo mam jeszcze " dzieści" lat
Ja mam w tym roku ćwierć i w tym roku córcia 4 latka a mąż jest młodszy więc co mówisz, ze jak na realia to wcześnie wcale nie wcześnie.
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Dorotko ja też się wściekam bo u nas śliczna pogoda a ja jestem do 16 w pracy,martwi mnie tylko że u nas od dłuzszego czasu nie pada.
Po południu lecę na działeczkę , przyjadą moje ukochane wnuki,będę w pełni uszczęśliwiona
Nadmiar deszczu prześlij do mnie ode mnie w zamian dostaniesz
Po południu lecę na działeczkę , przyjadą moje ukochane wnuki,będę w pełni uszczęśliwiona
Nadmiar deszczu prześlij do mnie ode mnie w zamian dostaniesz
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Oswiadczam, że u mnie padalo od 1.maja po południu do wczorajszego wieczora - dziś swieci słoneczko i ide na działke. Dorotko jak bedziesz miał chwilke zapraszam na spacer po moim ogródku, wsztawiłam 2 strony fotek....
- dorcia7
A dziś dla odmiany piękny,słoneczny i bardzo ciepły dzień spędzony od rana na działce
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Dorciu zazdroszczę dzisiejszej pogody u mnie plucha i siedzenie w domciu .Jutro taka sama pogoda od poniedziałku b.ciepło ma być !
- dorcia7
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 3 gru 2011, o 09:38
DOROTA
Pierwsza i trzecia fotka - bardzo ciekawe dicentry / /
Reszta też
Sławek
Reszta też
Sławek
- colli28
- 500p
- Od: 2 cze 2012, o 22:16
Witaj Dorciu widzisz dla odmiany miałaś słonko po deszczyku fajnie że masz takich dorosłych synów ja wyszłam z domu mając 20lat wyszłam za mąż zaraz 2mc po skończeniu 20stki:) a obecnie jestem 9 lat po ślubie:)kwiatuszki cudaki serduszka śliczne trawniczek tez fajny jaki przystrzyżony
- dorcia7
Sławku dicentry pokazywałam trochę wcześniej , tutaj na 1 fotce kokorycz (corydalis) Purple Leaf , a na trzeciej kokorycz białaslanka-flora pisze:DOROTA
Reszta też
Sławek
-- 4 maja 2013, o 20:12 --
Mój M dba o trawniki-to jego domena na działcecolli28 pisze:Witaj Dorciu widzisz dla odmiany miałaś słonko po deszczyku fajnie że masz takich dorosłych synów ja wyszłam z domu mając 20lat wyszłam za mąż zaraz 2mc po skończeniu 20stki:) a obecnie jestem 9 lat po ślubie:)kwiatuszki cudaki serduszka śliczne trawniczek tez fajny jaki przystrzyżony