Metamorfoza mojego ogrodu
- avalonne
- 500p
- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Metamorfoza mojego ogrodu
U nas smukłe brzozy mają po 10 m wysokości Ale to chyba zależy od warunków...
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu pergole imponujące i zmiany przy tarasie również. Działasz jak burza i są tego efekty
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Kasieńko u Ciebie jak zwykle śliczności .Musisz tylko oberwać chore liście z różanecznika ,bo mu nie potrzebne . Twoje roślinne ozdoby bardzo udane
Dziękuję Marzka . Ewa nie mam wprawy w różanecznikach ani azaliach i boje się dotykać. Ucieszyłam się, że zakwitł. Oberwę listki - dziękuję.
- ewa_rozalka
- 1000p
Kasiu jak go uwolnisz ze starych ,to Ci wypuści piękne nowe
- MaKi
- 50p
- Od: 16 kwie 2013, o 01:03
Fajna działeczka, piękny dom ale czemu Ares za kratkami??
Krzysiu dziękuję za miłe słowa. Ares za kratkami jest od czasu do czasu kiedy uniemożliwia mi prace na działce. Poza tym biega gdzie chce. Dostał teraz ładną budę i chętnie w niej nocuje. Nie było mnie długo ale mam sporo prac na działce. Koparki, wywrotki itp. Zachciało się nam wiaty na drugi samochód i altanki, więc trzeba dołożyć kostki. Jak się fachowcy uwiną i posprzątam to zdjęcia wstawię. Tym czasem pozdrawiam. Całusy
-- 17 cze 2013, o 15:12 --
[quote="ewa_rozalka"]Kasiu jak go uwolnisz ze starych ,to Ci wypuści piękne nowe
Ewuś tak zrobiłam i dziękuję za radę. Rzeczywiście kwitły pięknie, chociaż są młode i wypuściły dużo młodych listków.
-- 17 cze 2013, o 15:12 --
[quote="ewa_rozalka"]Kasiu jak go uwolnisz ze starych ,to Ci wypuści piękne nowe
Ewuś tak zrobiłam i dziękuję za radę. Rzeczywiście kwitły pięknie, chociaż są młode i wypuściły dużo młodych listków.
- ewa_rozalka
- 1000p
Kasiulka długo się nie odzywałaś ,ciekawa jestem co u Ciebie w ogrodzie i jak piesul znosi kojec .Buziolki dla Ciebie
Ewuś Ares chyba rozumie, że na czas prac na działce musi siedzieć grzecznie, do budy wszedł na drugi dzień a teraz w te upały wcale by nie wychodził. Jak już skończą mi roboty z kostką to wstawię fotki i może będzie więcej czasu popisać i pozaglądać do Was. Na razie za dużo się dzieje i nie ma czasu
Cześć Kasiu, normalnie nie poznałam działeczki tak się zmieniła Pięknie
A możesz wstawić zmniejszoną fotkę tą co jest dużo żwirku i co to za roślinki tam rosną
A możesz wstawić zmniejszoną fotkę tą co jest dużo żwirku i co to za roślinki tam rosną
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- avalonne
- 500p
- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
Czyli jednak będzie altanka?
Altanka będzie w przyszłym roku może, bo nie mamy dobrego drzewa, które odleżałoby swoje. Na razie śmieję się, że ta podłoga pod altankę ze ścieżką do tarasu wygląda jak podest do tańczenia
Kończę już swoje nasadzenia po lewej stronie drogi wjazdowej. Kiedy spojrzałam do przyczepki i zobaczyłam swoje zakupy to nie mogłam się nacieszyć tak tam było kolorowo . Chciałam wrzucić fotki z prac ale zapodziałam ładowarkę do aparatu i lipa. Coś jednak wymyślę.
Kończę już swoje nasadzenia po lewej stronie drogi wjazdowej. Kiedy spojrzałam do przyczepki i zobaczyłam swoje zakupy to nie mogłam się nacieszyć tak tam było kolorowo . Chciałam wrzucić fotki z prac ale zapodziałam ładowarkę do aparatu i lipa. Coś jednak wymyślę.
- Sosenki4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Kasiu, właśnie miałam pytać czy ja dobrze widżę, że macie furtkę do sąsiadów? Gratuluję sąsiedztwa w takim bądź razie .
Pergole z różami , co za odmianę posadziłaś przy nich?
Poza tym rośliny nabierają ciała i pięknie już od drogi zasłaniają. Ciekawam początków altany i wiaty
Pergole z różami , co za odmianę posadziłaś przy nich?
Poza tym rośliny nabierają ciała i pięknie już od drogi zasłaniają. Ciekawam początków altany i wiaty