Zielony Zakątek !!!
- Dorota71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Zielony Zakątek !!!
Trampolina marzenie mojego dziecka i ... moja.
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Tulipanowy zawrót głowy u mnie zaledwie kilka sztuk
Ucałuj aniołki
Ucałuj aniołki
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Dorotko - Trampolina to było moje marzenie szukałam takiej w przystępnej cenie i w końcu znalazłam wysłałam męża i jest ,dzieciaki było w niebo wzięte , 1 maja z samego rana mąż zaczął rozkładać tak żeby nie widziały i miała być niespodzianka. Ja miałam pilnować aby dzieciaczki nie wyszły na dwór ale jakoś mały wyjrzał przez
taras i pyta czy to u sąsiada , a to było na naszej działce ale zrobił oczy
Aguś - u mnie dość dużo tulipanów w ogóle cebulowych staram się aby było dużo odmian najbardziej jestem ciekawa tulipana Ice Creme jak na razie rośnie najwolniej ale mam nadzieje że powali na kolan albo nie dzieciaczki już ucałowane
taras i pyta czy to u sąsiada , a to było na naszej działce ale zrobił oczy
Aguś - u mnie dość dużo tulipanów w ogóle cebulowych staram się aby było dużo odmian najbardziej jestem ciekawa tulipana Ice Creme jak na razie rośnie najwolniej ale mam nadzieje że powali na kolan albo nie dzieciaczki już ucałowane
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tulipanów nigdy nie ma za dużo.
To przecież symbol wiosny.
Więc wklejaj ile możesz.
To przecież symbol wiosny.
Więc wklejaj ile możesz.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu pięknie u Ciebie w ogrodzie ,tulipany oczywiście cudowne i kolorowe .Dzieci wyglądają na szczęśliwe w takim pięknym miejscu .Pozdrawiam Cię Gosiaczku .
- katevalley
- 200p
- Od: 17 kwie 2013, o 16:14
Tulipany rządzą
- gosiaczek12a11
- 500p
Grażynko - Oczywiście tulipany to symbol wiosny więc będę wklejać
Ewciu - Fajnie że ci się podoba , dzieciaki prze szczęśliwe pogoda super mogą hasać do woli , ale widzę że i nawet im czasem brakuje już siły i energii . Również pozdrawiam
katevalley - tak tulipany górą
Ale teraz żeby nie było że same tulipany teraz mój różanecznik miał być czerwony i ...... same oceńcie
Hortensja pnąca z nową dekoracją u dołu
Teraz moja kruszynka kochana która pojutrze idzie do szpitala na wycięcie migdałków mam nadzieje że nie boi się tego bardziej jak mama , bo ja jestem przerażona
I znów Tulipanki ale nie wiele
Ewciu - Fajnie że ci się podoba , dzieciaki prze szczęśliwe pogoda super mogą hasać do woli , ale widzę że i nawet im czasem brakuje już siły i energii . Również pozdrawiam
katevalley - tak tulipany górą
Ale teraz żeby nie było że same tulipany teraz mój różanecznik miał być czerwony i ...... same oceńcie
Hortensja pnąca z nową dekoracją u dołu
Teraz moja kruszynka kochana która pojutrze idzie do szpitala na wycięcie migdałków mam nadzieje że nie boi się tego bardziej jak mama , bo ja jestem przerażona
I znów Tulipanki ale nie wiele
-
- 50p
- Od: 25 mar 2013, o 21:32
Gosiu trzymam kciuki za Twoją córunię, na pewno wszystko dobrze się skończy. Wierzę Ci,że się boisz, bo każdy chyba czuje strach przed szpitalem, a co dopiero jeśli to czeka nasze dzieci.
Tulipanki masz przepiękne, ja posadziłam swoje w zeszłym roku i o dziwo jedne już przekwitają a inne dopiero wychodzą z ziemi. Nie wiem czy to taka odmiana czy je za głęboko zagrzebałam
Tulipanki masz przepiękne, ja posadziłam swoje w zeszłym roku i o dziwo jedne już przekwitają a inne dopiero wychodzą z ziemi. Nie wiem czy to taka odmiana czy je za głęboko zagrzebałam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=65196" onclick="window.open(this.href);return false;
- gosiaczek12a11
- 500p
Majeczko - fajnie że znów do mnie zawitałaś dziękuje za ciepłe słowa
co do tulipanów to mi pierwsze już tydzień temu przekwitły ale to były tak zwane niskie , słyszałam że czym później wychodzą to są ładniejsze , ale za to się szybko wyradzają ja tez mam kilka takich które są nie wielkie np. ice crem ponoć najfajniejsze tulipany czekam z niecierpliwością
Życzę miłej nocy ja też już idę spać bo jutro na badania z maludą od samego rana
co do tulipanów to mi pierwsze już tydzień temu przekwitły ale to były tak zwane niskie , słyszałam że czym później wychodzą to są ładniejsze , ale za to się szybko wyradzają ja tez mam kilka takich które są nie wielkie np. ice crem ponoć najfajniejsze tulipany czekam z niecierpliwością
Życzę miłej nocy ja też już idę spać bo jutro na badania z maludą od samego rana
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu masz całe morze tulipanków i wszystkie naprawdę piękne Ta kępa zółtych cudo...... i te kremowe z zielonym cieniem na płatkach.... i te które pokazałaś na pierwszej fotce..... i ten cały łan...... no po prostu piękne..... wszystkie
A Twoje uśmiechnięte aniołki słodkie..... córuni życzę powodzenia i szybkiego powrotu do zdrówka
A Twoje uśmiechnięte aniołki słodkie..... córuni życzę powodzenia i szybkiego powrotu do zdrówka
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bedzie dobrze......migdałki to nie znowu taka tragedia.
A jeśli stale ropieją to to lepiej jak najszybciej się ich pozbyć, bo mogą bardzo skomplikować życie.
Sama to przechodziłam, więc się nie martw, bedzie dobrze.
Różanecznik dopiero jak rozkwitnie, to będzie wiadomo dokładnie jaki ma kolor.
Ten raczej będzie bordowy.
A jeśli stale ropieją to to lepiej jak najszybciej się ich pozbyć, bo mogą bardzo skomplikować życie.
Sama to przechodziłam, więc się nie martw, bedzie dobrze.
Różanecznik dopiero jak rozkwitnie, to będzie wiadomo dokładnie jaki ma kolor.
Ten raczej będzie bordowy.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- katevalley
- 200p
- Od: 17 kwie 2013, o 16:14
Zapraszam też do mnie
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Alusia jest już po wycięciu migdałków, jak byłam u małej po pracy, to bladziutka i wymęczona cały czas spała, Gosia jest z córunią w szpitalu, mają wrócić w sobotę do domku, po powrocie na pewno się odezwie.