![Question :?:](./images/smiles/icon_question.gif)
Ogródek to moje drugie życie cz.2
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek to moje drugie życie cz.2
Ale kiedy tak będzie u mnie ![Question :?:](./images/smiles/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smiles/icon_question.gif)
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Szybciej niż Ci się wydaje ![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Wiosna w pełni.
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Dorciu ślicznosci pokazujesz ![super2 ;:215](./images/smiles/thumbup.gif)
![super2 ;:215](./images/smiles/thumbup.gif)
- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Dorotko piękna wiosna u Ciebie w ogródku i jak zwykle wszystko zadbane, wypielęgnowane...
A dzieci dorastają , zaczynają dorosłe życie i na tym etapie często nie mamy już na to wpływu. Świat idzie do przodu. Lepiej przyjmować to co przynosi życie z pogodą ducha niż się zadręczać. Tak jest po prostu łatwiej![yes ;:108](./images/smiles/yes.gif)
A dzieci dorastają , zaczynają dorosłe życie i na tym etapie często nie mamy już na to wpływu. Świat idzie do przodu. Lepiej przyjmować to co przynosi życie z pogodą ducha niż się zadręczać. Tak jest po prostu łatwiej
![yes ;:108](./images/smiles/yes.gif)
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko ale Ty masz wysprzątane i wypielone .Ogród jak na obrazku . ![ojoj ;:oj](./images/smiles/ojoj.png)
![ojoj ;:oj](./images/smiles/ojoj.png)
- MaKi
- 50p
- Od: 16 kwie 2013, o 01:03
Witaj Dorcia
Miło sie spaceruje po Twoim ogródku , kolory kwitnacych kwiatów przyprawiają o zawrót głowy - więc będę uważał by czegoś nie podeptać
Otoczaki bardzo łądnie wkomponowują się w każdy rodzaj ogrodu. W moim rejonie niestety są one nieosiągalne w tzw. stanie niczyim. Zwykle kiedy jesteśmy z żoną na Mazurach to przywozimy po kilka i tak uzbieraliśmy ze 30 szt.
Pozdrawiam
K.
Miło sie spaceruje po Twoim ogródku , kolory kwitnacych kwiatów przyprawiają o zawrót głowy - więc będę uważał by czegoś nie podeptać
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
Otoczaki bardzo łądnie wkomponowują się w każdy rodzaj ogrodu. W moim rejonie niestety są one nieosiągalne w tzw. stanie niczyim. Zwykle kiedy jesteśmy z żoną na Mazurach to przywozimy po kilka i tak uzbieraliśmy ze 30 szt.
Pozdrawiam
K.
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
Pokazałaś nam i tym razem coś fantastycznie kolorowo bajecznego,aż mi się z Twego ogrodu wyjść nie chciało
Pozdrawiam![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)
![brawo ! ;:138](./images/smiles/clap.gif)
Pozdrawiam
![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)
- dorcia7
Dzisiaj Aniu i wczoraj to w zasadzie latowielkakulka pisze:Wiosna w pełni.
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
-- 5 maja 2013, o 16:19 --
Wiolu dziękuję , wiosna to moja ulubiona pora rokuwiolamanka pisze:Dorciu ślicznosci pokazujesz
-- 5 maja 2013, o 16:21 --
Masz rację Beatko moze nie jestem az taką wieczną optymistką ,ale najważniejsze że odpukać zdrowie i siły są,ochota na wiele rzeczy , lubię ruch a nie kanapę ,moje dzieci zadowolone i szczęsliwe -czego więcej chciec od życiaanastazja B pisze:Dorotko piękna wiosna u Ciebie w ogródku i jak zwykle wszystko zadbane, wypielęgnowane...
A dzieci dorastają , zaczynają dorosłe życie i na tym etapie często nie mamy już na to wpływu. Świat idzie do przodu. Lepiej przyjmować to co przynosi życie z pogodą ducha niż się zadręczać. Tak jest po prostu łatwiej
-- 5 maja 2013, o 16:22 --
Ewciu lubię pracować na działce i pielęgnować moje kwiaty,a że pogoda od 2 dni sprzyjaewa_rozalka pisze:Dorotko ale Ty masz wysprzątane i wypielone .Ogród jak na obrazku .
![heja :heja](./images/smiles/heja.gif)
- dorcia7
Nie podeptasz ,spaceruj do woli,u mnie otoczaki też na wagę złota,te są zdobyczne kilka lat temu ,jak na jednej z ulic zrywali bruk sąsiadka załatwiła przyczepę i podzieliłyśmy się , poza tym jak widzę gdzieś bezpański kamień to zaraz zbieram,przywożę też po jednym z wyjazdów w góry ,marzą mi się jednak takie płaskie na ścieżki ,można kupić ale to trochę kasy a ja wolę kwiaty kupowacMaKi pisze:Witaj Dorcia
Miło sie spaceruje po Twoim ogródku , kolory kwitnacych kwiatów przyprawiają o zawrót głowy - więc będę uważał by czegoś nie podeptać![]()
Pozdrawiam
K.
-- 5 maja 2013, o 16:28 --
Wiesz,mi też z działki nie chce sie teraz wychodzić, kolory kwiatów,kwitnace drzewa jak młode panny i słonko,cudnie jestArkadius121 pisze:Pokazałaś nam i tym razem coś fantastycznie kolorowo bajecznego,aż mi się z Twego ogrodu wyjść nie chciało![]()
Pozdrawiam
- a_nie
- Od: 31 mar 2011, o 12:16
Prześlicznie, kolorowo. Piękne żurawki.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Dorotko,ogródek wymuskany, kwiaty się odwdzięczają ,a kamienie to ja też zbieram ,pozdrawiam ![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)
![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
cudnie ,cudnie ,cudnie
Dzień dobry Dorciu. Melduję się u Ciebie z rewizytą. Wstyd mi że tak wytrwała czytelniczka moich wątków jeszcze nie "przeczytana"
Obiecuje poprawę. Przeczytałem zaledwie kilka stron twojego wątku i jestem pod wrażeniem. Kiedy u mnie tak będzie
eh . Pozdrawiam ciepło ![;:3](./images/smiles/slonko2.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smiles/icon_redface.gif)
![Confused :?](./images/smiles/icon_confused.gif)
![;:3](./images/smiles/slonko2.gif)
By być szczęśliwym wystarczy zdać sobie z tego sprawę.
U Dareczka w domu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=64606" onclick="window.open(this.href);return false;
Dareczka działeczka...... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=66059" onclick="window.open(this.href);return false;
U Dareczka w domu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=64606" onclick="window.open(this.href);return false;
Dareczka działeczka...... http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=66059" onclick="window.open(this.href);return false;
- Muszelka 102
- 200p
- Od: 20 lut 2011, o 17:05
Dorotko po prostu pięknie, w każdym zakątku ogrodu wiosenna zieleń i cudowne kolory kwiatów ![super2 ;:215](./images/smiles/thumbup.gif)
Serdecznie pozdrawiam Bożena