Ogródkowe plany Josephine :)
Re: Ogródkowe plany Josephine :)
Josephinko w Karaciku można się zakochać, nie dziwię się,że podbił Twoje .Budowa z każdym dniem posuwa się do przodu.Kibicuję Ci i nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć. Uściski.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- ari64
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 17 sty 2013, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Josephine prace z budowa domu idą w imponującym tempie i oby tak dalej to na jesień zobaczymy piękny dom i wspaniały ogród.
Pozdrawiam Artur
----------------------------------------------------------------------------------------------
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana.
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zaznaczam, że jestem i dalej śledzę i trzymam kciuki
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Josephinko
Jak przebiegają prace budowlane? Czekam na nowe zdjecia z budowy
A siateczka dobra szkoda ze ja nie mam położonej to by mi tak nie kopały.
Pozdrawiam cieplutko
Jak przebiegają prace budowlane? Czekam na nowe zdjecia z budowy
A siateczka dobra szkoda ze ja nie mam położonej to by mi tak nie kopały.
Pozdrawiam cieplutko
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Podłączam się do powyższych wypowiedzi Jestem bardzo ciekawa jak tam prace na budowie? Podobno dziś już powinnaś mieć ścianki podciągnięte, wiec tym bardziej nie mogę doczekać się zdjęć heh.. biedna, pewnie masz tyle na głowie, że nie wiesz gdzie się podziać i co ze sobą robić a my Cię tu maltretujemy abyś jeszcze znalazła czas na FO
- Josephine_83
- 200p
- Od: 23 wrz 2012, o 09:20
Artur fajnie, że wpadłeś! Jak Twój beagielek? Mój sterczy pod lodówką póki nie zje drugiej kolacji
Dziewczynki byliśmy dziś na budowie i oto co zastaliśmy! Miłego oglądania!
Drzewko jeszcze nie ma się tak najgorzej!
Jutro zalewamy już ławy pod fundament
Pozdrawiem Was gorąco!
Dziewczynki byliśmy dziś na budowie i oto co zastaliśmy! Miłego oglądania!
Drzewko jeszcze nie ma się tak najgorzej!
Jutro zalewamy już ławy pod fundament
Pozdrawiem Was gorąco!
Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
no no..Josephinko.. masz chyba baaaardzo dobrą ekipę budowlaną. Idą w ekspresowym tempie. Przy takich warunkach to wprowadzisz się szybciej niż myślisz! Brawo i gratulacje
- Josephine_83
- 200p
- Od: 23 wrz 2012, o 09:20
Czy ja wiem... jeszcze jej na oczy nie widziałam ale dziś jak pzywiezli Ytonga to kierowca zburzył przez przypadek całą ścianę i chłopaki musieli stawiać jeszcze raz! Tyle chociaż z tego, że jedną paletę wynegocjowaliśmy gratisowo! To już chyba tak jest, że bez wpadek się nie obejdzie...
Josephine_83 ;)
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
hehe no to nieźle.. słuchaj! Ich widzieć nie musisz Byle efekty było widać. A jest je widać! No proszę to ci się przynajmniej gratis trafił. Masz rację, czasy są takie że trzeba się wszędzie targować. Choć ja mądra jestem tylko tutaj Bo w rzeczywistości niestety nie umiem się targować. Ważne że wszystko posuwa się do przodu. Oby jak najmniej takich wpadek jak dzisiaj
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zgadzam się z Magdą, ważne, że są efekty A wpadki - jak to w życiu Zdarzają się, normalka.
Jose wpadki sa do wybaczenia byleby budowlancy nie pozostawili jakis bledow w sztuce budowlanej ktorych nie mozna bedzie usunac. Niestety ale trzeba patrzec na rece
Syn naszych sasiadow takze buduje dom, za okolo 2 tygodnie odbedzie sie tradycyjna uroczystosc zawieszenia wiechy zwiazana z zakonczeniem pierwszego etapu budowy na ktora jestesmy zaproszeni
Syn naszych sasiadow takze buduje dom, za okolo 2 tygodnie odbedzie sie tradycyjna uroczystosc zawieszenia wiechy zwiazana z zakonczeniem pierwszego etapu budowy na ktora jestesmy zaproszeni
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Alphax ma rację , budowlańcom trzeba patrzeć na ręce ,żeby później jak już Josephinko zamieszkasz nie wychodziły Ci usterki. Oczywiście jakieś drobne , zawsze się zdarzają, bo idealnie rzadko kiedy wszystko jest wykonane.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Josephinko, domek już powstaje , ściany się pojawiły czyli pogoda dopisała
Widok z dołu na Twój domek, rewelacja juz sobie go wyobrażam.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
Widok z dołu na Twój domek, rewelacja juz sobie go wyobrażam.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
Ogród początki - zapraszam serdecznie