Nasze wyzwanie działkowe :)
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Nasze wyzwanie działkowe :)
Swietne zdjęcia zrobiliście ,zwłaszcza to gdzie mała jest w górze ,podrzucona przez tatę
- misiaczekm
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Super fotorelacja!! Dziękujemy!! I prosimy o więcej!!
Sprytna ta piaskownica!!
Niech M dorobi drzwiczki (takie okienniczki) do zamykania piaskownicy....
Co by koty, jak Was nie ma, nic Wam nie narobiły do piasku...
Sprytna ta piaskownica!!
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
misiaczekm pisze:Super fotorelacja!! Dziękujemy!! I prosimy o więcej!!
Sprytna ta piaskownica!!
No i niestety niech M dowiezie piasku, ten szybko sie skonczy. Zuzia rozsieje w trawie - moja siała, a też Zuzia
- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Zuzia ,mała pomocnica wspaniała ,z Laury ładna panienka, na zdjęcie z podrzutem nie mogę patrzeć ,strach mnie ogarnia
-
- 10p - Początkujący
- Od: 10 maja 2013, o 18:06
Witam Serdecznie Twórców tego wątku
jestem pod wrażeniem waszej kreatywności, dzięki Waszej fotorelacji nabrałem nadzieji iż zeszłoroczny zakup bardzo zapuszczonej działki za obszarem miejskim nie był takim głupim pomysłem i dzięki Wam wiem już , że też damy rade.
Pozwolę sobie śledzić Wasz wątek bo jest on kopalnią wiedzy jak z niczego zrobić małym kosztem i ciężką pracą przyjemny kącik na odpoczynek. Bo ważne jest to, że sami robicie to wszystko a nie kupujecie gotowe elementy, wiem tak najprościej ale wtedy co to za przyjemność?. To najbardziej cenię w ludziach pomysłowość - kretywność. Ale też jestem pod wrażeniem , że tak wielu Wam kibicuje i wspomaga Was w waszym działaniu. Pozdrawiam Was i wszystkich zangazowanych w ten wątek i życzę kolejnych wspaniałych fotorelacji i sukcesów na działecce - teraz ja biorę się za bary za swoją.
Piotr
jestem pod wrażeniem waszej kreatywności, dzięki Waszej fotorelacji nabrałem nadzieji iż zeszłoroczny zakup bardzo zapuszczonej działki za obszarem miejskim nie był takim głupim pomysłem i dzięki Wam wiem już , że też damy rade.
Pozwolę sobie śledzić Wasz wątek bo jest on kopalnią wiedzy jak z niczego zrobić małym kosztem i ciężką pracą przyjemny kącik na odpoczynek. Bo ważne jest to, że sami robicie to wszystko a nie kupujecie gotowe elementy, wiem tak najprościej ale wtedy co to za przyjemność?. To najbardziej cenię w ludziach pomysłowość - kretywność. Ale też jestem pod wrażeniem , że tak wielu Wam kibicuje i wspomaga Was w waszym działaniu. Pozdrawiam Was i wszystkich zangazowanych w ten wątek i życzę kolejnych wspaniałych fotorelacji i sukcesów na działecce - teraz ja biorę się za bary za swoją.
Piotr
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Masz rację, najbardziej cieszy ogród stworzony pracą właśnych rąk i....głowy
- maliola
- Od: 26 cze 2012, o 16:01
Hej, ja to nie mogę do Was zaglądać bo mnie zazdrość zżera jak widzę, jak Wam robota idzie
Klemki super i już kwitną!
Pamiętam ten skalniakowy kącik z ludzikiem, ale widzę, że przed nim tak ładnie korą wysypane - pięknieje ta Wasza działeczka
Piaskownica też super - to się Mała będzie bawić! A starsza w jakim wieku?
Czy wyłożyliście czymś dno piaskownicy?
Klemki super i już kwitną!
Pamiętam ten skalniakowy kącik z ludzikiem, ale widzę, że przed nim tak ładnie korą wysypane - pięknieje ta Wasza działeczka
Piaskownica też super - to się Mała będzie bawić! A starsza w jakim wieku?
Czy wyłożyliście czymś dno piaskownicy?
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
I znowu coś fajnego zbudowaliście, macie świetne pomysły
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Loniu, kreatywność na 6! Jesteście niesamowici - cała Rodzinka Całuski dla Zuzy
- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
a ja myslałam ze ta starsza corka to Twoja siostra hi hi młodo wyglądasz pasujesz mi do tej miejszej coreczki
ale zmiany poczynione pieknieje na maxa u Was
jak sie przypomnisz na koniec lata to wysle Ci roslinek bo teraz to duzo kwitnie a po pzekwitnieciu bedzie cos tam ,interesuja Cie różne roslinki i skalniakowate tez czy coś tam planujesz sadzić i cos sobie wybierzesz bo zrobiłabym Ci paczuszke z tego co mam za dużo już rozrosniete bo ja też dostałam duzo roslinek wiec moge sie dzielic pomalutku
ale zmiany poczynione pieknieje na maxa u Was
jak sie przypomnisz na koniec lata to wysle Ci roslinek bo teraz to duzo kwitnie a po pzekwitnieciu bedzie cos tam ,interesuja Cie różne roslinki i skalniakowate tez czy coś tam planujesz sadzić i cos sobie wybierzesz bo zrobiłabym Ci paczuszke z tego co mam za dużo już rozrosniete bo ja też dostałam duzo roslinek wiec moge sie dzielic pomalutku
-
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
Leosiu i Grzesiu
Ale jesteście fajową rodzinką. Dziewczynki cudne i śliczne jak mamunia
Kawał dobrej roboty już odwaliliście, działeczka Wam pięknieje z dnia na dzień. A furteczka jak słoneczko, ąż mi z monitora się zaśmiała
A piaskownica Będzie miała malutka panienka sporo pracy i zabaw w niej Pewnie i starsza księżniczka jej w budowaniu piaskowych babek pomoże . Ja bym tylko przed wsypaniem piasku zdarła z tego miejsca darń.
Jak my szykowaliśmy piaskownicę do naszego dużego synka, to nawet eM wykopał spory dołek, wyłożył folią i dopiero nasypał piasku. A i tak, mimo, ze piachu było sporo, to Konrad wołał, że się do niebieskiej ziemi dokopał
A klematisa multiblue też mam I też kupiony niedawno
Spokojnego wieczoru i przyjemnej niedzieli
Ale jesteście fajową rodzinką. Dziewczynki cudne i śliczne jak mamunia
Kawał dobrej roboty już odwaliliście, działeczka Wam pięknieje z dnia na dzień. A furteczka jak słoneczko, ąż mi z monitora się zaśmiała
A piaskownica Będzie miała malutka panienka sporo pracy i zabaw w niej Pewnie i starsza księżniczka jej w budowaniu piaskowych babek pomoże . Ja bym tylko przed wsypaniem piasku zdarła z tego miejsca darń.
Jak my szykowaliśmy piaskownicę do naszego dużego synka, to nawet eM wykopał spory dołek, wyłożył folią i dopiero nasypał piasku. A i tak, mimo, ze piachu było sporo, to Konrad wołał, że się do niebieskiej ziemi dokopał
A klematisa multiblue też mam I też kupiony niedawno
Spokojnego wieczoru i przyjemnej niedzieli
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
-
- 500p
- Od: 2 kwie 2011, o 22:23
Lodziu,
U Was zmiany, zmiany, zmiany .
Trawka widzę, że się pięknie zazieleniła , piaskownica jak ta lala , Dziwczyny - pomocniczki fantastyczne, a kamień z wcześniejszych zdjęć bajeczny
Czekam na zdjęcia kwitnących roślinek .
U Was zmiany, zmiany, zmiany .
Trawka widzę, że się pięknie zazieleniła , piaskownica jak ta lala , Dziwczyny - pomocniczki fantastyczne, a kamień z wcześniejszych zdjęć bajeczny
Czekam na zdjęcia kwitnących roślinek .
Joasia
- Piotr=)
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
Ale tu u Was sie dzieje wiosna i tak cudnie super
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)