Mój ogród
- nemezja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród
Mirableko wpadaj cieszyć oczy kiedy chcesz. A przyjdzie i czas, że na żywo się nimi nacieszyć. Cały czas mam to na uwadze.
Ewo_rozalko dziękuję za odwiedziny i tak miłe słowa. Ale co prawda, to prawda, rozgryzłaś mnie:). Uwielbiam spędzać w nim czas, dłubiąc, grzebiąc, sadząc, ale to jak każdy z nas. Przy niczym innym tak nie odpoczywam, chociaż dobrze wiemy, że to ciężka praca.
Kogra dziękuję. Ogród to rzeczywiście moja pasja, ale że aż ją widać. Spacerujac po nie jednym ogrodzie tu na forum, mam wrażenie, że mój jest zwyczajny, trochę nudny. Ale pewnie każdy tak ma, a i tak każdy kocha ten swój:).
Semper koniecznie muszę zobaczyć ten Twój okaz. Dereń to jedno z moich ulubionych drzew w moim ogrodzie. Bije po oczach:)
Ewo_rozalko dziękuję za odwiedziny i tak miłe słowa. Ale co prawda, to prawda, rozgryzłaś mnie:). Uwielbiam spędzać w nim czas, dłubiąc, grzebiąc, sadząc, ale to jak każdy z nas. Przy niczym innym tak nie odpoczywam, chociaż dobrze wiemy, że to ciężka praca.
Kogra dziękuję. Ogród to rzeczywiście moja pasja, ale że aż ją widać. Spacerujac po nie jednym ogrodzie tu na forum, mam wrażenie, że mój jest zwyczajny, trochę nudny. Ale pewnie każdy tak ma, a i tak każdy kocha ten swój:).
Semper koniecznie muszę zobaczyć ten Twój okaz. Dereń to jedno z moich ulubionych drzew w moim ogrodzie. Bije po oczach:)
- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Karolinko Kwiatuszki przepiękne.Od razu widać pełnię wiosny
- nemezja
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Kontakt:
Tak, miałem na myśli serduszkę (czy tam serduszka) ? i dziękuję za fotki.
Fiołki cudne. Cała reszta zresztą też. A szczególnie glicynia ? sam sobie takową kupiłem, ale choć szczepiona i wedle producenta miała kwitnąć już-zaraz, to poszła tylko w liście...
Pozdrawiam!
LOKI
Fiołki cudne. Cała reszta zresztą też. A szczególnie glicynia ? sam sobie takową kupiłem, ale choć szczepiona i wedle producenta miała kwitnąć już-zaraz, to poszła tylko w liście...
Pozdrawiam!
LOKI
- Pacynka
- 500p
- Od: 16 lis 2012, o 19:04
- Kontakt:
Kochana, piękne zestawienia kolorystyczne masz w ogrodzie Ale to jasnozielone kolumnowe drzewo, które pokazujesz, to chyba nie jest dereń?
- nemezja
Locutus sprawdź moją sztuczkę. Na wiosnę powiedziałam,że jak nie zakwitnie to ją wykopuję. Usłyszała:).
Pacynko jasne, że nie!Dzięki. Nie wiem co mi się ubzdurało. Przecież to WIĄZ .
Pacynko jasne, że nie!Dzięki. Nie wiem co mi się ubzdurało. Przecież to WIĄZ .
- katevalley
- 200p
- Od: 17 kwie 2013, o 16:14
Ja dziś u jakiegoś faceta na działce widziałam serduszka białe, zaniedbane obrośnięte chwastami. Ciekawe jakbym go poprosiła żeby mi wykopał i dał, to ciekawe czy by tak zrobił... za jakąś niewielką opłatą, bo na żywo wyglądają dużo lepiej niż pokazują to zdjęcia.
- Pacynka
- 500p
- Od: 16 lis 2012, o 19:04
- Kontakt:
No własnie
A swoja drogą, derenia jadalnego tez masz może? Skoro już o nim mowa? Albo jakieś ozdobne z pędów?
A swoja drogą, derenia jadalnego tez masz może? Skoro już o nim mowa? Albo jakieś ozdobne z pędów?
Przepięknie Ale mi się spodobał kącik wypoczynkowy i oczywiście cudne są rabatki w krzaczkach i drzewkach
Jestem w szoku perukowiec pąki i glicynia taka dorodna
Jestem w szoku perukowiec pąki i glicynia taka dorodna
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widzisz wszystko masz poukładane, zadbane, przemyślane i nie sadzisz wszystkiego i byle jak.
A to już o czymś świadczy, prawda ?
Połknęłaś bakcyla i zaczynasz po kolei od podstaw a na końcu zanurzysz się w swoją oazę spokoju i będziesz rozkoszować jej widokiem.
Glicynia w moim ulubionym kolorze, musi wyglądać cudnie.
A to już o czymś świadczy, prawda ?
Połknęłaś bakcyla i zaczynasz po kolei od podstaw a na końcu zanurzysz się w swoją oazę spokoju i będziesz rozkoszować jej widokiem.
Glicynia w moim ulubionym kolorze, musi wyglądać cudnie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
perukowiec mie sie spodobał kupiłabym ale gdzie go posadzić (oj te nasze chciejstwa)wogole slicznie u Ciebie takie wszystko uporządkowane ,zapraszam do mnie na kawke
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Przyszłam z rewizytą trochę mi zajęło przejrzenie całego wątku.... bardzo mi się u Ciebie podoba... lubię pochodzić sobie po takich uporządkowanych ogrodach... zupełne przeciwieństwo naszego bałaganu ... zazdroszczę oczka - marzy mi się woda w ogrodzie ale też chciałaby coś ciurkającego... więc na razie nie ma nic...
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- jode22
- Od: 22 lut 2011, o 14:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudnie zielono u ciebie. A paprocie są wspaniałe, ale uważaj z nimi . Rozłażą się podziemnymi pędami - od sąsiadki przełażą do mnie pod ogrodzeniem i wychodzą nieraz w odległości metra