Działeczka Eliszki
- katevalley
- 200p
- Od: 17 kwie 2013, o 16:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Działeczka Eliszki
Jej ale masz tam BOSKO
pokaż bliżej "to coś zaszklone"
pokaż bliżej "to coś zaszklone"
- eliszka60
- 200p
- Od: 3 paź 2011, o 16:59
Dziękuje,tylko nie wiem o które szkło Ci chodzi?Na górze jest okienko na stryszek a to duże to okno do altany.Nie mam żadnego zbliżenia,jutro zrobię fotkę to zamieszczę.
- katevalley
- 200p
o altanę mi chodziło
- eliszka60
- 200p
ok,jak będę na działce zrobię fotkę i zamieszczę wieczorem
- eliszka60
- 200p
Oto obiecana fotka:
http://s1.zmniejszacz.pl/112/nasza_dzia ... 861654.jpg
http://s1.zmniejszacz.pl/112/nasza_dzia ... 861654.jpg
- eliszka60
- 200p
http://imageshack.us/photo/my-images/15 ... ugi06.jpg/
Obiecane zdjęcie.
Obiecane zdjęcie.
- katevalley
- 200p
A od środka??
Zapraszam też do mnie
Zapraszam też do mnie
- eliszka60
- 200p
Witaj Kasiu,zaglądałam do Ciebie i jestem pod wrażeniem ile posiałaś kwiatów a zwłaszcza moich ulubionych aksamitek.Ja swoje zawsze sieję wprost do ziemi ale tym razem posiałam też do doniczki i dobrze zrobiłam.Przedwczoraj zobaczyłam,że coś mi je po prostu zeżarło.Zostały te w doniczce.Mam zamiar dokupić nasion i posieję jeszcze raz i chyba też do doniczki a potem rozsadzę.Od środka chcesz zobaczyć to okno czy altankę?Nie robiłam takich fotek ale nie ma sprawy,tylko że dzisiaj u nas leje i nie wybieram się na działkę.
- bwoj54
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Eliszko!...z wielką przyjemnością odbyłam spacer po Twojej działeczce.
Wiem jak wyglądają początki zagospodarowywania...wprawdzie bardzo dawno, ale przerabiałam to. Mój ogród w całości powstał po plantacji porzeczek i truskawek. Ogrom pracy włożyliśmy...Z przyjemnością będę śledziła Twoje poczynania. Aksamitki też corocznie sadzę w ogrodzie...w tej chwili mam juz spore , ponieważ w marcu wysiałam w tunelu foliowym.
Pozdrawiam cieplutko!
Wiem jak wyglądają początki zagospodarowywania...wprawdzie bardzo dawno, ale przerabiałam to. Mój ogród w całości powstał po plantacji porzeczek i truskawek. Ogrom pracy włożyliśmy...Z przyjemnością będę śledziła Twoje poczynania. Aksamitki też corocznie sadzę w ogrodzie...w tej chwili mam juz spore , ponieważ w marcu wysiałam w tunelu foliowym.
Pozdrawiam cieplutko!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- eliszka60
- 200p
dziękuję Bogusiu za wizytę.Podglądam Twoje piękne prace,kartki i te cudeńka które robisz.Dzisiaj cały dzień u mnie padało ale niestety wczoraj z żalem zobaczyłam,że w doniczce śmierdziuszki też wyjedzone. Jutro idę do pracy ale we wtorek posieję jeszcze raz.
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Przydreptałam pooglądałam zobaczyłam ślicznego kwiatka , tego niebieskiego przed tą wierzbą nowego zakupu , jeszcze nigdy nie widziałam jak się nazywa ??? Fajna strażniczka czarownica i pomysł z wisząca konewką fajniutki
- eliszka60
- 200p
Ten kwiatek to goryczka.Dziękuję za pochwały,chcieliśmy żeby było inaczej niż u wszystkich i dlatego ta konewka i czarownica.Mam jeszcze jakieś pomysły ale na razie muszę zebrać materiały żeby je spełnić.Trochę z głowy a trochę ze stronki stylowi.pl.
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam widzę że tez mała nie obecność tak jak u nie trzeba dać sobie małego kopa i wrzucić na jeszcze szybsze obroty ale czy mogą być jeszcze szybsze , złośliwi powiedzą że tak bo im się wydaje że to tylko oni mają masę zajęć ale nie wiedzą jak bardzo się mylą ,a najgorsza jest niewiedza
Wiem czasu brak ale będę zaglądać i nadrabiać zaległości w miarę możliwości . Pozdrawiam !!!
Wiem czasu brak ale będę zaglądać i nadrabiać zaległości w miarę możliwości . Pozdrawiam !!!