Ogród w cieniu dębów
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród w cieniu dębów
Witaj Beatko
Jak minął poniedziałek? Jaka pogoda u Ciebie? Byłaś na działeczce? Pozdrawiam
Jak minął poniedziałek? Jaka pogoda u Ciebie? Byłaś na działeczce? Pozdrawiam
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- avalonne
- 500p
- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
Beatka zniknęła, pewnie buszuje między dębami z motyką i grabkami
- MORANGO
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 sie 2011, o 00:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Begonki imponujące moje nawet jeszcze się nie pokazały
Beatko...czy kanna zostanie na klatce schodowej, czy zrobicie małą dziurkę w dachu by ją przetransportować na działkę?;)
- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Celinko też mam nadzieje ,że kanny niedługo zakwitną , czekam jeszcze tylko z 10 dni aby wsadzić je do gruntu.
Zniknęłam ,bo miałam bardzo ciężkie ostatnie dwa dni i brakło mi czasu i siły na wiele rzeczy
wiolomanka dziękuję ,zapraszam częściej!
Aga789 moim do kwitnięcia jeszcze trochę brakuje , co prawda niczym na razie ich nie zasilam.
Odnośnie parapetu to obecnie nie mogę się doczekać aż wszystko pojedzie na działkę i zrobi się na nim w końcu porządek
A kanna już wywieziona obyło się bez robienia dziury w dachu , trzeba jej było tylko lekko przygiąć liście
anabuko1 Aniu ja już nie mogę doczekać się kwitnięcia begonek , posadziłam je w tym roku pierwszy raz i mam wobec nich duże oczekiwania
SylwioDorotko (korzo_m) całe lato przed nami , wszystkie roślinki zdążą urosnąć
wielkakula Aniu kanny mają kłącza nie nasionka. Trzeba je wykopać na zimę aby nie zmarzły. Przechowuje je w piwnicy w wiaderku. Nie jest to kłopotliwe a roślinka bardzo urozmaica ogród i jest jego ozdobą
Przemo1669 ja kupuję rośliny w szkółkach ,czasem na bazarku a bardzo duży wybór jest na allegro, choć rozumiem Twoje rozterki finansowe , wszystko w swoim czasie.
Mam nadzieję ,że kanny niedługo będą kwitły
D-M Zapraszam
MORANGO zajrzyj do swoich begonek , podejrzane ,że jeszcze ich nie widać , powinny już wyjść z ziemi
Cały tydzień zapowiada się piękny , aż szkoda siedzieć w mieście i zasuwać do pracy
Wieczorem wkleję trochę zdjęć z niedzieli
Życzę wszystkim miłego dnia
Zniknęłam ,bo miałam bardzo ciężkie ostatnie dwa dni i brakło mi czasu i siły na wiele rzeczy
wiolomanka dziękuję ,zapraszam częściej!
Aga789 moim do kwitnięcia jeszcze trochę brakuje , co prawda niczym na razie ich nie zasilam.
Odnośnie parapetu to obecnie nie mogę się doczekać aż wszystko pojedzie na działkę i zrobi się na nim w końcu porządek
A kanna już wywieziona obyło się bez robienia dziury w dachu , trzeba jej było tylko lekko przygiąć liście
anabuko1 Aniu ja już nie mogę doczekać się kwitnięcia begonek , posadziłam je w tym roku pierwszy raz i mam wobec nich duże oczekiwania
SylwioDorotko (korzo_m) całe lato przed nami , wszystkie roślinki zdążą urosnąć
wielkakula Aniu kanny mają kłącza nie nasionka. Trzeba je wykopać na zimę aby nie zmarzły. Przechowuje je w piwnicy w wiaderku. Nie jest to kłopotliwe a roślinka bardzo urozmaica ogród i jest jego ozdobą
Przemo1669 ja kupuję rośliny w szkółkach ,czasem na bazarku a bardzo duży wybór jest na allegro, choć rozumiem Twoje rozterki finansowe , wszystko w swoim czasie.
Mam nadzieję ,że kanny niedługo będą kwitły
D-M Zapraszam
MORANGO zajrzyj do swoich begonek , podejrzane ,że jeszcze ich nie widać , powinny już wyjść z ziemi
Cały tydzień zapowiada się piękny , aż szkoda siedzieć w mieście i zasuwać do pracy
Wieczorem wkleję trochę zdjęć z niedzieli
Życzę wszystkim miłego dnia
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Cześć Beatko ,czy wyzbierałaś już swoje liście dębowe ,bo ja nawet w połowie nie .W tym roku mam strasznie dużo żołędzi ,niektóre już powrastały w ziemię .
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pięknie świeciło słonko cały dzień ,a potem zaczęło grzmocić aż ziemia drżała .Niestety spadło tylko parę kropel i jak na razie spokój
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Do klubu wielbicieli floksów i ja się chcę zapisać
Begonki jeszcze chwilkę i pewnie pokarza kwiatki
Begonki jeszcze chwilkę i pewnie pokarza kwiatki
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Wiesz u mnie po burzach tak wszystkie roślinki ruszyły, że rankiem jak chodzę wśród rabatek nie mogę się nadziwić.
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Beatko
Twoje kanny są mega!
Twoje kanny są mega!
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witaj Beatko
Renatko zgadzam się z Toba, moje zanim urosną to Beatki będą już kwitnąć.
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
Renatko zgadzam się z Toba, moje zanim urosną to Beatki będą już kwitnąć.
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
ewa_rozalka u mnie pod dębami jest trawnik i żołędzie to wygrabiliśmy na jesieni bo by nie było jak chodzić , a liście już prawie wszystkie wybrane , a z resztą nie wiem co się stało , chyba się wymieszały z ziemia i przykryły je rosnące rośliny
Jadziu(JAKUCH) u mnie nic nie grzmiało i nie padało za to zrobiło się upalne lato!(28 w cieniu!)
mamafrania no tak...mała wzmianka o floksach i okazuje się ,że wszyscy je kochają ...no i dobrze , bo są tego warte. A begonki lada dzień będą miały kwiatki , przy tej pogodzie to wszystko szaleje
Dorotko(korzo_m) to prawda , pogoda taka ,że przyroda nadrabia wiosenne zaległości , istne kwiatowe szaleństwo!
reniusia20Kanny chyba w niedziele wsadzę do gruntu, prognozy są cieplutkie
Sylwio dziękuję , też życzę Ci miłego wieczoru
Ostatnie dni mam strasznie zabiegane, wiec na razie tylko odpisuje , jutro ruszam w odwiedziny do Was.Na dobranoc kilka zdjęć.
U mnie jeszcze pierwiosnkowo
tulipankowo
i ostatni samotny hiacyncik
Jadziu(JAKUCH) u mnie nic nie grzmiało i nie padało za to zrobiło się upalne lato!(28 w cieniu!)
mamafrania no tak...mała wzmianka o floksach i okazuje się ,że wszyscy je kochają ...no i dobrze , bo są tego warte. A begonki lada dzień będą miały kwiatki , przy tej pogodzie to wszystko szaleje
Dorotko(korzo_m) to prawda , pogoda taka ,że przyroda nadrabia wiosenne zaległości , istne kwiatowe szaleństwo!
reniusia20Kanny chyba w niedziele wsadzę do gruntu, prognozy są cieplutkie
Sylwio dziękuję , też życzę Ci miłego wieczoru
Ostatnie dni mam strasznie zabiegane, wiec na razie tylko odpisuje , jutro ruszam w odwiedziny do Was.Na dobranoc kilka zdjęć.
U mnie jeszcze pierwiosnkowo
tulipankowo
i ostatni samotny hiacyncik